Χάρης Τομπούλογλου: η ατάκα του που προκάλεσε οργή και αντιδράσεις

Ποια είναι η ατάκα που φέρεται να είπε ο προέδρος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου και προκάλεσε αντιδράσεις;

Αντιδράσεις προκάλεσε η είδηση πως ο πρόεδρος του Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου συνελήφθη μαζί με συνεργό με προσημειωμένα χαρτονομίσματα αξίας 25.000 ευρώ. Σύμφωνα με κάποιους ιστότοπους, οι καταγεγραμμένες συνομιλίες έκαψαν τον Χάρη Τομπούλογλου που φέρεται να είπε: «Δεν είμαι εγώ μ…. να κονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία αυτή την εποχή», προκαλούν αντιδράσεις.

Σε άλλη συνάντηση φέρεται πώς καταγράφηκε ότι απείλησε ανοιχτά ότι θα καταγγείλει τον διαγωνισμό που κέρδισε η εταιρεία. «Θα καταγγείλω τον διαγωνισμό. Θα τους καταστρέψω. Δεν θέλω καμία επικοινωνία μαζί τους» φέρεται πώς είπε ο Χάρης Τομπούλογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάρης Τομπούλογλου, φέρεται να είχε φτιάξει και το πρακτικό του διοικητικού συμβουλίου που θα έθετε εκτός του έργου την διαφημιστική εταιρεία, παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει τον σχετικό διαγωνισμό.

Επιπλέον, ο Χάρης Τομπούλογλου αναμένεται σήμερα το πρωί μαζί με τον 40χρονο συνεργό του να μεταφέρει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών που έχει αναλάβει τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Ο Πρόεδρος του Αγλαία Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου, συνελήφθη από το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, επ’ αυτοφόρω να λαμβάνει 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Χάρης Τομπούλογλου απαιτούσε το συγκεκριμένο ποσό εκβιαστικά για τη συνέχιση σύμβασης που είχε συνάψει το νοσοκομείο με διαφημιστική εταιρεία η οποία είχε αναλάβει πρόγραμμα του Νοσοκομείου, μετά από διαγωνισμό.

Δείτε ποιος είναι πραγματικά ο Χάρης Τομπούλογλου, ποια η εταιρεία πίσω από τη σύλληψη του Χάρη Τομπούλογλου και πώς ο Χάρης Τομπούλογλου κατέρρευσε την ώρα της σύλληψης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.