Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου: Εκπτώσεις σοκ, ποια e-shops κάνουν προσφορές 80%

Ποια ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα κάνουν εκπτώσεις σοκ και δίνουν ρούχα και παπούτσια σε τιμές κοψοχρονιά λόγω της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου;

Τη δυνατότητα να κάνουν συμφέρουσες αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα με προσφορές και εκπτώσεις που θα κυμαίνονται από 20% έως 50% έχουν από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου οι καταναλωτές.

Ο λόγος; Ξεκίνησε η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και την οργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης, ο υφυπουργός Αθανάσιος Σκορδάς σημείωσε ότι υπάρχουν ακόμη σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, η συνεισφορά του στη διαμόρφωση του ΑΕΠ ανέρχεται μόλις λίγο πάνω από το 1%, όταν ο μέσος όρος άλλων ευρωπαϊκών χωρών, κινείται στο 4%. Ο κ. Σκορδάς σημείωσε ότι το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσεται με ρυθμούς 50% κάθε χρόνο, ενώ 2,5 εκατομμύρια Έλληνες, έχουν κάνει μία ηλεκτρονική συναλλαγή.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα ελληνικά e-shops που δίνουν μεγάλες εκπτώσεις με αφορμή την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου:

Melina May: Στα πλαίσια της εβδομάδας ηλεκτρονικού εμπορίου, το δημοφιλές site προσφορών προχωρά σε εκπτώσεις που κόβουν την ανάσα:
Melinamay

  • Έκπτωση έως 80% σε γυναικεία είδη
  • Έκπτωση έως 80% σε αντρικά είδη
  • Έκπτωση έως 80% σε παιδικά είδη
  • Έκπτωση έως 80% σε είδη για το σπίτι

Επισκεφθείτε το Melina May και αγοράστε online σε απίστευτες τιμές λόγω της εβδομάδας ηλεκτρονικού εμπορίου.

La Redoute: Με αφορμή την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου το γνωστό eshop ρούχων και παπουτσιών κάνει εκπτώσεις μαμούθ:
Laredoute

  • Έκπτωση έως 70% σε γυναικεία είδη
  • Έκπτωση έως 60% σε αντρικά είδη
  • Έκπτωση έως 80% σε παιδικά είδη
  • Προσφορές 80% σε είδη σπιτιού από 5€

Επισκεφθείτε το La Redoute και επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές λόγω της εβδομάδας ηλεκτρονικού εμπορίου.

MyShoe.gr: Εδώ θα βρείτε μεγάλες προσφορές σε αυθεντικά, κλασικά, επώνυμα παπούτσια και αξεσουάρ γνωστών, διάσημων οίκων που χαράζουν τη μόδα σε όλο τον κόσμο. To κατάστημα διακρίνεται για τη ΔΩΡΕΑΝ παράδοση των προϊόντων του και τους ευέλικτους τρόπους πληρωμής που παρέχει: αντικαταβολή, Pay Pal, credit cards. Επισκεφθείτε το myShoe.gr και κερδίστε από τις απίστευτες εκπτώσεις λόγω της εβδομάδας ηλεκτρονικού εμπορίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.