Λέων 2014: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια 2014

Ποιες είναι οι ετήσιες προβλέψεις για τον Λέων το 2014 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2014 και συγκεκριμένα για τον Λέων.

Η καινούρια χρονιά ξεκινάει με τον Άρη στον Ζυγό και το τρίτο ηλιακό σας σπίτι. Θα βρίσκεται εκεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου και θα δημιουργήσει κινητικότητα στον τομέα της επικοινωνίας, θα δυναμιτίσει τις σχέσεις σας με τα αδέρφια σας, αλλά και θα δώσει ευκαιρίες για μετακινήσεις και ταξίδια. Με το πέρασμά του στον Σκορπιό τον Αύγουστο θα αναταράξει την ηρεμία του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και θα ανοίξει θέματα με ακίνητα, ενδεχομένως φέρνοντάς σας και κάποια αλλαγή κατοικίας.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του λέοντος 2014, από τον Ιανουάριο ο Δίας θα βρίσκεται στον Καρκίνο όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη Ιουλίου, εντείνοντας ιδιαίτερα την ευαισθησία σας, δίνοντας τροφή στην φαντασία σας, οξύνοντας την διαίσθησή σας αλλά και δίνοντας σας δώσει την ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμείς συναισθηματικές υποθέσεις.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του λέοντος 2014, από τον Αύγουστο ο Δίας περνάει στο ζώδιο σας και τον πρώτο ηλιακό σας οίκο και σας προσδίδει λάμψη, σας φτιάχνει την διάθεση και διευρύνει τους ορίζοντές σας.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Σκορπιό και στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι θέση από την οποία θα θέσει θέματα με την ακίνητη περιουσία σας, την καριέρα, το σπίτι, την οικογένεια και τους γονείς σας. Σε αυτούς τους τομείς θα σας κατευθύνει προς μία ωριμότερη αντιμετώπιση.

Ο επαναστάτης Ουρανός θα συνεχίσει να δημιουργεί ανατροπές στο ευρύτερο συγγενικό σας περιβάλλον αλλά και θα σας ανοίξει τον δρόμο εάν θέλετε να επιστρέψετε ‘στα θρανία’ για να μάθετε κάποιο καινούριο αντικείμενο. Ταυτόχρονα θα βάλει στο μενού απρόοπτα και θερμά επεισόδια στα ερωτικά σας.

Ο Ποσειδώνας θα παραμένει στους Ιχθύες και θα συνεχίσει να θολώνει τα νερά του όγδοου ηλιακού σας οίκου, ειδικά για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες που επιλέγετε αφού ο πλανήτης είναι ο καλύτερος στο να παράγει «φούσκες». Από την άλλη θα ντύσει τα πάθη σας με ρομαντισμό και υπερβολή και θα τονίσει τόσο την θετική όσο και την αρνητική τους πλευρά.

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και η επίδρασή του θα είναι καταλυτική σε θέματα που αφορούν την ρουτίνα σας, τις καθημερινές σας συνήθειες, τα μικροπράγματα της ζωής σας, αλλά και την υγεία σας.
Αναλυτικότερα

Η αρχή του 2014 βρίσκει την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω να δοκιμάζει την υπομονή σας και να δυσχεραίνει τις συνεννοήσεις ειδικά για θέματα ρουτίνας. Ωστόσο καλό θα είναι να ασχοληθείτε με υποχρεώσεις της καθημερινότητας που έχετε αναβάλλει, αλλά και γενικά με το να τακτοποιήσετε θέματα που θεωρείτε βαρετά και πιεστικά για να αποφύγετε οικονομικές διαρροές και υπερχρεώσεις. Παράλληλα καλό είναι να προσέχετε την υγεία σας και ιδιαίτερα ασθένειες που μπορεί να υποτροπιάσουν.

Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία τον Φεβρουάριο καθιστά τον μήνα ιδανικό για να μπείτε σε διαδικασίες διατροφής, δίαιτας, άσκησης και γενικότερα να ασχοληθείτε με το να προετοιμάσετε την εικόνα σας για τους θερμότερους μήνες και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Από τις αρχές Μαρτίου η τριπλέτα Άρη-Αφροδίτης-Ερμή στρέφουν την προσοχή σας στον τομέα των σχέσεων, επαγγελματικών, αλλά κυρίως ερωτικών και για τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου είναι εξαιρετικά πιθανές οι πολλά υποσχόμενες γνωριμίες, αλλά ακόμη και η αναθέρμανση κάποιου παλιού ρομάντζου. Γενικά ο μήνας τιμά την φύση του ως ο πρώτος της άνοιξης φτιάχνοντάς σας την διάθεση και κάνοντάς σας θελκτικότερους. Ωστόσο ο ανάδρομος Άρης στον τρίτο οίκο σας καθιστά την επικοινωνία μία πρόκληση και ενώ επιθυμείτε την επαφή, σας «κλείνει» τρόπον τινά το στόμα. Καλό θα ήταν να προσέξετε την υπάρχουσα σχέση σας αφού οι οικογενειακές ευθύνες, αλλά και οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν θα μπορούσαν να σας δοκιμάσουν σαν ζευγάρι.

Η σεληνιακή έκλειψη στα μέσα του Απρίλη στον άξονα Κριού – Ζυγού δεν σας τοποθετεί σε ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση απέναντι στον Νόμο και καλό θα ήταν να προσέξετε επιχειρήσεις, οικονομικές συνεργασίες αλλά και πρακτικές αμφιβόλου νομιμότητας. Παράλληλα θα υπάρχουν κραδασμοί σε θέματα καθημερινότητας, ρουτίνας, υποχρεώσεων, αλλά και εργασιακά, αφού ζητάει οι επαφές σας, η επικοινωνία σας, τα πιστεύω σας, ακόμη και η φαντασία σας να απηχούνται πρακτικά στα μικροπράγματα της ζωής σας και να μην είναι φροντισμένα μόνο κατ’ εξαίρεση. Είναι σημαντικό να μην μένετε στα λόγια αλλά και να μην κρίνετε τον εαυτό σας με πιο ελαστικό μέτρο.

Η ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου στο ζώδιο του Ταύρου δοκιμάζει ιδιαίτερα το πώς στέκεστε στην καριέρα και την εργασία σας και σίγουρα απαιτεί υπομονή, επιμονή και μεθοδικότητα έναντι σκληρής στάσης ή τσαπατσουλιάς όπου αισθάνεστε ότι έχετε το περιθώριο. Είναι σημαντικό να μην πέσετε στην παγίδα της αυτολύπησης ή του να θεωρήσετε ότι κάποιος άλλος είναι η λύση για όλα σας τα προβλήματα, αλλά αντίθετα να αντιμετωπίσετε με ιδιαίτερη διάκριση και ερωτικούς συντρόφους που πιθανόν θα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα που φαίνονται σαν πανάκειες.

Το δεύτερο μισό του Μαΐου, ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις στον ευρύτερο οικογενειακό σας κύκλο και ιδιαίτερα με τα αδέρφια σας αφού το μενού προβλέπει από παρασκήνιο, μέχρι απλές διαφωνίες που μπορούν να καταλήξουν επικά μαλώματα. Να προσέξετε τυχόν υποθέσεις που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες και μπορεί να σας οδηγήσουν στην δικαιοσύνη. Ματαιώσεις ταξιδιών στο εξωτερικό καθώς και προβλήματα με μηχανήματα και αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά πιθανά.

Τον Ιούνιο, η αναδρομή του Ερμή σε Καρκίνο και Δίδυμο έρχεται να επιβαρύνει την ήδη κουρασμένη σας διάθεση και αν δεν φροντίσετε την ξεκούρασή σας, δεν κινηθείτε μεθοδικά και δεν αποστασιοποιηθείτε λίγο από μικροπράγματα που σας ενόχλησαν στο παρελθόν, θα καταστήσει την επικοινωνία αλλά και τις μετακινήσεις μεγάλη πηγή άγχους. Είναι σκόπιμο να επιμείνετε και να μην αμελήσετε την καριέρα σας γιατί το παρασκήνιο καλά κρατεί κι οποιοδήποτε στραβοπάτημά σας ενδεχομένως να έχει δυσανάλογα μεγάλο κόστος.

Τον Ιούλιο επιβάλλεται να κάνετε τις διακοπές σας αφού ούτως ή άλλως η προσοχή σας είναι στραμμένη σε φίλους, χόμπι, συλλογικές ασχολίες, σχέδια, και ένα ταξίδι θα ήταν εξαιρετικά ευπρόσδεκτο, αρκεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις όποιες μετακινήσεις σας. Αποφύγετε να μεταφέρετε τα άγχη της καθημερινότητας μαζί σας, αλλά κατευθύνετε τον νου σας σε δημιουργικότερα μονοπάτια.

Με το πέρασμα του Δία, του Ερμή, αλλά και της Αφροδίτης αργότερα στο ζώδιο σας και το πρώτο ηλιακό σας σπίτι, τον Αύγουστο, αισθάνεστε να φεύγει από τους ώμους σας ένα μεγάλο βάρος και ανακτάτε τον ενθουσιασμό σας, την καλή σας διάθεση, την αισιοδοξία σας, σε βαθμό υπερβολής. Φροντίστε να μην επικεντρωθείτε απολύτως στο εγώ σας καθώς ο Άρης στον Σκορπιό και το τέταρτο ηλιακό σας σπίτι θα δημιουργούσε αντιδράσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα έφερνε στην επιφάνεια εντάσεις μηνών.

Η ρουτίνα και οι πιέσεις της επιστρέφουν δυναμικά τον Σεπτέμβριο, αφού η κατάσταση στο σπίτι σας μοιάζει με ηφαίστειο που βράζει κάτω από την επιφάνεια και ακραία συναισθήματα να απειλούν να ξεσπάσουν. Παράλληλα χρειάζεται να προσέξετε τα έξοδά σας και τον καταναλωτισμό σας, ακόμη κι αν εκ πρώτης όψεως εξυπηρετεί πρακτικές ανάγκες, γιατί θα έχετε την τάση να εκτιμήσετε ορθά την απόδοση οικονομικών συνεργασιών και συνεπώς τις δυνατότητές σας.

Τον Οκτώβριο η έκλειψη στον άξονα Ζυγού – Κριού σας δημιουργεί θέματα με επικοινωνίες, μετακινήσεις, μηχανήματα, αυτοκίνητο αλλά και στις σχέσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον και τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο, εάν δεν φροντίσετε να διαπνέεστε από πνεύμα ειλικρίνειας και συνεργασίας. Έχει ιδιαίτερη σημασία να κατανοήσετε ότι η αυξημένη δημιουργικότητά σας, ο ενθουσιασμός σας και εν γένει η υπερβολή σας, μπορεί να σας καθιστούν ιδιαίτερα θελκτικούς σε πρώτη ανάλυση αλλά όταν γίνονται έπαρση σίγουρα θα δημιουργήσουν ανεπιθύμητες εντάσεις, κυρίως στους κοντινούς σας ανθρώπους.

Η ηλιακή έκλειψη της 24 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η σχέση σας με την οικογένεια σας και ιδιαίτερα με τον σύντροφό σας δοκιμάζεται και στο σπίτι σας βιώνετε χειρισμούς, ακραία συναισθήματα, πάθη έως και ψυχολογική βία κρυμμένη κάτω από προσπάθειες για πολιτισμένη συζήτηση ή ακόμη και από την απουσία επικοινωνίας. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε επίσης θέματα με ακίνητα και την κατοικία σας. Χρειάζεται να δείτε πέρα από τον εαυτό σας και να σταματήσετε να βάζετε τα θέλω και την καλοπέρασή σας πάνω από κάθε τι άλλο, καθώς και να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να ενηλικιωθείτε, συνδημιουργώντας το πρόγραμμα και την ζωή σας κι όχι αντιδρώντας παιδιάστικα σε γονικές επιταγές ή επιθυμίες του συντρόφου σας.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του λέοντος 2014, οι πιέσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον παραμένουν και τον Νοέμβριο με την διαφορά, ότι το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερω και τον έκτο ηλιακό σας οίκο σας δίνει την ενέργεια για να ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας, καθώς και να ακολουθήσετε ένα επίπονο εργασιακό πρόγραμμα. Να προσέξετε την υγεία σας γιατί χρειάζεται μέτρο και η δουλειά, αλλά και την επιρρέπεια σας σε τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του λέοντος 2014, ο Δεκέμβριος είναι το επιστέγασμα του έτους αφού το κέφι σας βελτιώνεται αισθητά και αισθάνεστε να σας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία αλλά και ερωτική διάθεση. Ανακτάτε την κοινωνικότητά σας και είστε ιδιαίτερα ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες που εγγυώνται ότι θα διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσεως και φυσικά δεν θα περάσετε μόνοι τις γιορτές!

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!