Παρθένος 2014: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2014

Ποιες είναι οι ετήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο το 2014 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2014 και συγκεκριμένα για τον Παρθένο.

Το 2013 με τον Κρόνο στο ζώδιο σας ζήσατε δυσκολίες και πιθανόν πράγματα που μέχρι πρότινος τα καταδικάζατε να τα λουστήκατε, κάνοντάς σας να θυμηθείτε το «ποτέ μην λες ποτέ». Οι δοκιμασίες που φέρνει τον πρώτο χρόνο ο Κρόνος λόγω του ότι κάθεται 2 ½ χρόνια σε κάθε ζώδιο κλιμακώνονται τον δεύτερο. Αυτή τη χρονιά καλείστε να δώσετε εξετάσεις ζωής, να σοβαρευτείτε και να ιεραρχήσετε τα θέλω, τα πρέπει και τα μπορώ. Ο Δίας στον Καρκίνο (έως τις 15/7/2014) θα σας δώσει ευκαιρίες με το τσουβάλι. Αν κυνηγάτε ένα όνειρο όπως να σπουδάσετε, να κάνετε επαφές με το εξωτερικό ή αναπτύξετε μια φιλοσοφική στάση ζωής τότε «ναι» με το Δία το μπορείτε. Από τις 15/7/2014 και μετά ο Δίας εισέρχεται στο Λέοντα και στον 10ο ηλιακό σας οίκο και πιθανόν να γίνετε πιο γενναιόδωροι αλλά και υπερβολικοί. Πολλά καλά θα δείτε χάρη στον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και θα ενισχύει τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση σας. Η διαίσθησή σας θα «σπάσει τα κοντέρ».

Επαγγελματικά
Η σκληρή δουλειά και το 2014 είναι βέβαιο γεγονός. Πολλές φορές θα νιώθετε πως εργάζεστε με ορίζοντα πολύ μελλοντικό αλλά η τύχη σας θα δουλεύει. Η αυταπάρνηση σας και ο κόπος σας θα εκτιμηθούν και θα γνωρίσετε την επιτυχία. Όσο όμως θα ανεβαίνετε, τόσο θα φορτσάρετε και κάποια στιγμή ίσως «crash-άρετε» σωματικά. Μέχρι και τον Ιούλιο θα δουλέψετε με μεθοδικότητα και ζήλο ακόμα κι αν οι ευκαιρίες ίσως να μην είναι αυτές που αναζητάτε ή φαντάζεστε. Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο (ως τα τέλη Ιουλίου) θα φέρει στην επιφάνεια ελέγχους και προβλήματα με κάποιους που προφανώς σας επιβουλεύονται. Εάν μπορούσα να σας παρηγορήσω θα σας έλεγα πως επιβουλεύονται όσους αξίζουν. Εάν ήσασταν επαγγελματικό «ρετάλι» ποιός θα ασχολιόταν μαζί σας; Μάλλον ουδείς… Όμως από τα μέσα Ιουλίου ο Δίας εισέρχεται στον Λέοντα και ο Άρης από τις 26/7 περνά στο ζώδιο σας. Όπως είχε πει και ο Μέγας Αλέξανδρος «ό,τι δεν λύεται, κόπτεται» που σημαίνει ότι θα ανοίξει ένας κύκλος που θα παίξετε τα ρέστα σας και θα επιβάλλετε τους δικούς σας νόμους και κανόνες. Πιο δυναμικοί και αποτελεσματικοί θα πάρετε το αίμα σας πίσω όχι με τη βία αλλά με την επιτυχία. Το τρίγωνο Δία – Ουρανού το Σεπτέμβριο του 2014 θα σας δώσει ευκαιρίες να επεκταθείτε. Όμως καλό θα είναι να προσέξετε θέματα συνεργασιών αφού σε αυτόν τον τομέα δεν είσαστε και τα πιο βολικά παιδιά του ζωδιακού. Οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου είστε πιο πολύ πιο ευνοημένοι. Ο Ποσειδώνας θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις με τρόπους «κουλούς» , που αν και θα στερούνται λογικής τελικά θα λειτουργούν. Καλό θα είναι όμως στις κινήσεις σας να παίρνετε τη γνώμη κάποιων ειδικών (πχ λογιστή) προκειμένου να προφυλαχτείτε από κινδύνους. Αν κατά τα προηγούμενα χρόνια είχατε μια επαγγελματική ζωή γεμάτη «αλχημείες» καλό θα είναι να ψάξετε το δρόμο της νομιμότητας και της αρετής προτού σας βρει ο δρόμος της… εφορίας ή κάποιου άλλου ελεγκτικού μηχανισμού.

Οικονομικά
«Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, τα υπόλοιπα τα χρωστώ στον Στουρνάρα». Αν ζούσατε σε φυλή Ινδιάνων θα σας προσφωνούσαν «το παντελόνι με τις ραμμένες τσέπες». Ο Κρόνος στον 1ο ηλιακό σας οίκο σας κάνει πιο συνεσταλμένους και φειδωλούς στα οικονομικά. Επί της ουσίας προετοιμάζεστε για ένα «νοικοκύρεμα» που από τις 24/12/2014 που ο Κρόνος θα «μπουκάρει» στον 2ο ηλιακό οίκο θα είναι επιβεβλημένο. Καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα υπάρχουν οικονομικές ευκαιρίες. Εξάλλου τι επαγγελματική επιτυχία θα είναι αυτή χωρίς οικονομικό αντίκτυπο; Τι είστε «ερασιτέχνες χωρίς σύνορα;». Από 7/5 η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 8ο ηλιακό οίκο θα σας βοηθήσει να βρείτε τις οικονομικές πηγές που αναζητάτε. Ο Δίας κυβερνήτης του 2ου ηλιακού σας ως τις 15/7/2014 θα είναι στον Καρκίνο και θα σας βοηθήσει να κάνετε προπαρασκευαστικές ενέργειες για οικονομικές λύσεις. Ιδιαίτερα αν ασχολείστε με τον γραπτό λόγο, το εξωτερικό , την εκπαίδευση και τα νομικά επαγγέλματα θα μπορέσετε να ρεφάρετε. Τα ρίσκα ίσως να αποδειχθούν το επτασφράγιστο μυστικό της επιτυχίας σας. Πολλά πράγματα θα είναι σαν το γάργαρο νερό αλλά να θυμάστε πως πρέπει να προσέχετε για να έχετε.

Αισθηματικά
«Αρνούμαι για σένα να πονέσω». Μπαίνετε σε μια χρονιά που πολλά πιθανόν να αναθεωρηθούν. Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας δείχνει ότι πλέον πατάτε φρένο σε κάθε τι μη σύννομο. Κι ενώ ο Κρόνος σας λέει «Σκορπιέ στο ύψος σου, πάτα σε στέρεες βάσεις» έρχεται ο Ποσειδώνας από τον 5ο οίκο και τα γυρίζει ανάποδα. Όσο κι αν το περιβάλλον θα σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου θα έχετε την αίσθηση ότι πηγαίνετε βόλτα στο « love fun park». Θα πληρώσετε την είσοδο, θα πάτε στην μπαλαρίνα, θα παίξετε βελάκια, θα φάτε παγωτό … ε, δεν θα μπείτε και στο τρενάκι του πάθους; Θα μπείτε. Κανείς όμως δεν σας εγγυάται ότι δεν θα γίνει τρενάκι του τρόμου. Γνωρίζετε πως στα ερωτικά και τα συναισθηματικά έχετε master όμως κάποιες φορές το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Οι γεννημένοι, ιδιαίτερα το α’ δεκαήμερο, ίσως νιώσετε μοναδικά και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Από 6/4/2014 και ως τις 3/5/2014 η καμπάνα θα βαράει για όλους τους Σκορπιούς. Ίσως κάποιοι μπείτε σε σχέση που όπως θα έλεγε και ο Bill Klinton θα είναι ανάρμοστη. Σε κάθε περίπτωση θα νιώσετε αδύναμοι να ελέγξετε τον εαυτό σας και αυτό γιατί θα νιώθετε ότι ο έρωτας σας δίνει φτερά. Από τις 24/6 ως και τις 14/9 θα βολιδοσκοπείτε, θα ερωτευτείτε και ίσως θα έχετε και μια πτέρυγα στο Ε.Σ.Υ από τα καρδιακά που θα μοιράσετε.

Ήξεις – αφήξεις, να σου και οι Εκλείψεις
Οι εκλείψεις του 2014 θα είναι για εσάς κάτι σαν την καταιγίδα που μόλις έχει τελειώσει. Η πρώτη είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 15/4 στην 25η μοίρα του Ζυγού εντός του 12ου οίκου. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε μάτια και αυτιά ορθάνοιχτα και το στόμα ερμητικά κλειστό. Έχθρες που ίσως δεν φαντάζεστε θα έρθουν στο προσκήνιο. Η δεύτερη είναι ηλιακή και πραγματοποιείται στον 7ο ηλιακό οίκο στις 29/4 στην 8η μοίρα. Σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων , συνεργασιών και δικαστικών αποφάσεων θα αναγκαστείτε να δείτε την αλήθεια κατάματα. Δεν αποκλείεται κάποιες προτάσεις να είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Η τρίτη στις 8/10 στην 15η μοίρα του Κριού είναι Σεληνιακή, θα πραγματοποιηθεί στον 6ο ηλιακό οίκο και ίσως να αναγκαστείτε να αλλάξετε συνήθειες την καθημερινότητα σας. Λόγω της συνόδου που θα έχει με τον Ουρανό προσέχετε για ατυχήματα και απρόσμενες καταστάσεις. Η τέταρτη στις 23/10 συμβαίνει στο ζώδιό σας, μάλιστα στη μηδενική μοίρα και καλό θα είναι να εμπιστευτείτε το σκορπίσιο ένστικτό σας. Οι ψυχολογικές μεταβολές και η εναντίωση απέναντι σε κάποια άτομα θα είναι άκρως δικαιολογημένες.

Αποτίμηση – δύο λόγια αντί επιλόγου
«Χρονιά για παίχτες που δεν μασάνε». Το 2014 θα έχετε την πεποίθηση «the first is first the second is nothing» που δεν θα είναι συνέπεια πλουτώνιας έπαρσης αλλά σκορπίσιου κυνισμού. Θα θέλετε να απαλλαχτείτε από τα «βαρίδια» του παρελθόντος που με τον Κρόνο στο Σκορπιό θα είναι έντονα. Ο Δίας από τον ζώδιο του Καρκίνου ως τα μέσα Ιουλίου θα σας δώσει μεγάλες ευκαιρίες για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας ενώ κάποιες θετικές συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να πάτε παρακάτω. Έπειτα ο Δίας στον Λέοντα θα λειτουργήσει ως κυματοθραύστης δίνοντας ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως, κάποιοι, από εσάς να διεκδικήσετε την επαγγελματική σας αυτονομία. Η επιτυχία είναι δεδομένη με τον κυβερνήτη σας, τον Πλούτωνα στον 3ο ηλιακό οίκο να σας δείχνει τον δρόμο. Αξιοποιήσετε την πειθώ σας, τον μαγνητισμό σας και επικοινωνήστε.

Καλή χρονιά!

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!