Παρθένος 2014: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2014

Ποιες είναι οι ετήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο το 2014 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2014 και συγκεκριμένα για τον Λέων.

Ήσασταν από τους ευνοημένους του προηγούμενου χρόνου, παρόλο που η επικοινωνία σας σε όλα τα επίπεδα, στριμώχτηκε σε καλούπια και όχι σε αυθόρμητες επιλογές, ειδικά των γεννημένων στο πρώτο δεκαήμερο.

Η παραμονή του Άρη στον Ζυγό έως τις 25/7, θα φέρει ανατροπές στα οικονομικά σας, ένας τομέας που θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά αυτόν τον χρόνο.

Ο Δίας από τον Καρκίνο θα συνεχίσει να σας δείχνει την εύνοιά του σε ότι αφορά τον φιλικό και κοινωνικό σας τομέα ως τις 15/7. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο αποκτήσατε νέους φίλους, συνάψατε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και πολλοί συμμετείχατε και σε μία ομαδική δραστηριότητα. Τώρα είναι η σειρά των γεννημένων στα δύο επόμενα δεκαήμερα να πάρουν μια γεύση από τα παραπάνω και να προσφέρετε και τις υπηρεσίες σας σε κοινωφελής σκοπούς που τόσο σας αρέσει.

Στην ανάδρομη πορεία του ως τις 5/3 αξιολογήστε σωστά ποιοι και τι από όλους και όλα όσα συναντήσατε, αξίζει τον κόπο να κρατηθούν και να συνεχιστούν.

Ο Κρόνος στον Σκορπιό θα παραμείνει έως τις 24/12 που θα περάσει στον Τοξότη. Αυτό σημαίνει πως οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο σκέψης σας, θα μεταβείτε σε πιο αναλυτικούς ρυθμούς, ενώ η επικοινωνία σας θα βασίζεται σε ουσιαστική διερεύνηση και όχι στο να περνάει η ώρα.

Στην ανάδρομη πορεία του από 2/4 έως 20/7 πολλοί θα αναθεωρήσετε σχέσεις με συγγενείς, ενώ θα αποστασιοποιηθείτε από το να πάρετε θέση υπέρ ή κατά κάποιου. Η αμφισβήτηση για τι γνωρίζετε πραγματικά, θα σας οδηγήσει σε πιο ευρείες μορφές επικοινωνίας και έρευνας.

Ο Ουρανός από τον Κριό θα συνεχίσει να καταστέλλει τη συντηρητική σας πλευρά, φέρνοντας στο διάβα σας πολλές προκλήσεις και την προτροπή να πειραματιστείτε με διάφορα, που στοχεύουν σε υπαρξιακούς και ερωτικούς τομείς. Η αίσθηση πως άλλοτε είστε πλήρεις και άλλοτε κενοί, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως θα πρέπει να ισορροπήσετε κάποια θέματα που παραμένουν μετέωρα.

Στην ανάδρομη κίνησή του από 22/7 έως 20/12 πολλοί θα αισθανθείτε την ανάγκη να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα την έναρξη ψυχανάλυσης, ή τη διέξοδο σε μεταφυσικές αναζητήσεις.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες συνεχίζει να καλεί τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να διώξετε το νέφος από τις προσωπικές σας σχέσεις. Η περίπτωση να γίνετε θύματα μιας κατάστασης, ή να μην μπορείτε να ξεφύγετε από τη δύνη της, θα πρέπει να αξιολογηθεί στο έπακρον και αυτόν το χρόνο. Φυσικά δεν μένετε μόνοι και αβοήθητοι όπως θα δούμε παρακάτω αναλυτικότερα.

Στην ανάδρομη κίνησή του από 9/6 έως 15/11 γεμίζετε με διλήμματα και έρχεστε ενώπιον τετελεσμένων αποφάσεων που πρέπει να πάρετε. Όλες οι κακές συνήθειες έρχονται στην επιφάνεια και η απόφαση είναι δική σας.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω εγείρει τα ερωτικά σας πάθη, ειδικά των γεννημένων στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου. Ο έρωτας σημαίνει πολλά για εσάς, μπορεί να εθιστείτε με ένα άτομο ή ένα ενδιαφέρον, ενώ η έννοια της δημιουργίας αποκτά μεγάλη αξία για εσάς.

Στην ανάδρομη κίνησή του από 14/4 έως 22/9, επιδιώξτε να αποδεσμευτείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις και από οτιδήποτε σας βυθίζει στα ερωτικά και δημιουργικά Τάρταρα.

Προβλέψεις ανά μήνα για τους Παρθένους 2014.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Παρθένου, ο Ιανουάριος είναι ένας καθοριστικός μήνας για τα ερωτικά σας, εφόσον ο Ήλιος ως τις 19/1 και η Αφροδίτη έστω και ανάδρομη όλο τον μήνα, φροντίζουν να μη σας λείψουν οι προκλήσεις. Πρωταγωνιστές οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο που αρχικά η αντίθεση Ήλιου – Δία από 1 έως 10/1 θα σας εξιτάρει με τις υπερβολές σας, αλλά η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης θα σας κάνει να αναρωτηθείτε συχνά κατά πόσο είστε ευτυχισμένοι με αυτά που κάνετε και βιώνετε. Η περίπτωση να μετανιώσετε για μια σχέση και τη στάση προς αυτή είναι μεγάλη. Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα από 19 έως 30/1, προκαλεί εμμονές και σας εθίζει σε μια κατάσταση, που δεν μπορείτε να χαρείτε τις όμορφες και δυνατές στιγμές. Το ίδιο περίπου διάστημα ο κυβερνήτης σας Ερμής σε δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, δεν σας επιτρέπει να σκεφτείτε καθαρά. Παρόλα αυτά, δοκιμάστε να εστιάσετε την ενέργειά σας σε ένα χόμπι και σε δημιουργικές ενασχολήσεις.

Τον Φεβρουάριο ο κυβερνήτης σας Ερμής αρχίζει ανάδρομη κίνηση στις 6/1, ενώ η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα από 1 έως 16/2 συμβαίνει πλέον με την Αφροδίτη να έχει επιστρέψει σε ευθεία φορά, αφορώντας πάλι τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Πλέον μπορείτε να αφεθείτε στο πάθος και να το ζήσετε χωρίς ενδοιασμούς. Αν δεν έχετε να παθιαστείτε με έναν έρωτα, βρείτε κάτι άλλο στο οποίο θα μεγαλουργήσετε. Κατά τα άλλα ο μήνας είναι μάλλον κουραστικός. Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο προσοχή από 23 έως 28/2 στα λεγόμενά σας με συναδέλφους και γενικά στην επικοινωνία στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι άδικα με τη δυσαρμονική επιρροή Ερμή – Κρόνου. Το ίδιο ισχύει και για το διάστημα 5 έως 18/2 που μπορεί να φέρει απογοήτευση στον εργασιακό σας χώρο.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Παρθένου, ο Μάρτιος ξεκινά με το θεαματικό τρίγωνο Ήλιου – Δία που σας κάνει να επικοινωνείτε με όλους σαν να έχετε καταπιεί χαμόγελα που βγαίνουν προς τα έξω σαν μπουρμπουλήθρες, ειδικά οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Παράλληλα όμως η κορύφωση του τετραγώνου Δία – Ουρανού και η επιρροή του όλο το μήνα, σημαίνει ειδικά για τους γεννημένους στην αρχή του δεύτερου δεκαήμερου, πως τα υπαρξιακά σας ζητήματα που αφορούν τις φιλίες σας, επεκτείνονται από τη μία, αλλά ζητούν και μια επαναστατική λύση από την άλλη. Η κρίση σας δεν είναι καλή και υπολείπεστε διάκρισης. Δείξτε υπευθυνότητα και μπείτε λίγο στη θέση των άλλων.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Παρθένου, ο Απρίλιος συνοδεύεται από δύο εκλείψεις και από το Ταυ τετράγωνο μεταξύ Άρη – Δία – Ουρανού που κορυφώνεται στις 23/4. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, αφορά τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο και σας εξαναγκάζει να συμμορφωθείτε ως προς τις υλικές σας επιθυμίες, καθώς και τις συναισθηματικές. Κάθε οικονομική επένδυση θα ήταν μέγα λάθος αυτόν τον μήνα, ενώ κάθε προσπάθεια αποκατάστασης των λαθών θα ήταν ευεργετικότατη. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 15/4 σας κάνει να ανησυχείτε για κληρονομικά και φορολογικά θέματα, καθώς και για μια εξάρτηση που δεν μπορείτε να απομακρύνετε. Η Ηλιακή στις 29/4 δίνει ώθηση στους γεννημένους στο τέλος του πρώτου και αρχή του δεύτερου δεκαήμερου, να πάτε την πνευματική σας ζωή, ένα βήμα πιο μπροστά.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Παρθένου, ο Μάιος σας κάνει τα χατίρια και μάλιστα σας προτρέπει και για επαγγελματικά και οικονομικά ανοίγματα. Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα από 1 έως 9/5 προτρέπει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο να αποδράσετε με οποιονδήποτε τρόπο με το ταίρι σας, απολαμβάνοντας μια περιπέτεια. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού που κορυφώνεται στις 15/5, πρόκειται να δώσει απρόσμενη τροπή σε μία οφειλή, που είτε την έχετε εσείς είτε σας οφείλουν. Οι γεννημένοι Παρθένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Άρη από 9 έως 15/5 για να αυξήσετε το εισόδημά σας, μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο με μια επιπλέον δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις 2014, τον Ιούνιο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ανάδρομη πορεία από τις 7/6. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο οργανώστε ένα επαγγελματικό σχέδιο, αλλά μην προχωρήσετε στην υλοποίησή του. Η Αφροδίτη στον Ταύρο υπόσχεται καλοπέραση αν σχεδιάσετε διακοπές αυτόν τον μήνα. Ειδικά για τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, υπάρχει μια όαση από 4 έως 12/6 σε ότι αφορά ερωτικές και δημιουργικές βλέψεις. Το πρόβλημα όλο τον μήνα θα είναι στα οικονομικά σας ειδικά για τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, με τον Άρη στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι να κοντράρεται με Ουρανό και Πλούτωνα. Θα ζοριστείτε αρκετά και ποικιλοτρόπως, γι αυτό φροντίστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα, απευθυνόμενοι σε στήριξη τρίτων.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Παρθένου, ο Ιούλιος είναι ο μήνας στον οποίο πρωταγωνιστούν οι γεννημένοι Παρθένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θέτοντας σε εφαρμογή πολλά σχέδια και επιθυμίες σας, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να επιστρέφει σε ευθεία φορά στις 2/7. Από τις 13 έως τις 28/7 μια σειρά όψεων του Ερμή με Κρόνο, Ουρανό, Ποσειδώνα και Πλούτωνα, σας βάζει σε συνεχείς συζητήσεις και διαπραγματεύσεις κάποιων θεμάτων μεταξύ εσάς, των φίλων και των αγαπημένων σας. Σας απασχολούν πολλά και ο νους σας θα είναι ανήσυχος και αλύτρωτος.

Η σύνοδος Ήλιου – Δία από 23 έως 31/7 σας φέρνει κοντά σε φίλους και ανθρώπους που μοιράζεστε κοινούς στόχους και σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία μαζί τους. Εκμεταλλευτείτε κάθε πρόταση που αφορά αυτό το διάστημα.

Τον Αύγουστο οι πλανήτες με τις τόσες συναντήσεις μεταξύ τους, διαμορφώνουν τον μήνα σε πανηγύρι, στο οποίο η θέση σας είναι περίοπτη. Έως τις 15/8 ο κυβερνήτης σας Ερμής σας βάζει σε περισυλλογή, ενώ από τις 16/8 που περνάει στο ζώδιό σας, εκφράζεστε και εξωτερικεύετε κάθε σκέψη. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο θα δεχτείτε κάποιες σοβαρές προτάσεις από 15 έως 31/8. Οι γεννημένοι Παρθένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο χαρείτε την κοινωνική σας ζωή από 1 έως 11/8, ενώ με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον 12ο ηλιακό σας στις 12/8 οίκο και τις όψεις που σχηματίζει, ετοιμαστείτε για μυστικές περιπέτειες ή ξαφνικές ανατροπές στην καθημερινότητα. Γενικότερα η επικοινωνία βρίσκεται σε πρώτο πλάνο σε κάθε της μορφή.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Παρθένου, ο Σεπτέμβριος είναι ένας ιδιαίτερα τονωτικός μήνας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας οι Παρθένοι από τις 6/9 να σας δίνει αυτοπεποίθηση, διάθεση για αλλαγές στην εμφάνιση και τάση να προσφέρετε και να λάβετε αγάπη και κατανόηση. Οι γεννημένοι στα δύο πρώτα δεκαήμερα θα επιδιώξετε έντονες ερωτικές στιγμές από 9 έως 19/9 με την αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, ενώ δείχνετε με κάθε τρόπο πόσο διαθέσιμοι είστε για συναρπαστικές συνευρέσεις. Δίας και Ουρανός όλο το μήνα σας κάνουν ευαίσθητους με τον πόνο των άλλων, ενώ σας οδηγούν σε πηγές αυτογνωσίας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο πιθανά να προσφέρετε εθελοντικές υπηρεσίες που θα δώσουν ξεχωριστό νόημα στη ζωή σας.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Παρθένου, ο Οκτώβριος φιλοξενεί δύο εκλείψεις που δεν σας αφορούν άμεσα, ωστόσο η υπαρξιακή σας κρίση και η ανάγκη να την επικοινωνήσετε γίνεται για ορισμένους εμμονή. Ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει σε ανάδρομη πορεία από τις 4 έως τις 25/10 και καλό θα ήταν να προσέξετε σε ποιους εμπιστεύεστε τις αναζητήσεις σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο σκεφτείτε καλά τις ενέργειές σας γύρω από ένα οικονομικό θέμα ή μια επένδυση, από 22 έως 30/10. Επιπλέον τα αιχμηρά σας λόγια το ίδιο διάστημα, θα πάνε πίσω τις επιδιώξεις σας ειδικά με αγαπημένους ανθρώπους. Η Αφροδίτη στο 2ο ηλιακό σας σπίτι έως τις 23/10 στηρίζει ένα οικονομικό αδιέξοδο, ή τις ανασφάλειές σας υλικές και συναισθηματικές. Ωστόσο οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε δράματα μικρού μήκους από 4 έως 16/10 στις δυσαρμονικές όψεις της με Ουρανό και Πλούτωνα.

Τον Νοέμβριο η κύρια τάση σας θα είναι το ξεφάντωμα και η διασκέδαση, φροντίζοντας γι αυτό ο Άρης στον φιλικό Αιγόκερω. Επιπλέον η ανάγκη σας για επικοινωνία συμβάλλει στην καλυτέρευση των σχέσεων αλλά και στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Οι γεννημένοι στα δύο πρώτα δεκαήμερα αναμένεται να έχετε εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή κάτω από την επιρροή της συνόδου με τον Πλούτωνα. Εκφράζεστε χωρίς περιορισμούς και βγάζετε το πάθος του παιδιού από μέσα σας. Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου από 10 έως 21/11 υπογράφει την ευσυνειδησία των γεννημένων στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο και τον υπεύθυνο τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Παρθένου, ο Δεκέμβριος σας επιφυλάσσει και πάλι έντονη ερωτική ζωή, αλλά και πολύ ευχάριστες και δημιουργικές ημέρες από τις 11/12 και μετά. Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα επιδιώξετε την οικογενειακή ζεστασιά από 8 έως 16/12 με την αρμονική όψη Ερμή – Δία.

Ο μήνας κλείνει με την σύνοδο του κυβερνήτη σας Ερμή με την Αφροδίτη από 20 έως 31/12 που φέρνει στους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα ευχάριστες ειδήσεις, πολύ τύχη στα τυχερά παιχνίδια και τάση να ασχοληθείτε με ένα ενδιαφέρον που κλωθογυρίζετε πολύ καιρό στο μυαλό σας.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!