Ζυγός 2014: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2014

Ποιες είναι οι ετήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό το 2014 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2014 και συγκεκριμένα για τον Ζυγό.

Άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο δοκιμάζεστε από την δραστική επιρροή του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα κι αυτό δεν σημαίνει παρά μόνον ένα πράγμα: Την αλλαγή κάθε «σταθεράς» της ζωής σας, είτε σας αρέσει, είτε όχι. Κάποιοι βέβαια έχετε ήδη διαβεί τον Ρουβίκωνα των ανατροπών, οι περισσότεροι όμως τον έχετε μπροστά σας. Μάλιστα, ο Ουρανός στον Κριό «ανακατεύει» έναν τομέα που είναι πολύ σημαντικός για σας, αυτόν των σχέσεων και των συνεργασιών και το θέμα είναι πως θα συνεχίσει να το κάνει για 3-4 χρόνια ακόμη. Όρεξη να έχετε δηλαδή, αφού αποκλείεται να σας αφήσει σε ησυχία, επηρεάζοντας είτε άμεσα, είτε «παραπλεύρως» όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας.

Πάντως, μέχρι τον Ιούλιο, η παραμονή του Δία στον 10ο οίκο του Ηλιακού ωροσκοπίου σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιχειρήσετε ένα νέο άνοιγμα, ισοφαρίζοντας κάποιες από τις πρόσφατες «αβαρίες» σας. Εδώ βέβαια πρόκειται για βοήθειες από σημαίνοντα πρόσωπα ή εύκολες λύσεις, γι αυτό μην επιμείνετε να θέτετε υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές, χάνοντας τελικά τις όποιες ευκαιρίες.

Ακολούθως, η είσοδος του Δία στον Λέοντα θα σημάνει μια διεύρυνση της κοινωνικότητας σας, με έμφαση στην… dolce vita, συμβάλλοντας φυσικά σε μια ραγδαία αύξηση των υποψήφιων εραστών ή ερωμένων. Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για κάθε αδέσμευτο εκπρόσωπο του ζωδίου, όχι όμως και για όσες ή όσους θα επιθυμούσαν να μην αλλάξει τίποτε στην προσωπική τους ζωή. Στην ουσία, η νέα θέση του Δία, είναι μια… γενναία ενίσχυση στην ανατρεπτική δράση του Ουρανού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει την τάση να σας πηγαίνει… απέναντι από εκεί που σας βρίσκει.

Ο Κρόνος πάλι θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 2ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, μέχρι τις 24/12/2014, οπότε και θα περάσει στον Τοξότη. Κατά συνέπεια, μέχρι τότε μια οικονομική δυστοκία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και σε αρκετές περιπτώσεις θα νοιώσετε τα χέρια σας δεμένα. Από την άλλη πλευρά όμως θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, περικόπτοντας αχρείαστες δαπάνες και ξεκαθαρίζοντας εκκρεμότητες του παρελθόντος, είτε με το καλό είτε με το ζόρι. Για αγορές και δανεικά βέβαια ούτε να το σκέφτεστε…

Επιπλέον, η αλλαγή ζωδίου του Κρόνου δεν σημαίνει ότι αυτομάτως θα σταματήσουν οι πιέσεις και οι στερήσεις στα οικονομικά σας. Από τον Οκτώβριο και μετά μάλιστα και για ένα χρόνο, οι πιέσεις θα γίνουν πολύ πιο έντονες, εξ αιτίας της συνόδου Δήμητρας-Κρόνου στο Σκορπιό, η επιρροή της οποίας θα σας «συντροφεύει» μέχρι το φθινόπωρο του 2015. Εδώ ανιχνεύονται οικονομικά προβλήματα που σχετίζονται με συνεργασίες ή ακόμη και νομικές επιπλοκές.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Πρώτο δεκαήμερο

Τα καλά νέα είναι ότι απαλλάσσεστε σταδιακά από την επιρροή του Ουρανού και του Πλούτωνα, που τα τελευταία χρόνια δημιούργησαν πολλά τετελεσμένα στην ζωή σας. Ωστόσο το σύμπαν δεν λέει να σας αφήσει σε ησυχία, με αιχμή αυτήν την φορά την προσωπική σας ζωή. Ειδικά μέχρι τον Σεπτέμβριο καλείστε να βιώσετε, έρωτες, πάθη και καταστάσεις που ξεφεύγουν κατά πολύ από τα όρια του συνηθισμένου, κάτι φυσικά που έχει τις καλές αλλά και τις κακές του στιγμές. Παράλληλα όμως, η επιρροή του τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, που θα σας ακολουθεί μέχρι το φθινόπωρο, δεν εξαντλείται σε ερωτικά θέματα και αντιζηλίες. Πολλοί λοιπόν θα μπείτε σε έναν ξέφρενο τρόπο ζωής, κάνοντας κατά διαστήματα την… κραιπάλη, καθημερινότητα σας!

Μετά τον Σεπτέμβριο του 2014, η εξωτερική ένταση υποχωρεί αφού πολλά πράγματα θα γίνονται κρυφά ή κάτω από το τραπέζι. Εδώ είναι όμως που απαιτείται άλλου είδους προσοχή, αφού καλείστε να αποφύγετε δόλιες ενέργειες ή να διερευνήσετε εσπευσμένα ένα ενοχλητικό παρασκήνιο. Το ενδεχόμενο να νοιώσετε προδομένοι από πρόσωπα ή καταστάσεις δεν είναι διόλου απίθανο, σε καθαρά πρακτικό επίπεδο όμως φροντίστε να διασφαλιστείτε πρώτα και κύρια από το ενδεχόμενο μιας κλοπής ή ληστείας.

Αισθηματικά
Μέχρι τον Σεπτέμβριο αναμένονται πολύ δυνατές στιγμές και το απευκταίο είναι βέβαια να τις ζήσετε ως… παθόντες! Εννοώ την περίπτωση όπου η διεκδίκηση, η απιστία και η ζήλεια δεν θα αφορά εσάς αλλά τον σύντροφο σας. Ειδ’ άλλως… καλή διασκέδαση! Για τους τελευταίους τρεις μήνες του έτους, δεν αναμένονται περαιτέρω αναταράξεις.
Δείτε το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις του Astrology.gr για το Ζυγό!

Δεύτερο δεκαήμερο
Καλώς ή κακώς περνάτε σταδιακά στο «μάτι του κυκλώνα», δεχόμενοι την επιρροή του Ουρανού και του Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι οι μέχρι τώρα ισορροπίες της ζωής σας διασαλεύονται ή γκρεμίζονται κι εσείς πρέπει να μηδενίσετε πληρώνοντας το σχετικό κόστος. Εννοείται βέβαια ότι όσο πιο πρόθυμα μπείτε σε αυτήν την διαδικασία, τόσο το καλύτερο για σας. Επιμένοντας σε καταστάσεις ή πρόσωπα που έχουν κάνει τον κύκλο τους είναι σαν να «μαρμαρώνετε», καταδικάζοντας τον εαυτό σας σε ένα διαρκές αδιέξοδο.

Μάλιστα, από τον Οκτώβριο και μετά θα… τα δείτε όλα, αφού μπαίνετε σε μια καταλυτική περίοδο ακραίων φαινομένων και καταστάσεων.

Αισθηματικά
Με την προϋπόθεση ότι ο Ουρανός και ο Πλούτωνας δεν θα θίξουν την προσωπική σας ζωή -και όσο περνά από το «χέρι» της Αφροδίτης- οι πρώτοι εννιά μήνες του έτους χαρακτηρίζονται από ρομαντισμό και μια αίσθηση ευτυχίας, η οποία βέβαια είναι άκρως… υποκειμενική. Ένας έρωτας από απόσταση ή ένας «Πλατωνικός» έρωτας είναι ότι πιο αντιπροσωπευτικό αυτής της κατάστασης, σε κάθε περίπτωση όμως το σημαντικό είναι ότι μπορείτε να νοιώθετε ευτυχείς. Από τον Οκτώβριο και μετά βέβαια, ας μην συζητάμε για ευτυχίες, ασφάλειες και σταθερότητες, ούτε καν τις… πλασματικές, αφού όλα μπαίνουν στο «μίξερ» των δύο «μεγάλων»…

Τρίτο δεκαήμερο
Μέχρι τα γενέθλια σας, θα προκύψουν αρκετές πιέσεις ή δυσκολίες, με συνέπεια να αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε ένα σημαντικό σχέδιο σας. Χρειάζεται λοιπόν υπομονή και εγκράτεια, πολύ περισσότερο που μετά τον Οκτώβριο οι προοπτικές σας ανοίγουν ή καλύτερα εκλείπουν τα εμπόδια που σας έφραζαν το δρόμο.
Φαίνεται μάλιστα ότι οι δουλειές θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, όχι άδικα.
Αισθηματικά
Μέχρι το φθινόπωρο, τα πράγματα βαίνουν καλώς με κατεύθυνση μάλιστα την κοινώς εννοούμενη… αποκατάσταση. Ακόμη όμως κι αν έχετε ήδη μια σχέση θα μπορέσετε να περάσετε πολλές καλές στιγμές στο σπίτι σαν… πιτσουνάκια!. Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες, «παίζει» η επανασύνδεση με πρόσωπο του παρελθόντος αλλά και μια «πονηρή» κατάσταση στο χώρο εργασίας σας.

Μήνα-μήνα
Ως προς τα κεντρικά θέματα που μπορεί να σας απασχολήσουν ανά μήνα, σε ένα γενικό πλαίσιο και με οδηγό την Νέα Σελήνη, η «φόρμα» των εξελίξεων διαμορφώνεται ως εξής:
1/1 έως 30/1 Οικογενειακά-περιουσιακά θέματα, σπίτι.
31/1 έως 28/2 Αγαπημένα πρόσωπα, αισθηματικές υποθέσεις.
1/3 έως 30/3 Εργασιακές σχέσεις, υγεία, διατροφή.
31/3 έως 28/4 Σχέσεις, συνεργασίες, δίκες.
29/4 έως 27/5 Οικονομικά, δάνεια, εγγυήσεις.
28/5 έως 26/6 Ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις.
27/6 έως 26/7 Επαγγελματικά, καριέρα, σχέσεις με ισχυρούς.
27/7 έως 24/8 Φίλοι, συλλογικές προσπάθειες.
25/8 έως 23/9 Μυστικά, διατροφή, θεραπείες.
24/9 έως 23/10 Προσωπική ανάπτυξη, νέα ενδιαφέροντα, αλλαγή πορείας.
24/10 έως 21/11 Οικονομικά, τροφοδοσία.
22/11 έως 21/12 Μετακινήσεις, ταξίδια, τεχνικός εξοπλισμός, συγγενείς-γνωστοί.

Το παραπάνω χρονοδιάγραμμα ισχύει και για όσες ή όσους έχουν ωροσκόπο στο Ζυγό.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!