James Howe: εν ψυχρώ δολοφονία σκηνοθέτη του Νext Τop Μodel

Ποιος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον τον σκηνοθέτη του Reality Show Νext Τop Μodel James Howe; Τι αναφέρουν δηλώσεις της αστυνομίας για τον James Howe;

Ο James Marcus Howe , ο σκηνοθέτης του Αμερικανικού Reality Show Next Top Model, έπεσε νεκρός από τα πυρά διαρρήκτη που εισέβαλλε στο σπίτι του το βράδυ πριν την ημέρα των Ευχαριστιών. Ο διαρρήκτης πυροβόλησε τον σκηνοθέτη του Next Top model αλλά και τη γυναίκα του η οποία νοσηλεύεται ακόμα σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με δηλώσεις της αστυνομίας ο άτυχος James Howe άνοιξε την πόρτα στο σπίτι του στο Los Angeles αφού άκουσε περίεργους θορύβους για να ελέγξει. Στο σπίτι του εισέβαλλαν δύο έγχρωμοι άνδρες μεταξύ 16 και 22 ετών.

Ο σκηνοθέτης του Next Top Model James Howe αντιστάθηκε σθεναρά καθώς σύμφωνα με την αστυνομία υπήρχαν σημάδια πάλης. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο ένας από τους δύο εισβολείς τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε τον αδικοχαμένο James Marcus Howe.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μετά το τραγικό γεγονός οι διαρρήκτες αναχώρησαν με ένα σκουρόχρωμο Ford Mastang το οποίο αναζητεί μανιωδώς η αστυνομία για να ρίξει περισσότερο φως στην μπερδεμένη αυτή υπόθεση. Η αστυνομία καλεί όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί της.

Ο αδικοχαμένος 42χρονος σκηνοθέτης James Howe του Next Top Model, James Marcus Howe είχε μετακομίσει με τη γυναίκα του και τον 6χρονο γιό του πολύ πρόσφατα σε αυτή τη γειτονιά του Los Angeles. Την ώρα του περιστατικού ευτυχώς ο 6χρονος γιός έλειπε από το σπίτι. Μένει στη θεία του όπου τον φροντίζει και δεν γνωρίζει πολλά για τη δυσάρεστη εμπειρία που αφαίρεσε άξαφνα την ζωή του μονάκριβου πατέρα του.

Δείτε γιατί φαίνεται να αυτοκτόνησε ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.