Mίκαελ Σουμάχερ: η μεγάλη ανατροπή με το ατύχημα

Ποια η μεγάλη ανατροπή με το ατύχημα που είχε στις Άλπεις ο Μίκαελ Σουμάχερ; Διαβάστε τις νέες πληροφορίες.

Πληροφορίες για το πως έγινε το έγινε το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ το μεσημέρι της Κυριακής στις γαλλικές Άλπεις έδωσε η εκπρόσωπος του σπουδαίου Γερμανού πιλότου, Σαμπίν Κεμ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το ατύχημα δεν οφείλεται σε υψηλή ταχύτητα αλλά σε μία σειρά από εξαιρετικά άτυχες συμπτώσεις. Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρέθηκε στο σημείο για να βοηθήσει έναν φίλο του που είχε πέσει και λίγο αργότερα προσέκρουσε σε έναν βράχο. Τότε ο “Σούμι” πήρε ύψος και προσγειώθηκε με το κεφάλι σε έναν άλλον βράχο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά.

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Τρίτης οι γιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ ενημέρωσαν πως : “Ο Μίκαελ Σουμάχερ υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε νέα χειρουργική επέμβαση για να αποσυμπιεστεί ο εγκέφαλός του από το αιμάτωμα και σήμερα η κατάστασή του είναι καλύτερη.

Υπάρχουν ακόμη πολλά αιματώματα, αλλά σύμφωνα γαλλικά ΜΜΕ δεν έκρυψαν πως έμειναν έκπληκτοι από τη βελτίωση του. Πάντως, η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, με τον Σουμάχερ να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί επανέλαβαν πως δε μπορούν να κάνουν καμία πρόβλεψη και πως οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες”.

Την ίδια ώρα τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με την μεταφορά του Σουμάχερ, με ελικόπτερο, από το σημείο του ατυχήματος.

Δείτε πού χτύπησε ο Μίκαελ Σουμάχερ, ποια η τραγική ειρωνεία στη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ και ποιες οι τελευταίες εξελίξεις με τον Μίκαελ Σουμάχερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.