Mίκαελ Σουμάχερ: ποια η τραγική ειρωνεία στη ζωή του

Ποια η τραγική ειρωνεία που αφορά τη ζωή του Michael Schumacher; Ποιες οι τελευταίες δηλώσεις του γιατρού του;

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση παραμένει στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Grenoble, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Michael Schumacher, ένας από τους καλύτερους πιλότους όλων των εποχών.

Μετά και το δεύτερο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στον εγκέφαλο για να αφαιρεθεί το αιμάτωμα που δημιουργήθηκε ύστερα από ατύχημα στο σκι, παραμένει σε κώμα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του ο 44χρονος Michael Schumacher παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση και δεν υπάρχει καμία βελτίωση μετά και το δεύτερο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, για να υποχωρήσει η εγκεφαλική αιμορραγία που προκλήθηκε από την πτώση.

Χρακτηριστικά ο γιατρός του ανέφερε: “Ο Michael μάχεται για τη ζωή του. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τίποτα”.

Τραγική ειρωνεία… Σύμφωνα με τα ξένα αθλητικά δίκτυα η μητέρα του Michael Schumacher πέθανε στα 55 της χρόνια, έπειτα από πτώση στο σπίτι της και θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι. Η μητέρα του αφού χειρουργήθηκε για να περιορίσουν οι γιατροί την εγκεφαλική αιμορραγία που προκλήθηκε από την πτώση, έπεσε σε κώμα και κατέληξε.

Διαβάστε ποια η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ μετά το ατύχημα και τι λένε οι γιατροί του Μίκαελ Σουμάχερ μετά τη μεταφορά στο νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.