Mπάχαλο η ΝΔ: “Με τέτοια ποσοστά ούτε 4 ευρωβουλευτές δεν θα βγουν”

Γιατί ήταν απογοητευτικές οι συσκέψεις της Νέα Δημοκρατία για τις ευρωεκλογές; Τι έδειξαν κρυφές δημοσκοπήσεις για στελέχη της Νέας Δημοκρατίας;

Δύο συσκέψεις έγιναν στη Νέα Δημοκρατία για τις ευρωεκλογές 2014 που ήταν εντελώς απογοητευτικές.

Και στη μια σύσκεψη που συμμετείχαν καθαρά κομματικά στελέχη και στην άλλη της επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας το συμπέρασμα ήταν το ίδιο: “Πάμε ξεβράκωτοι στις ευρωεκλογές.

Οι δύο κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν το μαύρομας το χάλι”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δείχνουν ποσοστά σε επίπεδο ΠΑΣΟΚ. Το γεγονός ότι η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΕ για το πρώτο εξάμηνο του 2014, δένει τα χέρια της κυβέρνησης στο ζήτημα της προβολής των αλλαγών ή της υιοθέτησης μιας πιο σκληρής στάσης απέναντι στους δανειστές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έστω και έμμεσο τρόπο το παραδέχθηκε και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος. Βουλευτής της ΝΔ φεύγοντας από τη σύσκεψη παρατήρησε για τις ευρωεκλογές:

“Μ’ αρέσει που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για υποψήφιοι ευρωβουλευτές καμιά δεκαπενταριά… Με τέτοια ποσοστά, ούτε τέσσερις δεν θα βγουν”.

Διαβάστε για την επικείμενη αποχώρηση του Αντώνη Σαμαρά στις ευρωεκλογές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.