Κριός 2014: Προβλέψεις για ζώδια 2014

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Κριό το 2014 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2014 και συγκεκριμένα για τον Κριό.

Γενικές προβλέψεις Κριός 2014:

Το 2014 μπαίνει δυναμικά με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Η παρουσία του θα επιταχύνει αλλά και θα αναστατώσει τις εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων, στον γάμο σας, αλλά και τις συνεργασίες σας.

Ο πλανήτης Δίας συνεχίζει τη διαδρομή του στον Καρκίνο ως τα τέλη του Ιούλη, στρέφοντας την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην οικογένειά σας, την κατοικία σας, κληρονομικά ζητήματα αλλά και την σχέση με τους γονείς και τον σύντροφό σας. Από το ζώδιο του Λέοντα και το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι όπου περνάει στις αρχές Αυγούστου και παραμένει μέχρι το τέλος του έτους, δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να ξεκινήσετε καινούρια δημιουργικά πρότζεκτ, βελτιώνει την διάθεσή σας και ανοίγει την πόρτα για φλερτ, γνωριμίες και γιατί όχι, έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Η διέλευση του Κρόνου στον Σκορπιό εξακολουθεί και δημιουργεί πιέσεις και εντάσεις σε επιχειρηματικές ασχολίες, σε επενδυτικά σχέδια και σας εφιστά την προσοχή στις δοσοληψίες σας με κρατικούς φορείς αλλά και τους ανωτέρους σας.
Ο Ουρανός βρίσκεται στον πρώτο σας οίκο και υποδαυλίζει το φλογερό ταμπεραμέντο σας κάνοντας επιτακτική την ανάγκη να βρείτε τρόπους εκτόνωσης του δυναμικού σας, ευνοώντας τις ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σας και τα πιστεύω σας. Είναι ευκαιρία να κάνετε δυναμικά ξεκινήματα, αλλά χρειάζεται να προσέχετε τα νεύρα σας όπως και μία παραπάνω επιρρέπεια σε τραυματισμούς.

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει την διέλευση του στο ζώδιο των Ιχθύων και το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και ερεθίζει τις παρασκηνιακές ενέργειες στην ζωή σας. Ζητά επιτακτικά να φροντίσετε την υγεία σας, να μην σπαταλάτε την ενέργεια σας, αλλά και να σταματήσετε να δικαιολογείτε τους εαυτούς σας για τις καταστάσεις που θα έπρεπε να έχετε κλείσει προ καιρού και τις κρατάτε σε εκκρεμότητα από ανασφάλεια και μόνο.

Ο Πλούτωνας παραμένει στον Αιγόκερω και σκληραίνει τις συνθήκες στα εργασιακά και την καριέρα σας, ενώ ανοίγει την πόρτα ακόμη και για μια ολοσχερή αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης και της κοινωνικής σας εικόνας.

Αναλυτικότερα ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό 2014:

Με την έναρξη της νέας χρονιάς η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω στον δέκατο ηλιακό σας οίκο ανοίγει την πόρτα για αναθεωρήσεις στον τομέα της καριέρας σας και τονίζει τυχόν δυσαρέσκειές σας. Στην αρχή του μήνα η αδιαλλαξία σας, αλλά και η επιθετικότητά σας στο πλαίσιο του γάμου και της σχέσης σας εντείνεται και λειτουργεί εναντίον σας αν δεν κάνετε σοβαρές προσπάθειες να ρίξετε νερό στο κρασί σας.

Στις αρχές Φεβρουαρίου πρέπει να αποφύγετε ρήξεις με τους γονείς ή τον σύντροφό σας και σπασμωδικές αντιδράσεις που μπορεί να πλήξουν την καριέρα και τα οικονομικά σας. Η ενεργοποίηση της αντίθεσης Πλούτωνα-Δία από την Αφροδίτη ευνοεί τους συνετούς και καθιστά τον οικογενειακό και εργασιακό σας χώρο ένα πεδίο μάχης όπου η διπλωματία είναι σαφώς προτιμότερη από την κατά μέτωπο επίθεση.

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο τον Μάρτιο η διάθεσή σας γίνεται πιο ανάλαφρη και συμβαδίζει με το ξεκίνημα της Άνοιξης παρά το γεγονός ότι οι δυσκολίες στο να εναρμονίσετε την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή με τις επιθυμίες σας παραμένουν. Πάντως αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και δεν πρέπει να αντισταθείτε στο να κάνετε καινούρια σχέδια και να δώσετε βαρύτητα σε αντικείμενα και ανθρώπους που η ενασχόληση μαζί τους σας ευχαριστεί.

Η Σεληνιακή έκλειψη που συμβαίνει στα μέσα του Απρίλη στον άξονά σας και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, έρχεται να σαρώσει ότι είναι σαθρό, περιττό και δεν συμφωνεί με τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Ο σχηματισμός σταυρού στον οποίο συμμετέχουν ο Άρης, ο Δίας, ο Ουρανός, ο Ερμής και ο Πλούτωνας εγγυάται ότι συνεργασίες, επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά και η σχέση σας με τον εαυτό σας θα μπουν στην ζυγαριά, θα κριθούν και θα δεχθούν αδυσώπητες πιέσεις. Τα οφέλη της εκκαθάρισης δεν θα γίνουν άμεσα αντιληπτά αφού η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες θα θέλουν να επιμείνετε να εξιδανικεύετε ή να υποτιμάτε πράγματα και καταστάσεις. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην προβείτε σε βιαστικές αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα και τακτικές τύπου «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται».

Ο μήνας τελειώνει με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου που επηρεάζει κυρίως τον τομέα των οικονομικών σας και σας οδηγεί να αναζητήσετε ρεαλιστικότερους τρόπους να διαχειρίζεστε το βαλάντιο σας, ακόμη και μία άλλη δουλειά για να διασφαλίσετε την κάλυψη των αναγκών σας. Οι κραδασμοί και οι αλλαγές που βιώνετε εξωτερικά αλλά και εσωτερικά δεν αφήνουν ανέπαφη την ερωτική σας ζωή όπου καλείστε να συλλογιστείτε σχέσεις εξάρτησης-με-το-αζημίωτο.

Τον Μάιο η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο σας και το πρώτο ηλιακό σας σπίτι και η ένεση αυτοπεποίθησης και λάμψης που σας κάνει, σας καθιστά γοητευτικότερους, ενώ βοηθάει να ξεκαθαρίσετε με μεγάλη σαφήνεια τα θέλω σας και να βοηθήσει, μαζί με τον ανάδρομο Άρη από τον Ζυγό, να αναγνωρίσετε λάθος στάσεις και αντιμετωπίσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Νέες αφίξεις στην ζωή σας θα υποστηρίξουν το επόμενο βήμα, αλλά μόνο εφόσον τακτοποιήσετε πρώτα τις εκκρεμότητές σας.

Τον Ιούνιο οι ρυθμοί γίνονται καλοκαιρινοί, καθώς έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και η Αφροδίτη από τον Ταύρο υπόσχεται μία ανάπαυλα και στις οικονομικές πιέσεις για να σας το επιτρέψει. Ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο και τον Δίδυμο, συμβουλεύει να κάνετε ανακωχή και να κρατήσετε τις προσδοκίες σας μικρές στο σπίτι και την δουλειά για να μην απογοητευτείτε από δυσκολίες στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, σε επαφές, αλλά και γενικά από αναβολές και καθυστερήσεις στην καθημερινότητά σας.

Τον Ιούλιο η κοινωνικότητά σας και η ανάγκη σας για επαφές, γνωριμίες, συναντήσεις, εξόδους αλλά και ταξίδια αυξάνεται κατακόρυφα. Είναι ιδανική περίοδος για τις διακοπές σας, αφού η διάθεση και η ενέργεια σας είναι σε πολύ καλά επίπεδα, αλλά και για νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό 2014, ο Αύγουστος ξεκινά, με τη συνάντηση Δία-Ερμή στον Λέοντα υποσχόμενος ευχάριστες εξελίξεις στα προσωπικά σας. Το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό όπου συναντά τον Κρόνο αλλά και της Αφροδίτης στον Λέοντα μιλάει για μοιραία καλοκαιρινά πάθη κι έξαψη έστω και μικρής διάρκειας.

Τον Σεπτέμβρη η πρακτική Αφροδίτη στην Παρθένο και το έκτο ηλιακό σας σπίτι ασχολείται με την οργάνωση του προγράμματος της χρονιάς, την καθημερινότητά σας, την διατροφή και την υγεία σας για να φέρει την τάξη μετά τις υπερβολές του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό 2014, ο Οκτώβριος ξεκινάει με τη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού – Κριού που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Επιδρά στους τομείς των προσωπικών σας σχέσεων, του γάμου, των συνεργασιών σας. Αντιλαμβάνεστε ότι σας είναι αδύνατο να προσποιείστε και είτε βρίσκετε το θάρρος να αποχωρήσετε από παρωχημένα σχήματα, είτε να αλλάξετε την στάση σας και να διευρύνετε το πεδίο αντίληψής σας τόσο απέναντι στον σύντροφο όσο και στα παιδιά σας.

Στις 24 Οκτωβρίου παίρνει την σκυτάλη η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού και εντείνει τις συγκρούσεις στην σχέση σας, φέρνοντας στην επιφάνεια χειριστικές και παράλογες συμπεριφορές, ακραία συναισθήματα και ζητώντας σας να τα διαπραγματευτείτε με την επιταγή να απεξαρτηθείτε από ανθρώπους αλλά και άτοπες οικονομικές συνήθειες.

Με τον Άρη να συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τον Νοέμβριο οι εξελίξεις επιταχύνονται σε καριέρα, επαγγελματικά και επιχειρήσεις και δημιουργούν ένα ανελαστικό κλίμα που ζητά πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Η αισιοδοξία σας, οι νέες ιδέες, τα ανοίγματα στο εξωτερικό, θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέρθετε.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό 2014, ο τελευταίος μήνας την χρονιάς έρχεται να σας αποζημιώσει για τις προσπάθειες και την υπομονή σας με την αναγνώριση των κόπων σας από φιγούρες εξουσίας στην ζωή σας και να σας αποδώσει την θέση που επιθυμείτε. Το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον και την ενέργεια σας σε χόμπι, συλλογικές δραστηριότητες, μακροπρόθεσμα σχέδια, σε φίλους και πράγματα που είχατε παραμελήσει. Η καλλιέργεια σας, αλλά και μία ανάγκη για αλλαγή σκηνικού που μπορείτε να ικανοποιήσετε με ένα ταξίδι έρχονται στο προσκήνιο.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!