ΔΕΝ πέθανε ο Σάκης Μπουλάς: χαμός με την ψεύτικη είδηση του zougla.gr

Γιατί το zougla.gr ανέβασε ψευδή είδηση οτι πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Σάκης Μπουλάς; Ποιο το ανακοινωθέν του νοσοκομείου Υγεία για την είδηση θανάτου του Σάκη Μπουλά, σύμφωνα με το δημοσίευμα;

Χαμός με την είδηση ότι πέθανε ο ηθοποιός Σάκης Μπουλάς που αποδίδεται σε εισβολή χάκερς στην ιστοσελίδα zougla.gr (;)

Tο zougla.gr δημοσίευσε μάλιστα και δήθεν λιτό ανακοινωθέν του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν, καθώς και λεπτομέρειες για την… κηδεία του.

Για την ιστορία, ο Σάκης Μπουλάς γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954 και σήμερα ζει και βασιλεύει.

Ο Σάκης Μπουλάς ζήτησε από τους ανθρώπους που χειρίζονται την επίσημη σελίδα του στο Facebook να αναρτήσουν το εξής μήνυμα:

boulas-facebook“Προς γνωστοποίηση της αλήθειας που φημολογείται σήμερα στο διαδίκτυο θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο Σάκης Μπουλάς ζει και λυπάται με όσους παίζουν με την υγεία του για κάποια κλικ παραπάνω και αναμεταδίδουν φήμες ότι απεβίωσε”.

Διαβάστε τι απάντησε με χιούμορ ο Σάκης Μπουλάς στο άρθρο ότι.. πέθανε.

Η επίθεση χάκερς στο zoogla.gr (;) προκαλεί αλγεινή εντύπωση, ενώ η ίδια η ιστοσελίδα έδωσε τη δική της απάντηση για το συμβάν.

Διαβάστε τι απάντησε το zougla.gr για το “θάνατο” του Σάκη Μπουλά, δείτε σε φωτογραφία πώς είναι ο Σάκης Μπουλάς σήμερα μετά το πρόβλημα υγείας του και ποια ήταν η πραγματική κατάσταση της υγείας του Σάκη Μπουλά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.