Σάκης Μπουλάς στα Νέα: τι είπε ανοιχτά για τον καρκίνο και τη μάχη του

Ποιες οι αποκαλύψεις του γνωστού ηθοποιού Σάκη Μπουλά μετά από τη μεγάλη ταλαιπωρία που πέρασε με το πρόβλημα του καρκίνου;

Ο Σάκης Μπουλάς μετά το πρόβλημα υγείας επιστρέφει ξανά κοντά σε όλους όσους τον αγαπούν. Έτσι σε λίγες μέρες, θα μπορέσετε να τον απολάυσετε στη σκηνή με την παράσταση «Γκαγκαντίν» και τους Σαββόπουλο, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη.

Ο Σάκης Μπουλάς παραμένει γενναίος, δυνατός και αισιόδοξος ένα ακριβώς χρόνο από την ημέρα που του διαγνώστηκε καρκίνος και μιλάει στα Νέα για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο Σάκης Μπουλάς ακολουθεί χημειοθεραπείες και φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο αλλά όπως λέει είναι μιά χαρά.

Παρά το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση ότι ο Σάκης Μπουλάς πέθανε εκείνος στέλνει για ακόμη μια φορά το δικό του μήνυμά, δηλώνοντας δυναμικά ΠΑΡΟΝ.

«Με έχουν πεθάνει τέσσερις φορές. Την πρώτη φορά έγινα έξαλλος αφού ήμουν με την κοπέλα μου στη Ρώμη, τον περασμένο Ιούλιο, και με πήραν τηλέφωνο. Ενας γράφει ό,τι θέλει και μετά το αναπαράγουν όλοι. Να φανταστείτε πως έφτασε και εφημερίδα και το έκανε με άλλο τρόπο. Με πήραν για μια συνέντευξη, εγώ αρνήθηκα και έκαναν ένα κολάζ από παλιές μου συνεντεύξεις με τίτλο: Το θρίλερ με την υγεία του Μπουλά. Οπως καταλαβαίνετε, αναφέρονταν σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την υγεία μου, τέτοια πράγματα», δηλώνει στην εφημερίδα ο Σάκης Μπουλάς και συμπληρώνει:

«Μια χαρά είμαι. Πολεμάω πάρα πολύ, όχι μόνο με χημειοθεραπείες αλλά και άλλα πολλά. Υποτίθεται ότι θα κάνω κάποια λιγότερα πράγματα, έχουν πρόθεση να με προστατέψουν. Γουστάρω όμως που δουλεύω εδώ. Σε μια δύσκολη φάση που περνούσα πήρα ένα αισιόδοξο μήνυμα και μου έδινε τη δυνατότητα, αφού είχα την δύναμη να έλθω εδώ με φίλους, να κάνουμε πλάκα, να τραγουδήσουμε», δήλωσε ο Ο Σάκης Μπουλάς.

«Τα πάντα, ό,τι καλό και ό,τι κακό, τα δημιουργούμε εμείς με το μυαλό μας, δεν έρχονται κατά τύχη. Τα τελευταία χρόνια πέρασα προβλήματα υγείας γιατί αντιμετώπισα πολλά θέματα (συγγενικά κ.τ.λ.), είχα σχεδόν αποσυρθεί πεντέμισι χρόνια από τα μαγαζιά για να στηρίξω την πρώην γυναίκα μου, μετά έπαθα έμφραγμα, έκανα μπαϊπάς, απέτυχα σε κάτι εγχειρήματα με επιχειρήσεις που άνοιξα».

«Στο χέρι μας είναι όλα να τα ανατρέψουμε με πίστη, δύναμη, με κουράγιο και θέληση. Αυτό λέω από τη δική μου εμπειρία. Νιώθω δυνατός, γυμνάζομαι και κάνω ρέικι τέσσερις φορές την εβδομάδα, τα βράδια. Παίρνω επίσης πολλά συμπληρώματα διατροφής και, όπως μου λέει ο γιατρός μου, τον έχω εκπλήξει ευχάριστα γιατί το δικό μου πρόβλημα είναι σύνθετο. Ξέρω πως ο αγώνας είναι μακρύς αλλά είμαι γεννημένος αγωνιστής», κατέληξε ο Σάκης Μπουλάς.

Δείτε τι απάντησε on camera ο Σάκης Μπουλάς οτι πέθανε και δείτε πώς είναι σήμερα ο Σάκης Μπουλάς μετά το πρόβλημα υγείας του.