Σάκης Μπουλάς: ΔΕΝ πέθανε, τι απάντησε στο zougla για τον “θάνατο”

Ποια η αποστομωτική απάντηση του Σάκη Μπουλά στο ψευδές άρθρο οτι πέθανε; Τι απάντησε στο δημοσίευμα για τον… θάνατο του;

Με καυστικό χιούμορ αντιμετώπισε ο δημοφιλής ηθοποιός, το βράδυ της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου, την ψεύτικη είδηση οτι “πέθανε ο Σάκης Μπουλάς” που μεταδόθηκε από το zougla.gr.

lempidakis-mpoulasΣύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη, που συνεργάζεται αυτόν τον καιρό με τον Σάκη Μπουλά για τις εμφανίσεις του στις 13 Δεκεμβρίου, μόλις βγήκε το άρθρο του zougla.gr, αμέσως ξεκίνησαν τα τηλέφωνα προς τον Σάκη Μπουλά για να τον ρωτήσουν αν… πέθανε. Ο ηθοποιός αντιμετώπισε την κατάσταση με το γνώριμο του καυστικό χιούμορ.

Διαβάστε τι γράφει ο δημοσιογράφος στο Newspistol:

Ο ίδιος ο Σάκης Μπουλάς επέλεξε να μην μιλήσει στους δημοσιογράφους και να απαντήσει μόνο μέσα από το Newspistol με τρόπο αφοπλιστικό. “Είναι ντροπή. Ότι και να πω είναι λίγο. Τους περιμένω στις 13 του μήνα στην Ακτή Πειραιώς που θα έχω αναστηθεί”. Με αυτά τα λόγια αντιμετώπισε το δημοσίευμα του portal Zougla.gr λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ και ενώ ήμασταν παρέα στην πρόβα του.

Από την άλλη, την ελευθερία του blog του επικαλείται το zougla.gr στην απάντηση του:

Παρά τις επανειλημμένες παραινέσεις μας η ελευθερία που παρέχει το blog του zougla.gr να χρησιμοποιείται με τρόπο εποικοδομητικό για το σύνολο των αναγνωστών και να μην γίνεται εργαλείο εξυπηρέτησης της όποιας διαστροφής ή κακοήθειας συγκεκριμένων ατόμων μεμονωμένα περιστατικά συνεχίζουν να υπάρχουν. Τελευταία περίπτωση η αθλιότητα που γράφτηκε για τον αγαπημένο μας Σάκη Μπουλά. Προειδοποιούμε τον ανάγωγο που αρέσκεται σε τόσο κακοήθεις αναρτήσεις, ότι την επόμενη φορά θα ζητήσουμε την άρση του απορρήτου για να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Η ελευθερία του blog είναι υπόθεση όλων και οφείλουμε να την προστατεύουμε. Τέτοιες ανακριβείς αναρτήσεις στόχο έχουν να στερήσουν αυτήν την ελευθερία από τους αναγνώστες μας και τους συγγραφείς τους θα αναγκαστούμε να τους παραδώσουμε στην δικαιοσύνη εμείς.

Διαβάστε τι απάντησε στο facebook ο Σάκης Μπουλάς για το αν.. πέθανε και δείτε πρόσφατες φωτογραφίες του Σάκη Μπουλά μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.