Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής: τι θα δείτε στις 6 Δεκεμβρίου

Τι θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου στο σίριαλ Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής; Διαβάστε ποιες οι νέες εξελίξεις στο τουρκικό σίριαλ Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής.

Η σειρά Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 στις 21:15.

O Μουσταφά επιστρέφει, έχοντας πάρει το μάθημά του από τον Σουλτάνο. Η Μιχριμάχ βρίσκει τη Σύλβια, τη Βενετσιάνα, και τη διατάζει να φύγει από τη ζωή του Μπαλί Μπέη. Όταν όμως μαθαίνει το περιστατικό η Χουρρέμ, γίνεται έξαλλη και συναντά τον Μπαλί Μπέη για να μάθει τι συμβαίνει μεταξύ τους. Τη συζήτηση ακούει κρυφά και η Μιχριμάχ. Όταν Μπαλί Μπέη λέει στη Χουρρέμ πως δεν βλέπει την κόρη της ερωτικά, η Μιχριμάχ πληγώνεται με τα λόγια του και αποφασίζει να παντρευτεί τον Ρουστέμ Αγά.

Την απόφασή της ανακοινώνει αμέσως στον Σουλτάνο. Για τον Ρουστέμ, έχει έρθει η μέρα που ονειρευόταν και χωρίς να χάσει χρόνο χωρίζει τη Νιγκιάρ. Παράλληλα, η Σαχ Σουλτάν διαδίδει πως ο Ρουστέμ Αγά έχει λέπρα. Ο Σουλτάνος το μαθαίνει και ετοιμάζεται να ακυρώσει τον γάμο, αλλά η Χουρρέμ στέλνει τον κατάλληλο γιατρό να τον εξετάσει. Η Σαχ Σουλτάν με τον… τρόπο της, απειλεί τον γιατρό. Από την άλλη, η Χουρρέμ είναι αποφασισμένη να διαλύσει τον γάμο της Σαχ Σουλτάν με τον Λουτφού Πασά και αναλαμβάνει δράση…

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στον Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.