50 αποχρώσεις του γκρι: άρχισαν τα γυρίσματα, οι πρώτες φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες από την κινηματογραφική μεταφορά της ταινίας του best seller οι 50 αποχρώσεις του γκρι.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του μπεστ-σέλερ Οι 50 αποχρώσεις του γκρι κάνουν τον γύρο του κόσμου!

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας του μπεστ-σέλερ «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» κάνουν τον γύρο του κόσμου!

Γυρίστηκαν οι σκηνές της ταινίας που αφορούν την πρώτη γνωριμία του Christian Grey και η Anastasia Steele των δύο κεντρικών ηρώων του βιβλίου οι 50 αποχρώσεις του γκρι.

Οι 50 αποχρώσεις του γκρι κάνουν τον γύρο του κόσμου! Γυρίστηκαν οι σκηνές της ταινίας που αφορούν την πρώτη γνωριμία του Christian Grey και η Anastasia Steele των δύο κεντρικών ηρώων του βιβλίου.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο πρωταγωνιστές, το πρώην μοντέλο Jamie Dornan και την 24χρονη Dakota Johnson στους δρόμους του Vancouver στον Καναδά, να ανταλλάσουν τρυφερές ματιές και αγκαλιές. Ο πανέμορφος πρωταγωνιστής έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε τα διεθνή μέσα να στοιχιματίζουν ότι θα είναι το πρόσωπο με τα περισσότερα εξώφυλλατη νέα χρονιά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο πρωταγωνιστές, το πρώην μοντέλο Jamie Dornan και την 24χρονη Dakota Johnson στους δρόμους του Vancouver στον Καναδά, να ανταλλάσουν τρυφερές ματιές και αγκαλιές. Ο πανέμορφος πρωταγωνιστής του 50 αποχρώσεις του γκρι έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε τα διεθνή μέσα να στοιχιματίζουν ότι θα είναι το πρόσωπο με τα περισσότερα εξώφυλλατη νέα χρονιά.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη ταινία 50 αποχρώσεις του γκρι που ετοιμάζεται:

Δείτε ποιες σκηνές θα περιέχει η ταινία Πενήντα αποχρώσεις του γκρι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.