Τοξότης 2014: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2014

Ποιες είναι οι ετήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη το 2014 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2014 και συγκεκριμένα για τον Τοξότη.

Η αρχή της νέας χρονιάς ξεκινάει αξιοπρεπέστατα για τους Τοξότες αφού ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού στρέφει την προσοχή σας στο μέλλον, δίνει πνοή στα σχέδια σας, δημιουργεί την ανάγκη να ενταχθείτε σε ομάδες, να εργαστείτε για κοινούς στόχους και γενικά να επενδύσετε την ενέργεια σας σε πράγματα και ανθρώπους που αξίζουν πραγματικά για εσάς τους Τοξότες.

Η διέλευση του Δία από τον Καρκίνο συνεχίζεται μέχρι και το τέλος Ιουλίου και επιτάσσει να ασχοληθείτε με αυτά που γίνονται μέσα σας, να πιστέψετε ότι μπορείτε να τα λύσετε και να χρησιμοποιήσετε την λογική για να τα τακτοποιήσετε. Ταυτόχρονα δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για επιχειρήσεις, για επενδύσεις για την εξασφάλιση χρηματοδότησης, αλλά και αυξάνει την γενναιοδωρία δικών σας ανθρώπων απέναντί σας. Οι εξωτερικές καταστάσεις βελτιώνονται για να μπορέσετε να ασχοληθείτε και με πιο λεπτά θέματα σας.

Ο Κρόνος παραμένει στον Σκορπιό και τον δωδέκατό ηλιακό σας οίκο δοκιμάζοντας τις αντοχές σας, σωματικές και ψυχολογικές και απαιτώντας να αντιμετωπίσετε πράγματα και καταστάσεις αντικειμενικά, και να πάψετε να κρύβετε κάτω από το χαλί ότι δεν σας αρέσει.

Άλλωστε ο Ουρανός στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι θα λειτουργεί σαν ένα δυναμό δημιουργικής ενέργειας, χαράς και θάρρους αρκεί να του κάνετε την χάρη να κοιτάξετε την ζωή σας με την απαιτούμενη ειλικρίνεια. Το ερωτικό σας γούστο αναθεωρείτε ριζικά και οι κεραυνοβόλοι και αντισυμβατικοί έρωτες είναι στο πρόγραμμα. Παράλληλα θα χρειαστεί να εξετάσετε μία πιο φιλελεύθερη σχέση με τα παιδιά σας για να αποφύγετε ρήξεις.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθείς και τον τέταρτο οίκο σας δημιουργώντας ασάφεια στην σχέση με την οικογένεια, τον σύντροφό και τους γονείς σας και δίνοντάς σας την αίσθηση ότι τα θεμέλια σας δεν είναι όσο στέρεα ήταν. Φροντίστε να κρίνετε ακόμη κι αυτές τις σχέσεις όχι μόνο από τα λόγια, αλλά και από τις πραγματικές και απτές χειρονομίες.

Με τον Πλούτωνα να συνεχίζει την διέλευσή του στον Αιγόκερω, τα οικονομικά σας και οι μικρές καθημερινές σας πολυτέλειες δέχονται έντονες πιέσεις, αλλά τελικά ο πλανήτης σας καλεί να περιορίσετε τον καταναλωτισμό σας και να εκτιμήσετε την ποιότητα και όχι την ποσότητα.

Αναλυτικότερα, οι ετήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη 2014.

Τον Ιανουάριο η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω και το δεύτερο ηλιακό σας σπίτι δημιουργεί απρόοπτα έξοδα σερβίροντας σας τον λογαριασμό για προηγούμενες υπερβολές και αμέλειες σας. Χρειάζεται να υιοθετήσετε πιο υπεύθυνη και προσεκτική στάση απέναντι στο ζήτημα της οικονομικής διαχείρισης και να μην χρησιμοποιείτε ούτε τα παιδιά, αλλά ούτε κι έναν καινούριο έρωτα σαν δικαιολογία για απερισκεψίες.

Ο Φεβρουάριος ισχυροποιεί τα ακραία συναισθήματα, την αμφιθυμία και τις έντονες εναλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι και το κατά δύναμη σταθεροί χωρίς να φανατίζεστε. Κληρονομικά ζητήματα, οικονομικές διαμάχες με συγγενείς και οικονομικές συνεργασίες χρήζουν προσοχής αφού τυχόν έσοδα θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα μόνο αν τα διαθέσετε ως ώριμος ενήλικας.

Το τετράγωνο Δία-Ουρανού που πραγματοποιείται με ακρίβεια τον Μάρτιο σε Καρκίνο-Κριό ανοίγει την πόρτα για μεγάλα και μοιραία πάθη. Εάν είστε δεσμευμένοι, αποφύγετε να ενδώσετε, να βρείτε έναν ιδεαλιστικό μανδύα και να συγκαλύψετε τις ενέργειες σας, πριν εξετάσετε τι λείπει από την σχέση σας και σας οδηγεί εκεί. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας εφοδιάζει με την δυνατότητα να εκτιμήσετε λογικά τις ανάγκες σας εφόσον επιλέξετε να μην μείνετε μόνο στην επιφάνεια της καθημερινότητας.

Η Σεληνιακή έκλειψη που συμβαίνει καταμεσής του Απρίλη στον άξονα Κριού – Ζυγού θα έχει ισχυρή επίδραση ιδιαίτερα στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και μαζί της τα ερωτικά σας, τα πιστεύω σας, ο τρόπος που ιεραρχείτε τις προτεραιότητές σας, οι όποιες οικονομικές και συναισθηματικές σας εξαρτήσεις αλλά και η σχέση σας με τα παιδιά σας ξεγυμνώνονται. Ο σχηματισμός σταυρού από τον Ερμή, τον Άρη, τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σας υποδεικνύει ότι δεν μπορείτε να στηρίζετε την ασφάλεια σας συναισθηματική και υλική σε ασάφεια, ανευθυνότητα, εθελοτυφλία, ούτε καν σε μικρά ‘άκακα’ ψέματα όσο κι αν μπορεί να λειτουργούν σαν λιπαντικό και να διευκολύνουν ή να προσθέτουν ενδιαφέρον στον οικογενειακό σας βίο.

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου κλείνει τον μήνα σας και τονίζει περαιτέρω την ανάγκη η θεωρητική αλλαγή να περάσει και στην καθημερινότητά σας με την δόμηση ενός λιγότερο μεγαλεπήβολου αλλά περισσότερο ρεαλιστικού προγράμματος. Πειθαρχήστε και εργαστείτε για να εξοικονομείστε ελεύθερο χρόνο που θα ξοδέψτε συνετά δίνοντας βαρύτητα στην ποιότητα των συναναστροφών έναντι της ασχολίας.

Τον Μάιο οι Τοξότες θα χρειαστείτε τη δημιουργικότητα και την αισιοδοξία σας για να αντιπαρέρθετε τις όποιες οικονομικές δυσχέρειες αφού θα δείτε πολλά σχέδια σας να μπαίνουν στον πάγο. Απολαύστε τον ενθουσιασμό και τη χαρά που μπορεί να φέρει ένας καινούριος έρωτας στην ζωή σας χωρίς όμως να παραμελείτε τις πρακτικές σας υποχρεώσεις, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε απερίσπαστοί την εύνοια της Αφροδίτης στον Κριό και το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι.

Στις αρχές Ιούνη, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο και το έκτο ηλιακό σας σπίτι σας δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείτε με την διατροφή σας, να φροντίσετε την εμφάνιση, την υγεία σας, αλλά και να τακτοποιήσετε την καθημερινότητά σας. Από τα μέσα του μήνα και μετά η κοινωνικότητα και η ανάγκη σας για φλερτ αυξάνεται, αλλά με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα σε Καρκίνο και Διδύμους, μένει στην καλή διάθεση και το καλό πρόγραμμα να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι σκόπελοι στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις.

Ο Ιούλιος για τους Τοξότες είναι ιδανικός για να πάρετε την άδεια σας, να κάνετε καινούριες γνωριμίες, να συναναστραφείτε κόσμο, να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας και τον σύντροφό σας, να αναβιώσετε το ρομάντζο μέχρι τελικής πτώσεως ή για να ξεκινήσετε ένα καινούριο.

Τον Αύγουστο, οι Τοξότες φροντίστε να κρατήσετε το πρόγραμμά σας το κατά δύναμη χαλαρό και δημιουργικό. Ασχοληθείτε με την επιμόρφωσή σας, διαβάστε, συζητήστε, δείτε τους συγγενείς σας. Παράλληλα όμως μην αμελείτε την ξεκούρασή και την υγεία σας και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

Η φθινοπωρινή επάνοδος δεν είναι εύκολη, αφού η καλοκαιρινή ξεκούραση τελειώνει γρήγορα και οι εκκρεμότητες και υποχρεώσεις επιστρέφουν πιεστικά. Ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός για να δώσετε βάση στην καριέρα σας και την δουλειά σας και να επιλύσετε αποτελεσματικά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν καιρό, αρκεί να μην θεωρήσετε τις υποχρεώσεις σας καταπιεστικές και δεσμευτικές για την αυτοέκφρασή σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη των αρχών του Οκτώβρη στον άξονα Ζυγού – Κριού αφορά κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο και αποτελεί ένα μεγάλο τεστ για το κατά πόσο καταφέρνετε να είστε ο πραγματικός εαυτός σας και να εκφράζετε ειλικρινά και άφοβα τις απόψεις, τις ανάγκες, την δημιουργικότητα και τις ιδέες σας, ακόμη κι όταν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να δυσχεραίνει σημαντικές σχέσεις στην ζωή σας. Το κάλεσμα να είστε ο εαυτός σας χωρίς να γίνεστε ούτε σκληρός, αλλά ούτε υπερβολικά ελαστικός με τους άλλους είναι ιδιαίτερα έντονο και η ανάγκη να πιστέψετε αληθινά στον εαυτό σας επιτακτική.

Η δεύτερη έκλειψη του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού, έρχεται να παίξει με τους μεγαλύτερούς σας φόβους. Σκληρό παρασκήνιο, ατελείωτες υποθέσεις, ερωτικές αλλά και οικονομικές, ψυχολογική πίεση, πεσμένη διάθεση, είναι όλα στο μενού. Βέβαια ο Άρης που παραμένει στο ζώδιο σας όλο τον μήνα θα μπορέσει να σας κουβαλήσει στην πλάτη του, αρκεί να επιλέξετε να ασχοληθείτε με καλή διάθεση με αυτά που αξίζουν πραγματικά, τους αγαπημένους σας, τις επιθυμίες που σας σπρώχνουν μπροστά και το προσωπικό σας όραμα.

Τον Νοέμβριο ο Άρης συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και δρομολογεί οικονομικές υποθέσεις που σας βασάνιζαν καιρό και σας δίνει την άνεση να ασχοληθείτε με πιο ψυχαγωγικά πράγματα και να περάσετε χρόνο με παλιούς φίλους ή να κάνετε καινούριους.

Με την άφιξη του Δεκέμβρη το Χριστουγεννιάτικο κλίμα πιάνει και την διάθεσή σας και η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιο σας και το πρώτο ηλιακό σας σπίτι σας ανανεώνουν, σας δίνουν λάμψη και σας επιστρέφουν την διάθεση να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Εάν παραμείνετε ρεαλιστές στο πρακτικό κομμάτι, θα μπορέσετε να σχεδιάσετε υπέροχα Χριστούγεννα, με αποδράσεις αλλά και πραγματική ψυχαγωγία.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!