“Ομοφυλόφιλος ο Πούτιν”: συγκλονιστικές καταγγελίες

Ποιες οι συγκλονιστικές καταγγελίες για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν; Γιατί τον κατηγορούν ότι είναι ομοφυλόφιλος;

Ως αξιοθρήνητο «ανθρωπάκι», μονήρη και με λανθάνουσες ομοφυλοφυλικές τάσεις περιγράφει τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο πολιτικός επιστήμονας και αρθρογράφος, Στανισλάβ Μπελκόφσκι, στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Πούτιν».

Μπορεί για τους υποστηρικτές του, ο Πούτιν, σύμφωνα με το Spiegel να είναι ο σωτήρας της χώρας, για τους αντιπάλους του όμως, αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα αδυσώπητο τύραννο. Το κλειδί ίσως για την κατανόηση του Ρώσου Προέδρου, σύμφωνα με τον μοσχοβίτη Μπελκόφσκι, κρύβεται στη δυστυχισμένη παιδική του ηλικία.

«Ο μικρός Βλαντιμίρ, που ουσιαστικά μεγάλωσε χωρίς πατέρα και δίχως τη φροντίδα των γονέων, ήταν ένα αποτραβηγμένο και μοχθηρό παιδί» αναφέρει ο πολιτικός αναλυτής. Σύμφωνα με αυτή την εκδοχή, ο Πούτιν γεννήθηκε δύο χρόνια πριν από την επίσημη ημερομηνία γέννησής του και ο πατέρας του ήταν αλκοολικός. Ολόκληρη την ενήλικη ζωή του, την πέρασε στην αναζήτηση ενός υποκατάστατου της οικογένειας. Στο πρόσωπο του Μπόρις Γέλτσιν, είδε έναν θετό πατέρα ενώ στο πρόσωπο του ολιγάρχη, Ρομάν Αμπράμοβιτς, είδε τον αδερφό του.

Διαβάστε γιατί η κόντρα Πούτιν-Σαββίδη ξυπνά παλιές μνήμες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.