Υδροχόος 2014: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2014

Ποιες είναι οι ετήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο το 2014 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2014 και συγκεκριμένα για τον Υδροχόο.

Με «οδηγό» τον Κρόνο, καλείστε να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι και επιπλέον να αποδείξετε ότι τα όσα κάνατε μέχρι σήμερα, έχουν βάση και προοπτική. Και μακάρι σε αυτές τις εξετάσεις να προαχθείτε με άριστα, κρίνοντας όμως από την συνήθη «πρακτική» του Κρόνου, είναι σχεδόν αδύνατον να κλείσετε όλες τις «τρύπες». Γι αυτό καλό είναι να επικεντρωθείτε σε όσα έχουν άμεση προτεραιότητα, κρατώντας πάντα μικρό καλάθι, αφού τα αποτελέσματα δεν θα είναι πάντα ανάλογα των κόπων σας. Όπως κι αν έχει οι ευθύνες σας θα πολλαπλασιαστούν και θα χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες θα κριθούν ύστερα από αρκετά χρόνια. Για την ώρα κρίνονται οι επιλογές σας πριν από 7 ή 15 χρόνια και όσο πιο αληθινές ήταν σε σχέση με τα πιστεύω σας, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να δικαιωθούν. Στον αντίποδα, ότι δεν σας αντιπροσωπεύει αναμένεται να «εξοριστεί» από τη ζωή σας κι εδώ είναι που ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό».

Επιπλέον, σε επαγγελματικά θέματα αναμένονται ισχυρές αναταράξεις με την ένταση να «κτυπάει κόκκινο». Η αντίθεση του Άρη με την Έριδα, μια όψη που θα σας «ακολουθεί» μέχρι τα γενέθλια σας του 2015, προμηνύει συγκρούσεις και αστάθεια, οπότε το να θεωρείτε τα πράγματα δεδομένα μοιάζει με… ανέκδοτο! Ωστόσο, όσο πιθανό είναι να χάσετε τη θέση σας, άλλο τόσο είναι και το να απασχοληθείτε εντατικά σε μια νέα εργασία, αποκομίζοντας πολλά οφέλη σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ένα ακόμη θέμα που πρέπει να προσέξετε είναι η υγεία σας, αφού απειλείστε με… εκτεταμένο μικροβιακό πόλεμο! Ας είστε λοιπόν σε ετοιμότητα, αποφεύγοντας παράλληλα να εκθέτετε τον εαυτό σας σε κινδύνους.

Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα, κάθε βοήθεια του Δία, μοιάζει κυριολεκτικά με… δώρο εξ ουρανού και ευτυχώς ο πλανήτης της ανάπτυξης και των ευκαιριών έχει φυλαγμένα και για σας μερικά πλεονεκτήματα. Μέχρι τον Ιούλιο, τροφοδοτεί τις επαγγελματικές σας προοπτικές, ρίχνοντας στο διάβα σας προτάσεις που καλό είναι να μην απορρίψετε. Μπαίνοντας στον Λέοντα, θα διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο και θα σας βάλει… μεγάλες ιδέες, εδώ όμως είναι που πρέπει να θυμάστε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Επιπλέον η παρουσία του στον 7ο Ηλιακό οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών έχει διπλή ανάγνωση. Από τη μια πλευρά είναι βέβαιο ότι θα σας γίνουν συμφέρουσες προτάσεις συνεργασίας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα γνωρίσετε… πλήθος υποψηφίων! Από την άλλη όμως, αν έχετε ήδη μια σχέση θα σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να την κρατήσετε ως αποκλειστική.

Γενικότερα, η προσωπική σας ζωή αναμένεται να είναι περισσότερο από έντονη, με τα «πάνω» και τα «κάτω» της, καθιστώντας σας… Νο1 φαβορί για τον τίτλο του πιο ερωτικού ζωδίου της χρονιάς!

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Πρώτο δεκαήμερο
Η χρονιά που κλείνει με τα γενέθλια σας ήταν μάλλον δύσκολη, ίσως μάλιστα να φυλάει το «καλύτερο» για το τέλος. Όπως κι αν έχει πάντως, οι πιέσεις του Κρόνου υποχωρούν μετά τα γενέθλια σας με αποτέλεσμα να νοιώθετε λιγότερο… πρόθυμοι να αναλάβετε δυσβάστακτες ευθύνες. Κατ’ επέκταση ότι είχατε φορτωθεί μέχρι τώρα παίρνουν την άγουσα προς τα αποδυτήρια! Ωστόσο το σύμπαν δεν δείχνει διατεθειμένο να σας αφήνει σε ησυχία και με αιχμή την αισθηματική σας ζωή τα φέρνει όλα «τούμπα». Πολλές από τις εξελίξεις θα αρχίσουν να «τρέχουν» από τον Αύγουστο, όταν ο Δίας θα διώξει και τους τελευταίους… δισταγμούς σας!

Αισθηματικά
Εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ… Απόλυτα αντιπροσωπευτικοί για την περίπτωση σας είναι οι γνωστοί στίχοι του Γ. Κανελλόπουλου, αφού όσα θα ζήσετε μέσα στη χρονιά απλά… δεν υπάρχουν! Έρωτες, πάθη, μίση, ζήλιες, διεκδικήσεις, «στημένα» παιχνίδια και μπόλικες ανατροπές συνθέτουν ένα σπάνιο σκηνικό, από το οποίο απουσιάζει μόνον η σταθερότητα. Προσδεθείτε λοιπόν και απολαύστε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στη χώρα του έρωτα, χωρίς εμμονές και «κολλήματα». Εννοείται πώς αν έχετε ήδη μια σχέση θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρηθεί, είτε εξ αιτίας σας, είτε εξ αιτίας του συντρόφου σας.

Δεύτερο δεκαήμερο
Η χρονιά σας δεν αναμένεται εύκολη και μάλιστα τα μέτωπα θα είναι πολλά. Κατ’ αρχήν η επιρροή του Κρόνου θα σας αναγκάσει να κλείσετε μια σειρά από εκκρεμότητες, κάτι που δεν θα γίνει χωρίς απώλειες, ιδίως οικονομικές. Επιπλέον θα πιεστείτε να αναλάβετε ευθύνες, με μόνη ανταμοιβή την εμπειρία και τους… μπελάδες! Εδώ βέβαια θα είναι καταλυτική η δική σας στάση και το σωστό θα ήταν να απαιτήσετε περισσότερες εξουσίες κι όχι να κάνετε όλη τη «βρώμικη» δουλειά και στο τέλος «να την ακούσετε» κι από πάνω. Έτσι κι αλλιώς στη δουλειά σας το κλίμα δεν θα είναι διόλου ειρηνικό, οπότε δεν έχει νόημα να πηγαίνετε με το σταυρό στο χέρι.

Κάτι που επίσης οφείλετε να προσέξετε έχει να κάνει με έγγραφα, ιδίως οικονομικού χαρακτήρα, τα οποία μπορεί να… κάνουν φτερά, βάζοντας σας σε μπελάδες. Γενικότερα η δραστική επιρροή του Ποσειδώνα στον 2ο Ηλιακό οίκο των οικονομικών, προοιωνίζει εξαπατήσεις και κλοπές, οπότε ας έχετε τον νου σας.

Αισθηματικά
Ιδιαίτερο μερίδιο στις εξελίξεις διεκδικεί και η ερωτική σας ζωή, η οποία αναμένεται να είναι πλούσια, ενδιαφέρουσα αλλά και ασταθής. Κάποιες εμπειρίες θα είναι πολύ δυνατές και ικανές να αλλάξουν πολλά στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές που θα υποφέρετε.
Ουσιαστικά βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο, με τα καλύτερα να έρχονται από τον Αύγουστο και μετά.

Τρίτο δεκαήμερο
Εσείς, στην περιοριστική επιρροή του Κρόνου αντιτάσσετε την ορμητικότητα του Άρη. Αυτό σημαίνει περισσότερες πρωτοβουλίες υπό πίεση και κατ’ επέκταση περισσότερο έργο. Ωστόσο, πολλές φορές θα βρεθείτε εν μέσω διασταυρούμενων πυρών, αναλαμβάνοντας να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά και καταλαβαίνετε πως για να στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειες σας, οφείλετε να τηρήσετε μια διπλωματική στάση, εξαντλώντας τις στρατηγικές σας ικανότητες. Οι ακρότητες δεν θα βοηθήσουν κανέναν και πολύ περισσότερο εσάς.

Αισθηματικά
Όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους Υδροχόους, τα θέματα καρδιάς δεν πρόκειται να σας αφήσουν σε ησυχία και από αυτήν την άποψη θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Το επιπλέον που σας χαρακτηρίζει είναι οι «περιπέτειες» στο χώρο εργασίας σας ή με συναδέλφους σας. Οι πιο τυχεροί της… παρέας θα εξυπηρετηθούν σφόδρα από μια τέτοια επιλογή, κερδίζοντας πόντους και μπόνους στην δουλειά τους. Στον αντίποδα βέβαια πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός σκανδάλου, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Μήνα-μήνα

Ως προς τα κεντρικά θέματα που μπορεί να σας απασχολήσουν ανά μήνα, σε ένα γενικό πλαίσιο και με οδηγό την Νέα Σελήνη, η «φόρμα» των εξελίξεων διαμορφώνεται ως εξής:

1/1 έως 30/1 Μυστικά, διατροφή, θεραπείες.
31/1 έως 28/2 Προσωπική ανάπτυξη, νέα ενδιαφέροντα, αλλαγή πορείας.
1/3 έως 30/3 Οικονομικά, τροφοδοσία.
31/3 έως 28/4 Μετακινήσεις, ταξίδια, τεχνικός εξοπλισμός, συγγενείς-γνωστοί.
29/4 έως 27/5 Οικογενειακά-περιουσιακά θέματα, σπίτι.
28/5 έως 26/6 Αγαπημένα πρόσωπα, αισθηματικές υποθέσεις.
27/6 έως 26/7 Εργασιακές σχέσεις, υγεία, διατροφή.
27/7 έως 24/8 Σχέσεις, συνεργασίες, δίκες.
25/8 έως 23/9 Οικονομικά, δάνεια, εγγυήσεις.
24/9 έως 23/10 Ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις.
24/10 έως 21/11 Επαγγελματικά, καριέρα, σχέσεις με ισχυρούς.
22/11 έως 21/12 Φίλοι, συλλογικές προσπάθειες.

Το παραπάνω χρονοδιάγραμμα ισχύει και για όσες ή όσους έχουν ωροσκόπο στον Υδροχόο.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!