Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου.

Επιτυχία είναι να σου αρέσει ο εαυτός σου. Να σου αρέσει αυτό που κάνεις και ο τρόπος που το κάνεις.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ σκεπτικοί και σοβαρά τοποθετημένοι σε θέματα κυρίως που αφορούν την οικογένεια και την εν γένει αξία σας. Αλλά δεν είναι εύκολο να ξεπεράσετε τις μεγάλες προσδοκίες.
Έρωτας: Είστε παραδομένοι στα χέρια ενός Ζυγού και εξαρτώνται όλα από αυτόν. Για αυτό είναι σημαντικό να ξεπεράσετε τα πολύ δικά σας θέματα και να εντοπίσετε την ιδανική σχέση για σας. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα γνωρίσετε έναν Αιγόκερω ή θα γυρίσει ένα πρόσωπο από το παρελθόν να σας θυμίσει καταστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναμφισβήτητα πολύ περισσότερες ευκαιρίες στα χέρια σας και δεν είναι πολύ εύκολο να τις βάλετε σε προτεραιότητα. Γιατί μπορεί να ενεργείτε και λίγο άναρχα μερικές φορές, ενώ χρειάζεστε περισσότερο τις συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε αρκετά ήρεμοι γιατί βλέπετε ότι τίποτε δεν ξεφεύγει από τα δεδομένα σας και αυτό σας δίνει μια ασφάλεια. Αλλά υπάρχει κάτι πολύ βαθύ που σας κάνει ιδιαίτερους και ξεχωριστούς και αυτό είναι η έφεση που έχετε για την τέχνη και την αρμονία. Αυτό δίνει μια ξεχωριστή νότα στη ζωή σας.
Έρωτας: Αναζητάτε να βρείτε μέσα σας πρώτα μια ισορροπία και μετά θέλετε να την μεταδώσετε στο πρόσωπο που είστε μαζί. Ο Σκορπιός μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και πάλι και να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον με τον δικό του τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε τις ανασφάλειες σας γιατί είστε άτομα που δεν ησυχάζετε ποτέ σε αυτό το θέμα. Ίσως όμως τώρα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καλύτερες κινήσεις και να είστε πιο εξασφαλισμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Υπάρχει μια ισορροπία αυτή την στιγμή η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη αυτό το διάστημα. Γιατί δεσμεύεστε από κάποιες υποχρεώσεις που σας ζορίζουν και χρειάζεται μεγάλη ευελιξία για να τα βγάλετε πέρα.
Έρωτας: Σήμερα έχετε την τιμητική σας. Ο λόγος είναι ότι έχετε την άνεση να καθορίζετε εσείς την επικοινωνία και να κάνετε τα δικά σας χωρίς να παρεξηγηθείτε και να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Η επαφή με Καρκίνο θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη συναισθηματική άνεση.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε, γι’ αυτό θα επεκταθείτε και θα δείξετε την αξία σας. Πάντως το σύστημα έστω και αλλαγμένο σας δίνει τη δυνατότητα να ενταχθείτε και να κινηθείτε με άνεση, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη με κάποιο τρόπο να προστατέψετε τους γύρω σας, γατί χρειάζεστε να είστε εκεί και να αφοσιωθείτε με όλη σας την ενέργεια, με ψυχή και σώμα. Είναι σημαντικό το να δείχνετε το ενδιαφέρον σας γιατί πολλές φορές δεν είστε ο εαυτός σας.
Έρωτας: Είστε σε φάση που θέλετε να κάνετε κάτι πολύ ιδιαίτερο με το άτομο που είστε μαζί και ίσως μπορεί να βρείτε αντιστάσεις από την πλευρά του. Για αυτό καλό είναι να έχετε ένα τρόπο διπλωματικό που θα βοηθήσει ουσιαστικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι φιλοδοξίες σας είναι αρκετά μεγάλες και σίγουρα θα εκφραστούν αυτή την περίοδο. Θα είναι όμως πολύ πιεστικές προκειμένου να σας βγουν όλα τα σχέδια. Η συνεργασία πάντως έχει μεγάλη σημασία για σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε μπει σε μια φάση που θα σας δημιουργήσει μεγάλη διάθεση να πετύχετε και να μπείτε σε μια κανονική ροή. Μπορείτε να κάνετε πράγματα αρκεί να δεχτείτε την τρέχουσα πραγματικότητα. Επίσης, καλό είναι να περπατάτε γιατί μπορεί να έχετε πόνους στα κόκκαλα.
Έρωτας: Είναι σημαντικό να κρατάτε τους τύπους γιατί χρειάζεται και αυτό μερικές φορές ακόμα και στην προσωπική σας σχέση. Δηλαδή καλό είναι να θυμάστε την επέτειο σας ή ακόμα και κάποιες μικρές συμβολικές ημέρες που έχετε μεταξύ σας. Κυρίως με τον Ζυγό και τον Αιγόκερω θα υπάρχει μια έντονη κατάσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι να είστε συντηρητικοί και να δείξετε ότι έχετε πάρει απόφαση πως όλα γίνονται σκαλί-σκαλί και δεν γίνεται να φθάσετε απευθείας στην κορυφή. Πάντως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε μια φαεινή ιδέα την οποία πρέπει να δουλέψετε με πολύ μεθοδικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η διάθεσή σας να αποκτήσετε ενέργεια και να γίνετε για λίγο παιδιά, θα είναι κάπως συγκρατημένη, αλλά θα κάνετε και πράγματα που άλλες ημέρες ίσως να μην τα κάνατε. Η πιθανή ενασχόληση με τα παιδιά ή ακόμα και με τα ανιψάκια σας θα είναι πολύ αναζωογονητική.
Έρωτας: Έχετε αφήσει τις πολλές αντιστάσεις και κάνετε μια μεγάλη υπέρβαση για να περάσετε καλά και να ζήσετε όπως θέλετε τον έρωτά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναπληρώνετε κάποια κενά τα οποία δεν ήταν εύκολο να τα καλύψετε τις προηγούμενες ημέρες. Κάνοντας κάποιες δουλειές πολύ πρακτικές πιθανόν να βρεθείτε απέναντι σε μια κατάσταση την οποία δεν περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Αντλείτε αυτοπεποίθηση από τον εαυτό σας και κάνετε πολλά εξτρήμ πράγματα τα οποία ούτε και εσείς είχατε υπολογίσει.
Έρωτας: Παρόλο που υπάρχει η κραταιά λογική και σας εκπαιδεύει ανάλογα, εσείς παραμένετε ερωτικοί και δοτικοί στην ιδέα της συντροφικότητας. Μόνο προσέξτε να μην διαψευστείτε γιατί ίσως δεν έχετε την καθαρή εικόνα της σχέσης σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό διάφορες ανατροπές τις οποίες δεν μπορείτε εύκολα να σταθμίσετε, γιατί νιώθετε μέσα σας ότι κάτι θα πρέπει να απορρίψετε και να ξεκινήσετε κάτι άλλο καινούργιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε κάποια προστασία την οποία δεν καταλαβαίνετε άμεσα και πιθανόν να προσπαθήσετε να γεμίσετε κάποια κενά γιατί πιστεύετε ότι κάτι σας λείπει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η εμφάνισή σας θα είναι πολύ προσεγμένη και θα σας προσφέρει αυτοπεποίθηση.
Έρωτας: Κρατάτε όσο μπορείτε τις αποστάσεις και τις καλές ισορροπίες, με στόχο να μην βρεθεί κάτι που να σας χαλάσει την έκφραση και το συναισθηματικό σας κόσμο. Η επαφή με Παρθένο θα σας δώσει μια ξεχωριστή σπίθα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε γενικά κάποιες θετικές σκέψεις οι οποίες ευτυχώς είναι οργανωμένες και μπορούν στο μέλλον να σας επιφέρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Η επιρροή ενός Κριού στη ζωή σας θα είναι πολύ σημαντική.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Σοβαρεύετε αρκετά και ίσως να μη εκπέμπετε τη σπίθα ζωής που έχει συνηθίσει ο περίγυρός σας. Αλλά και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού σας και χρειάζεται να το αποδεχτείτε με μεγάλη αγάπη.
Έρωτας: Είστε κάπως κτητικοί όμως αυτό δεν σας αρέσει να το δείχνετε στο πρόσωπο που είστε μαζί. Ο Καρκίνος ζητάει από εσάς αναγνώριση και κυρίως μια τυπική συμπεριφορά η οποία θα σας βάλει σε έναν πολύ οργανωμένο τρόπο ζωής.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε ότι, όταν πληρώνετε όλες τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και γενικά έχετε μια τάξη στην ζωή σας, ηρεμείτε και νιώθετε καλύτερα. Για αυτό μην ξεφύγετε από το πρόγραμμα που έχετε βάλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η δική σας ενέργεια είναι πολύ σημαντική και οπουδήποτε βάζετε το χέρι σας συγυρίζετε τα πάντα, γιατί έχετε την διάθεση να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή. Πάντως τώρα, επειδή επιθυμείτε να έχετε μια καλύτερη εξωτερική εικόνα, πιθανόν να δώσετε μεγαλύτερη βάση στην αισθητική και την αρμονία στην εμφάνισή σας.
Έρωτας: Έχετε μεγάλη ένταση γιατί θέλετε να κάνετε κάτι το ξεχωριστό και ίσως να μη σας βγαίνει εύκολα. Η καρδιά σας κτυπάει πολύ δυνατά γιατί νιώθετε κάτι καινούργιο να έρχεται στην ζωή σας. Η ξαφνική γνωριμία με Κριό ή Ζυγό θα σας επιβεβαιώσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα στο γενικό χαμό κάνετε και την υπέρβασή σας σε αυτό το θέμα. Ακόμα και κάτι σταθερό να έχετε, όλο και κάτι πρωτοποριακό θέλετε να προσθέσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ συγκεκριμένοι και συγκεντρωμένοι στο να κάνετε κάτι γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Η φιλία πάντως είναι η αξία για την οποία πολλές φορές κάνετε υποχωρήσεις και διάφορες τρέλες. Μπορεί να γνωρίσετε κάποια άτομα που αξίζουν και έχουν καταξίωση στον κύκλο σας.
Έρωτας: Σίγουρα ο Καρκίνος έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο και από εκεί που μπορεί να σας βασάνιζε και να σας έκανε να υποφέρετε, πιθανόν να αλλάξει συμπεριφορά γιατί άλλαξαν οι συνθήκες. Επίσης η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν μπορεί να σας αναστατώσει ιδιαίτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να είστε ευέλικτοι και συμβιβάσιμοι δεν θα έρθετε κόντρα με κάποια πρόσωπα που παλιά δεν τα είχατε και σε μεγάλη υπόληψη. Προτιμάτε να σιωπήσετε γιατί αυτό είναι μια λύση.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε σε φάση έρευνας και προσωπικής ανασκόπησης και δεν θα χρειαστεί να κάνετε και πολλά πράγματα. Αφού μέσα σας νιώθετε την ανάγκη για καλυτέρευση όλα θα ρέουν πιο εύκολα. Η οικογένεια θα είναι ένα σημαντικό σημείο αναφοράς.
Έρωτας: Έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό, γιατί υπάρχει από την πλευρά σας μια σοβαρότητα στο πώς αντιμετωπίζετε πλέον μια πολύ καλή σχέση για σας. Είναι πιθανόν να κάνετε μια γνωριμία σε κάποιο ταξίδι, η οποία θα εξελιχτεί αλλά θέλει τον χρόνο της.
Καριέρα & Οικονομικά: Η απόφασή σας να ακολουθήσετε την γνώμη κάποιων ατόμων που είναι πιο επιτυχημένοι από εσάς, πιθανόν να σας δώσει το κίνητρο να βρείτε μια σημαντική άκρη που μπορεί να σας ξελασπώσει.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!