Δάφνη Λάλα: Ποια η σύζυγος του υπουργού Δένδια που ζουν μεγάλο έρωτα

Ποιου υπουργού είναι σύζυγος η Λάφνη Λάλα που όσο περνάνε τα χρόνια η σχέση τους δυναμώνει και δεν παύουν να είναι ερωτευμένοι;

Είναι από τα ζευγάρια που όσο περνάνε τα χρόνια η σχέση τους δυναμώνει και δεν παύουν να είναι ερωτευμένοι. Γνωρίστηκαν τον χειμώνα του 1999 στην Κέρκυρα, τον τόπο καταγωγής του Υπουργού.

Από τότε ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας και η Δάφνη Λάλα είναι αχώριστοι! Το ζευγάρι, χθες το βράδυ, εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μουσικής και παρακολούθησε το αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο.

Συναντήθηκαν σε μια φιλική συγκέντρωση που οργάνωσε ένας κοινός τους φίλος, ο Μάνος.

Ο πρώτος γάμος της είχε φέρει τη Δάφνη Λάλα στο νησί, από όπου καταγόταν η μητέρα της. Είχε ανοίξει δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο, είχε στρώσει τη ζωή της, αλλά η σχέση δεν άντεξε.

Το ίδιο είχε συμβεί και για τον Νίκο Δένδια, μιας και ο κύκλος του πρώτου γάμου του είχε κλείσει.

Δεν χρειαζόταν πολύ για να αντιληφθούν ότι εκείνη την περίοδο οι ζωές τους κινούνταν σε δύο παράλληλους δρόμους.

Η δυναμική αρχιτέκτων Δάφνη Λάλα, που είχε πάρει τη ζωή στα χέρια της, γοήτευσε από την πρώτη στιγμή τον Νίκο Δένδια.

Και ο δικηγόρος, με τη σειρά του, γοήτευσε την αρχιτέκτονα με το πνεύμα του και το εκλεπτυσμένο χιούμορ του. Υστερα ήρθε ο έρωτας και τα πράγματα εξελίχθηκαν μόνα τους…

«Οταν έχεις περάσει δύο προηγούμενες ζωές, εκτιμάς τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο» λέει η Δάφνη Λάλα και συνεχίζει την εξομολόγησή της:

«Η εμπειρία του λάθους σου δίνει.

Δείτε τον φάκελο που έστειλε για την Χρυσή Αυγή ο Νίκος Δενδιάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.