Η μη προφυλάκιση φουντώνει τον έρωτα Κοντομηνά – Σπυροπούλου

Διαβάστε για τον φλογερό έρωτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Δημήτρη Κοντομηνά. Ποια ήταν η απόφαση του δικαστηρίου.

Το χαμόγελο επανήλθε στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μόλις πληροφορήθηκε τη δικαστική απόφαση για τη μη προφυλάκιση του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο έρωτας της όμορφης παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του ισχυρού επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά είναι γνωστή ιστορία και talk of the town εδώ και καιρό στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Είναι φυσικό η δικαστική εξέλιξη να επανέφερε την ηρεμία στη σχέση τους καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα.

«Τι θα κάνω, τι θα κάνω» την άκουσαν να αναρωτιέται φωναχτά συνεργάτες της όταν περίμενε με αγωνία να δει την έκβαση της περιπέτειας του Δημήτρη Κοντομηνά.

Τα δύσκολα, ωστόσο, φαίνεται ότι πέρασαν για την παρουσιάστρια καθώς ο Δημήτρης Κοντομηνάς πήρε και πάλι το «τιμόνι» στα χέρια του.

Τώρα ελπίζει ότι θα ξαναζήσει μαζί του βραδιές όπως αυτή της πρωτοχρονιάς στο σπίτι της κολλητής της Ελένης Μενεγάκη όπου πέρασαν ένα αξέχαστο ρεβεγιόν και άλλαξαν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά.

Μην ξεχνάμε, ότι και τα Χριστούγεννα ήταν μαγικά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφού τα γιόρτασε στις Μαλδίβες παρέα με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο.

exedra.gr

Διαβάστε ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κοντομηνά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.