Melinamay.com: το μεγαλύτερο ελληνικό online κατάστημα

Πότε δημιουργήθηκε το μεγαλύτερο ελληνικό online κατάστημα Melinamay.com και διαγράφει εδώ και τέσσερα χρόνια την δική του επιτυχημένη πορεία στον χώρο των online αγορών;

Το Melinamay.com διαγράφει εδώ και τέσσερα χρόνια την δική του επιτυχημένη πορεία στον χώρο των onlineαγορών, με πρώτο του μέλημα τις ανάγκες των καταναλωτών και την συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών του.

Το MelinaMay.com άνοιξε τις διαδικτυακές πύλες του το 2010 ως το πρώτο online private shop με προσφορές σε επώνυμα προϊόντα μεγάλων ελληνικών brands, αλλά και brands του εξωτερικού.

Πριν από τέσσερα χρόνια, λοιπόν καλωσορίσαμε, ένα διαδικτυακό κατάστημα που θα έκανε την ζωή μας ακόμα πιο εύκολη και στιλάτη. Η εταιρία Melinamay S.A. ανήκει στον όμιλο Προοπτική Συμμετοχών, που θέλησε να ξεκινήσει και στην Ελλάδα το μεγαλύτερο κατάστημα στην οθόνη του υπολογιστή με όλες τις αγαπημένες μάρκες των ελλήνων καταναλωτών. Έτσι, ο όμιλος Προοπτική Συμμετοχών, γνωστός στο ευρύτερο κοινό και από τον χώρο της Κινηματογραφίας δημιούργησε το πρωτοποριακό site MelinaMay.com που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τα αντίστοιχα διεθνή site.

Και αν αναρωτιέστε από πού πήρε το όνομα του, το MelinaMay.com έχει μια πολύ τρυφερή ιστορία. Το όνομα είναι εμπνευσμένο από την κόρη του προέδρου της εταιρίας κ. Παντελή Μητρόπουλου, την μικρή ΜELINA η οποία γεννήθηκε τον Μάιο (MAY)!

Το Melinamay.com μπαίνει δυναμικά στον χώρο των online αγορών τον Ιανουάριο του 2010, καταθέτοντας μια μοναδική πρόταση, το κοινό μπορεί να αποκτήσει από την άνεση του σπιτιού του κομμάτια από τις συλλογές των μεγαλύτερων brands με απίστευτες εκπτώσεις, που αγγίζουν το -90%! Δυο χρόνια αργότερα, τον Ιούλιο του 2012 η εταιρία MelinaMay S.A. κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην τόσο επιτυχημένη πορεία της και γίνεται ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο της αγαπητής στο ελληνικό κοινό εταιρίας, LaRedoute. Ένας ακόμα μεγάλος σταθμός στην τετράχρονη πορεία της εταιρίας είναι η χρονιά που μας άφησε, αφού το 2013 η εταιρία έσβησε τα τρίτα της κεράκια και προχώρησε σε ολοκληρωτικό επανασχεδιασμό! Η πλευρά της εικαστικής παρουσίασης όσο και το μοντέλο του καταστήματος αναβαθμίστηκαν, ανανεώθηκαν και εκσυγχρονίστηκαν, έτσι ώστε να είναι πιο ευχάριστα και πρακτικά για τον χρήστη.

Οι άνθρωποι του MelinaMay.com:
Κάθε επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα, κρύβει πίσω του και μια ομάδα ανθρώπων, που φροντίζουν από την παραγγελία μέχρι την παράδοση, να είναι όλα στην εντέλεια και ο πελάτης απόλυτα ικανοποιημένος. Έτσι, το team συνεργατών του MelinaMay.com αφιερώνει καθημερινά πολύ χρόνο και σκληρή δουλειά, για να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα λειτουργεί με μέγιστη αποτελεσματικότητα στην προώθηση γνωστών brands. Η ομάδα του Melinamay.com αποτελείται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στους τομείς του Internet, της μόδας και των αγορών που αναζητά ακούραστα τα πιο περιζήτητα fashion και deco προϊόντα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς, που θα απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες, με διαφορετικό προσωπικό στιλ και ανάγκες.

Σήμερα, το Melinamay.com περιλαμβάνει πλέον, εκτός από τις προσφορές περιορισμένης διάρκειας, τα λεγόμενα bazaars που έχουν αγαπηθεί τόσο από τα μέλη του, και μια μεγάλη μόνιμη συλλογή με προϊόντα που ειδικεύονται στις ανάγκες της Γυναίκας, του Άνδρα, του Παιδιού και του Σπιτιού.

Μια σύντομη επίσκεψη στο Melinamay.com θα σας πείσει ότι βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος, καθώς μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, μέσα από μια ποικιλία 15.000 διαφορετικών προϊόντων που αντιπροσωπεύουν τα μεγαλύτερα brands.

Στο Melinamay.com μπορεί να βρει κανείς αρχικά, προτάσεις κορυφαίας μόδας με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για την γκαρνταρόμπα όλης της οικογένειας.

Στη συνέχεια, αξίζει να επισκεφτεί την συλλογή καλλυντικών, με μεγάλες προσφορές σε προϊόντα περιποίησης και διάσημα αρώματα των μεγαλύτερων οίκων.

Το Melinamay.com έχει φροντίσει όμως και για τις ανάγκες του νοικοκυριού σας, αφού σίγουρα θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε οικιακές συσκευές και βέβαια μια συλλογή που προσφέρει τα πάντα για την διακόσμηση του σπιτιού, από υπέροχα λευκά είδη, μέχρι προϊόντα για την κουζίνα, το μπάνιο και την διακόσμηση όλων των χώρων… φυσικά στις καλύτερες τιμές της ελληνικής αγοράς.

Στο online κατάστημα Melinamay.com, φυσικά, υπάρχουν άπειρα brands της παγκόσμια μόδας σε απίστευτα χαμηλές τιμές, ακολουθώντας πάντα το πνεύμα της ελληνικής οικονομίας.

Στο Online Fashion Mall, Melinamay.com φιλοξενούνται λοιπόν, brands με διάσημες υπογραφές των Camper, Matou France, Reebok, Adidas, Alouette, Converse, RayBan, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Replay, Ralph Lauren και πολλών άλλων, αλλά εκεί που δίνεται μεγαλύτερη έμφαση είναι στην μεγάλη συλλογή των ελληνικών εταιριών. Γιατί όπως είπαμε και στην αρχή, είναι το μεγαλύτερο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας και δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει τις ελληνικές μάρκες και τους έλληνες δημιουργούς, όπως τα υποδήματα Χανιωτάκης, οι γυναικείες συλλογές Mat Fashion, Attrattivo, MyMoo, Sugarfree, Envy, Minerva, Zic Zac, τα καλλυντικά Biolyn, τα λευκά είδη Nef Nef και μια μεγάλη σειρά γυναικείων κοσμημάτων Ελλήνων δημιουργών, όπως της Sofia Dristella.

Η αφοσίωση των ανθρώπων του MelinaMay.com στην ποιότητα και στην ποικιλία των προϊόντων, πάντα σε εκπληκτικές τιμές, δεν περνά απαρατήρητη από τους καταναλωτές. Μένοντας πάντα σε επαφή με την τεράστια κοινότητα των μελών του, το Melinamay.com διαθέτει σήμερα μία από τις μεγαλύτερες ομάδες φίλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (200.000 facebook fans), κρατώντας συνεχώς ανοιχτά τα κανάλια της επικοινωνίας με το κοινό. Κάθε εβδομάδα διοργανώνει ξεχωριστούς διαγωνισμούς και δημιουργεί μεγάλες προσφορές και δράσεις.

Το Melinamay.com συνθέτει όλα τα χαρακτηριστικά στα οποία οφείλει την επιτυχημένη πορεία του: το οικογενειακό κλίμα της εταιρείας, η συνεχής εξέλιξη, ο σεβασμός προς το κοινό, γι’ αυτό και η προσπάθεια της ομάδας του για νέες βελτιώσεις, προσαρμογές και ιδέες δεν σταματά ποτέ.

«Απόλυτος στόχος, η προσφορά των καλύτερων προϊόντων με άριστη σχέση ποιότητας και τιμής, η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών προσφοράς, παρουσίασης και παράδοσης και πάνω απ’ όλα η ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του κοινού μας!», αναφέρει η Σοφία Παναγιωτίδου, μέλος της ομάδας Marketing της εταιρίας.

Δείτε ποιοι οι 5 σοβαροί λόγοι που αξίζει να κάνετε τις αγορές σας online.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.