Μίκαελ Σουμάχερ ατύχημα: βίντεο-ντοκουμέντο έχει η αστυνομία

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο, ντοκουμέντο με το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ. Διαβάστε για το βίντεο με το ατύχημα.

Άλλη μία ημέρα αγωνίας για τον θρύλο της F1, Μίκαελ Σουμάχερ μετά το σοβαρό ατύχημα. Ο 45χρονος Γερμανός νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και βρίσκεται για 7η ημέρα σε καταστολή.

Η κατάστασή του Μίκαελ Σουμάχερ είναι σταθερή αλλά δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Την ώρα που όλος ο πλανήτης περιμένει ένα ευχάριστο νέο από την Γαλλία, οι έρευνες για το ατύχημα στις Γαλλικές Άλπεις συνεχίζονται.

Το γερμανικό περιοδικό Spiegel, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν έναν 35χρονο Γερμανό τουρίστα να έχει βιντεοσκοπήσει όλη τη διαδρομή του Μίκαελ Σουμάχερ και το ατύχημά του (εκείνη την ώρα βιντεοσκοπούσε την προσπάθεια της φίλης του και στο πλάνο υπάρχει το ατύχημα του Σούμι).

Το βίντεο έχει παραδοθεί στις αρμόδιες αρχές ενώ το γερμανικό περιοδικό αν και αρχικά είχε αφήσει να εννοηθεί ότι το έχει στα χέρια του, στο πρωτοσέλιδο της Δευτέρας δεν υπάρχει αναφορά στο βίντεο ή σε δηλώσεις του αυτόπτη μάρτυρα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 35χρονου Γερμανού, ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε χαμηλή ταχύτητα την ώρα που συγκρούστηκε με το βράχο, κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με τις πληροφορίες των πρώτων ημερών.

H οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ δεν έχει λείψει στιγμή από το πλευρό του ενώ η εκπρόσωπος του, Σαβίνε Κεμ επέστρεψε στο σπίτι της στη Γενεύη κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση τις επόμενες ώρες.

Διαβάστε πού δημοσιεύτηκε η ακτινογραφία του εγκεφάλου του Μίκαελ Σουμάχερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.