Μίκαελ Σουμάχερ: τι δηλώνει ο αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε το ατύχημα

Tι δηλώνει ο αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ; Γιατί κατέγραωε το ατυχημα του Μίκαελ Σουμάχερ;

Νέα τροπή θα πάρει η υπόθεση του ατυχήματος του Μίκαελ Σουμάχερ αν αποδειχθεί ότι ένας αυτόπτης μάρτυρας σκιέρ κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την πορεία και το ατύχημα του σπουδαίου οδηγού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού Der Spiegel, ένας 35χρονος αυτόπτης μάρτυρας άνδρας περνούσε τις διακοπές του στο χειμερινό θέρετρο Μεριμπέλ μαζί με τη σύντροφό του. Την ώρα, λοιπόν, που μαγνητοσκοπούσε την αγαπημένη του ενώ κατέβαινε την πλαγιά, πίσω της φέρεται πως περνούσε ο Σουμάχερ.

Στο βίντεο που γύρισε ο αυτόπτης μάρτυρας έχει καταγραφεί η πτώση του Μίκαελ Σουμάχερ στο βράχο που τον τραυμάτισε σοβαρά και εδώ και ημέρες νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, βυθισμένος σε τεχνητό κώμα και δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Ο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως δίνει στη διάθεση των τοπικών αρχών το βίντεο ώστε να εξεταστεί από ειδικούς και υποστήριξε ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν έτρεχε, αντιθέτως «κατέβαινε την πλαγιά με χαμηλή ταχύτητα, το πολύ με 20 χιλιόμετρα».

Διαβάστε τι δείχνει το υλικό που κατέγραψε τα πάντα από το ατύχημα που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.