Αφαίρεσαν μέρος του κρανίου του Μίκαελ Σουμάχερ. Εξελίξεις

Ποιες είναι οι εξελίξεις της κατάστασης της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ 16 μέρες μετά το σοβαρό ατύχημα του στις Άλπεις;

“Κρίσιμη πλην σταθερή” παραμένει η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ 16 μέρες μετά το σοβαρό ατύχημα του στις Άλπεις. Ωστόσο, σήμερα οι γιατροί περνούν σε νέο στάδιο την θεραπεία του Γερμανού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ελβετικής εφημερίδας, οι γιατροί έχουν αφαιρέσει ένα τμήμα του κρανίου του 45χρονου Μίκαελ Σουμάχερ, προκειμένου να μειωθεί η εγκεφαλική πίεση. Η εγκεφαλική αιμορραγία, αλλά και η μόλυνση που μπορεί να προκληθεί καθιστούν πολύ επικίνδυνη και απρόβλεπτη μία επέμβαση σαν αυτή, όπως επισημαίνουν οι θεράποντες ιατροί.

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως είναι η μόνη λύση αυτή τη στιγμή, για να βελτιωθεί η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ. Η κατάσταση της υγείας του Μίχαελ σουμάχερ παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη, αλλά τουλάχιστον για την ώρα δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Η νεότερη πληροφορία που μεταφέρει το δημοσίευμα είναι πως το ιατρικό επιτελείο θα κάνει περισσότερες εξετάσεις με σκοπό να αξιολογήσουν ποιες περιοχές του εγκεφάλου του Μίκαελ Σουμάχερ έχουν τραυματιστεί και το μέγεθος του προβλήματος.

Δείτε τι έχει καταφέρει στην επιτυχημένη του πορεία ο Μίκαελ Σουμάχερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.