Αλεξάνδρα Ούστα: ποια η πανέμορφη τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά [video]

Ποια είναι η 32χρονη πανέμορφη τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα, και πώς γνωρίστηκαν;

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα ήταν το τελευταίο 1,5 χρόνο δίπλα στον Σάκη Μπουλά και εκτός από τα ερωτικά της συναισθήματα προς αυτόν, είναι και το άτομο που τον βοήθησε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η ίδια η Αλεξάνδρα Ούστα είχε μιλήσει για πρώτη φορά για όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, αλλά και για τη σχέση της με τον δημοφιλή ηθοποιό Σάκη Μπουλά.

Η σύντροφος του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα, ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό του μέρα και νύχτα καθ’ όλη την περίοδο που ο ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο και τελικά έφυγε από την ζωή.

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο αδελφός του Σάκη Μπουλά, Νίκος, ήταν μαζί του στο σπίτι και μετέπειτα στο νοσοκομείο, από την στιγμή μάλιστα που ο Σάκης Μπουλάς αποχώρησε για λόγους υγείας από την Ακτή Πειραιώς που εμφανιζόταν.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη, είχε αναφέρει πως μαζί με τον Σάκη Μπουλά ήταν συνέχεια μαζί η Αλεξάνδρα Ούστα και ο αδελφός του. “Ισορροπεί πολύ δύσκολα με την ζωή και το γνωρίζει. Σέβομαι τον αδελφό του το Νίκο και την κοπέλα του. Είναι σε μία φάση που το παλεύει” , έλεγε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον αδελφικό του φίλο Σάκη Μπουλά που έφυγε από την ζωή.

Η Αλεξάνδρα Ούστα είχε δώσει το “παρών” και στην πρεμιέρα του Σάκη Μπουλά στην Ακτή Πειραιώς, χαρίζοντάς του το καλύτερό της χαμόγελο και δίνοντάς του κουράγιο για να τα καταφέρει. Τότε είχε μιλήσει για τον σύντροφό της και τιην επιλογή της να είναι δίπλα του και να τον στηρίξει. Δυστυχώς όμως ο Σάκης Μπουλάς έχασε την μάχη με τον καρκίνο και δεν είναι πια στην ζωή.

“Ο καθένας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του. Είμαι καλά με αυτό που κάνω, και γουστάρω πολύ! Ο καθένας από εμάς έχει στην οικογένεια, στον περίγυρο και στο φιλικό του περιβάλλον, κάποιον άνθρωπο που έχει κάποιο πρόβλημα είτε αυτό είναι ψυχολογικό, είτε σωματικό. Η ζωή στα φέρνει έτσι, που βρίσκεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις”.

Η Ευφημία Δήμου δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε ευθέως την Αλεξάνδρα Ούστα για το αν είναι στα άμεσα σχέδιά της ο γάμος και εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά: “Αυτή τη στιγμή, δεν είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι. Όταν και αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει τη σωστή στιγμή”.

Όσο για την διαφορά ηλικίας που υπήρχε ανάμεσα σε εκείνη και τον σύντροφό της, η Αλεξάνδρα Ούστα είχε δηλώσει: “Εξαρτάται ποιον έχεις απέναντι σου. Αν είναι ένας άνθρωπος απενοχοποιημένος και χωρίς κόμπλεξ, δεν υπάρχει πρόβλημα”.

Δείτε τη συνέντευξη της Αλεξάνδρας Ούστα:

Διαβάστε ποιες οι ηχηρές απουσίες στην κηδεία του Σάκη Μπουλά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.