Αντωνία Γιαννούλη: πώς η γνωστή ηθοποιός έγινε υποψήφια δήμαρχος Τρίπολης

Πώς η γνωστή ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική; Με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφια;

Την υποψηφιότητά της για τις Δημοτικές εκλογές 2014 έθεσε η γνωστή ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη, η οποία κατεβαίνει δήμαρχος στην Τρίπολη, με τον συνδυασμό «Μαντινειακή Συμπολιτεία», που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ.

Η υποψηφιότητα της Αντωνίας Γιαννούλη έγινε γνωστή μετά την απόφαση του τέως αντιδημάρχου Γιώργου Θεοχάρη να μη συμμετάσχει στις Δημοτικές εκλογές 2014.

Η Αντωνία Γιαννούλη, αρωγός στα προβλήματα του Δήμου Τριπόλεως, επεσήμανε την “Ανάγκη ενδυνάμωσης των κοινωνικών δομών του Δήμου, για να στηριχτούν οι πολίτες από τη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης και μίλησε για ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο και σεβασμό στο περιβάλλον, που θα αποτυπώνεται με έργα και δράσεις. Ένα Δήμο που να στηρίζει και να υπηρετεί τον δημότη”.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η υποψήφια δήμαρχος Τρίπολης Αντωνία Γιαννούλη, είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όμως, όπως φάνηκε την κέρδισε η τέχνη και τώρα και η πολιτική.

Ωστόσο, η Αντωνία Γιαννούλη έκανε το ντεμπούτο της στην πολιτική, στις εθνικές εκλογές του 2012, όπου για πρώτη φορά ήταν υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας με το ΣΥΡΙΖΑ και οι πολίτες της χάρισαν τη δεύτερη θέση σε σταυρούς.

Διαβάστε σε ποια περιοχή κατεβαίνει δήμαρχος ο Πάρης Κασιδόκωστας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.