Ποιοι είναι οι δήμαρχοι που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή

Ο Μαρκόπουλος κι άλλοι 20 “γαλάζιοι” βουλευτές ζητούν να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα πριν τις εκλογές. Ποιοι είναι οι δήμαρχοι που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή;

Ο Κώστας Μαρκόπουλος και 20 γαλάζιοι βουλευτές ζητούν να αποκαλυφθούν τώρα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές όλα τα ονόματα των Δημάρχων που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου. χρήματος. Η ερώτηση μόλις κατατέθηκε στη Βουλή από τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μαρκόπουλο και την συνυπογράφουν τουλάχιστον 20 ακόμα βουλευτές.

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίηση Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες. Στην έκθεση πρωταθλητές στη φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα αναδεικνύονται οι Δήμαρχοι. Το 2013 η Αρχή παρέλαβε 36.000 δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης προέβη ελέγχους και εξακρίβωσε τουλάχιστον 413 παραβάσεις.

Οι 75 αφορούν Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους 6 Περιφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους. Όλες οι υποθέσεις παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη.

Ο βουλευτής Κ. Μαρκόπουλος ζητά από τους Υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης να αποκαλύψουν τα ονόματα των Δημάρχων που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή και άλλα ποινικά αδικήματα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δείτε στις φωτογραφίες για τα έγγραφα που δείχνουν τους δημάρχους που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή:

Δείτε ποιες είναι οι οριστικές ημερομηνίες για τις αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.