Δημήτρης Τσαούσης: μυστήριο στην Κόρινθο με την εξαφάνιση του 33χρονου

Πού εξαφανίστηκε ο Δημήτρης Τσαούσης 33 χρόνων που χάθηκε το απόγευμα στις 17 Ιανουαρίου από το Λέχαιο Κορινθίας; Ποιο το μυστήριο με την εξαφάνιση του Δημήτρη Τσαούση;

Μετά από την εξαφάνιση της Αμαλίας Βουκελάτου που συγκλόνισε τη Λευκάδα, ο Δημήτρης Τσαούσης 33 χρόνων, χάθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου από το Λέχαιο Κορινθίας. Είπε στους δικούς του ότι θα πήγαινε για έναν καφέ και θα επέστρεφε σύντομα. Στην πραγματικότητα, όπως φάνηκε αργότερα, θα συναντούσε έναν γνωστό του με τον οποίο είχαν οικονομικές διαφορές.

Την ώρα του ραντεβού, μία καλή του φίλη έλαβε ένα κωδικοποιημένο μήνυμα και το θρίλερ της Κορίνθου ξεκίνησε… Η φωνή του Δημήτρη Τσαούση καταγράφηκε ανήσυχη. Ένιωσε τον κίνδυνο να παραμονεύει… Πρόλαβε να δώσει το στίγμα του. Από κει και μετά η σιωπή.

Όπως αποκάλυψε στο «Τούνελ» η επιστήθια φίλη του Δημήτρη Τσαούση, την ημέρα της εξαφάνισης είχε μαζί του συνεχή επικοινωνία από τα κινητά τους τηλέφωνα, μέσω της εφαρμογής Viber.

Της ανέφερε το πρόσωπο με το οποίο είχε ραντεβού. Όπως της είπε χαρακτηριστικά, αυτός ο φίλος του επέστρεψε μόνο 200 ευρώ από τις 9.000 ευρώ που του είχε παλιότερα δανείσει. Φαίνεται πως το ραντεβού ήταν για τον αγνοούμενο μια παγίδα. Πριν χαθεί ο Δημήτρης Τσαούσης της έστειλε ένα γραπτό μήνυμα και μετά στα κρυφά το ενίσχυσε και ηχητικά. «Είμαι με τον Νίκο και στο λέω για ασφάλεια». Λίγη ώρα μετά το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε. Το τελευταίο στίγμα του προερχόταν από το αρχαίο λιμάνι στο Λέχαιο Κορινθίας.

Ο πατέρας και ο αδελφός του αγνοούμενου Δημήτρης Τσαούσης που εξαφανίστηκε βρέθηκαν στο στούντιο της εκπομπής γεμάτοι αγωνία. Οι έρευνες τους σε όλη την Κόρινθο, δεν απέδωσαν καρπούς. Κανείς δεν είδε τον Δημήτρη σα να άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Η έκκληση του πατέρα να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν προκάλεσε συγκίνηση. Η εκπομπή προσπάθησε να μιλήσει με το φίλο του αγνοούμενου αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο.

Δείτε ποιες είναι οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.