Eurovision: ποιοι οι υποψήφιοι-εκπληξη του ελληνικού τελικού

Ποιοι είναι οι φετινοί υποψήφιοι του ελληνικού τελικού; Ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2014;

Πάνε κι έρχονται τα ονόματα των υποψηφίων, που θα πλαισιώσουν τον ελληνικό τελικό της Eurovision, αφού τα στοιχεία αλλάζουν διαρκώς.

Από τις πρώτες υποψηφιότητες για τη φετινή Eurovision ήταν αυτή του Κώστα Μαρτάκη και της Κρυσταλλίας, ενώ μέχρι πρότινος τίποτε δεν είχε οριστικοποιηθεί.

Τα νέα δεδομένα, όχι μόνο επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή του Κώστα Μαρτάκη και της Κρυσταλλίας στον ελληνικό τελικό της Eurovision αλλά προσθέτουν και την υποψηφιότητα των Josephine και Freaky Fortune.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από σύσκεψη που έγινε για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, στην οποία συμμετείχαν ιθύνοντες του μουσικού καναλιού MAD και των δισκογραφικών εταιρειών «Panik» και «Platinum».

Το τραγούδι, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό της Eurovision στην Κοπεγχάγη, αναμένεται να επιλεγεί στις αρχές Μαρτίου, σε μια εντυπωσιακή βραδιά με οικοδεσπότες τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε τι συνέβη με τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision.

Πηγή: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τον Ελληνικό τελικό στη Eurovision -Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/142887#ixzz2t83uhmfd

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.