Γερμανού: ξεφτίλα με DVD Sirina, Ρόζα, Κένζο, Ίνα, Τεό, Απολλώνιο, Ντίνο γιατρό [video]

Δείτε τι έδειξε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της με τους Ρόζα, Κένζο, Ίνα, Τεό, Απολλώνιο και τον Ντίνο τον γιατρό.

Στα τάρτατα έχει πέσει η τηλεθέαση της εκπομπής Η Γερμανού ξανάρχεται και η Ναταλία Γερμανού βάλθηκε να την ανεβάσει με κάθε κόστος.

Η Ναταλία Γερμανού διάλεξε να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέροντας στο στούντιο έξι πρωταγωνιστές αισθησιακών DVD της Sirina: Ρόζα, Κένζο, Ίνα, Τεό, Απολλώνιο και τον γνωστό γιατρό.

Οι έξι σταρ των ερωτικών ταινιών Ρόζα, Κένζο, Ίνα, Τεό, Απολλώνιος, Ντίνος ο γιατρός πήγαν στην εκπομπή και μίλησαν για την απόφασή τους να ακολουθήσουν αυτή τη δουλειά αλλά και περιστατικά που τους έχουν συμβεί.

Η Ναταλία Γερμανού όταν ξεκίνησε η εκπομπή εξομολογήθηκε ότι είχε λίγο άγχος για το θέμα της εκπομπής και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει με χιούμορ και καλή διάθεση να τα βγάλει εις πέρας.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού προσπάθησε να πείσει τους τηλεθεατές της οτι το επάγγελμα των παιδιών αυτών είναι ό,τι πιο φυσιολογικό υπάρχει και σχεδόν βάλθηκε να το προωθήσει στους νέους. Αυτό όμως που δεν κατάλαβε είναι οτι ενώ οι Ρόζα, Κένζο, Ίνα, Τεό, Απολλώνιος και γιατρός μιλούσαν ανοικτά για αυτο που κάνουν, εκείνη προσποιείτο τη δημοσιογράφο αποκρύπτοντας στην πραγματικότητα πόσο χαμηλά έχει ρίξει τον πήχη.

Δείτε το βίντεο με τη Ναταλία Γερμανού και Ρόζα, Κένζο, Ίνα, Τεό, Απολλώνιο και Ντίνο γιατρό:

Δείτε ποια είναι η τελευταία ταινία της Sirina του Σειρηνάκη και πώς μαζεύει βιογραφικά η Sirina.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.