Αυτή είναι η απαιτητική γυμνάστρια του Γιώργου Παπανδρέου [φωτο]

Ποια είναι η γνωστή γυμνάστρια – θρύλος Άρτεμις και είναι η πιλατόβια trainer του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου;

Είναι γνωστή η αγάπη του για τη γυμναστική. Ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε εσχάτως να αλλάξει γυμναστήριο και από τη Νέα Ερυθραία, βρέθηκε στην Κηφισιά στο Μind &Body όπου τον γυμνάζει η Αρτεμις, γνωστή γυμνάστρια -θρύλος της πόλης που ειδικεύεται στο pilates και έχει δεκάδες «ορκισμένους» πελάτες.

Γράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα στο Βήμα, μεταξύ άλλων:

Είμαι σίγουρη ότι ο πρώην πρωθυπουργός George Papandreou θα μπορούσε ίσως να… κουμαντάρει τη γόνδολα ευκολότερα από τον Μαουρίτσιο. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πάντα καλογυμνασμένος και ετοιμοπόλεμος. Ο κ. Κουλουμπρής συναντά το τελευταίο διάστημα τον ex prime minister στο trendy γυμναστήριο «Body & Mind» στην Κηφισιά.

Ο κ. Παπανδρέου «εγκατέλειψε» τα βάρη και τις «σκληρές» ασκήσεις σε γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας και άρχισε το πιλάτες. Η καλλίγραμμη, εξαιρετικά δημοφιλής trainerΑρτεμις… ξεναγεί τον Γιώργο Παπανδρέου και τους άλλους πελάτες κατοίκους των βορείων προαστίων στον μαγικό κόσμο ενός τύπου άσκησης που ξετρελαίνει.»

Δείτε στις φωτογραφίες της απαιτητικής γυμνάστριας του Γιώργου Παπανδρέου:

Δείτε ποιες φωτογραφίες ανέβασε ο Γιώργος Παπανδρέου στην ιστοσελίδα του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.