Νίκος Καρβέλας – Αννίτα Πάνια: γιατί στα δικαστήρια

Για ποιο λόγο βρέθηκαν στο δικαστήριο η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας; Ποιες είναι οι κατηγορίες εναντίον του ζεύγους;

Συνδικάστηκαν στο πολυμελές πρωτοδικείο Αθήνας οι αγωγές που είχαν καταθέσει τόσο η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας, όσο και οι αστυνομικοί για το επεισόδιο που είχε συμβεί το Νοέμβριο του 2008 στην Βάρης- Κορωπίου.Τότε, η υπόθεση είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις, όπου το ζευγάρι δεν είχε σταματήσει με το πολυτελές τζιπ του, σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο.

Αντίθετα, σύμφωνα με την δικογραφία, ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια κινηματογραφική καταδίωξη και σύμφωνα με την αστυνομία, έθεσε σε κίνδυνο τους διερχόμενους οδηγούς. Όταν τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα, ο Νίκος Καρβέλας και η σύζυγός του Αννίτα Πάνια αρνήθηκαν να υποβληθούν σε αστυνομικό έλεγχο κλειδώνοντας την πόρτα του αυτοκινήτου. Ακολούθησαν τότε σκηνές απείρου κάλλους και η συνέχεια που δόθηκε στα δικαστήρια είχε αλληλοκατηγορίες και αλληλομηνύσεις.

Το πρωί της Τσικνοπέμπτης εκδικάστηκε το αστικό κομμάτι της υπόθεσης και οι αλληλοκατηγορίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. «Οι αστυνομικοί εμβόλισαν το αμάξι μας, κινδύνευσε η ζωή μας, συμπεριφέρθηκαν σαν τραμπούκοι και όχι σαν αστυνομικοί και μας έβγαλαν όπλο», κατέθεσε η Αννίτα Πάνια.

Από την πλευρά τους οι τέσσερις αστυνομικοί υποστήριξαν ότι «Δεν σταμάτησαν στο σήμα ελέγχου, ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα, παραβίασαν κόκκινο, μας εξύβρισαν και μας απείλησαν».

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

Διαβάστε γιατί χωρίζουν η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.