Κάτω Παρτάλι, MEGA: τι θα δείτε στις 10 Φεβρουαρίου. Νέο επεισόδιο

Ποια ήταν τα νούμερα που έκανε το νέο σίριαλ του MEGA, Κάτω Παρτάλι; Διαβάστε τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο.

Με το δεξί ξεκίνησε το νέο τηλεοπτικό σίριαλ του Mega, Κάτω Παρτάλι, με τα μηχανάκια της AGB να καταγράφουν ποσοστά που είχαμε πολύ καιρό να δούμε στην ελληνική tv.

Κάπως έτσι έκανε πρεμιέρα το Κάτω Παρτάλι, η νέα σειρά του MEGA που ήρθε με σκοπό να γεμίσει με γέλιο τα βράδια της Δευτέρας. Το σενάριο υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου που μας χάρισε μοναδικές στιγμές με το “Είσαι το ταίρι μου”, ενώ το αξιόλογο καστ των ηθοποιών υπόσχεται μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές. Πώς το υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές;

Καλύτερα δε γίνεται. Η πρεμιέρα του Κάτω Παρτάλι δεν άφησε τίποτα και κανέναν όρθιο στο πέρασμά της! Με μέσο όρο 48,7% έστειλε τους αντιπάλους της για ύπνο. Στο τελευταίο τέταρτο το σίριαλ έφτασε ακόμα και στο 56,2! Την ίδια ώρα, η prank show πρόταση του ΑΝΤ1 «Wanted» δεν κατάφερε να ξεπεράσει στο πρώτο επεισόδιο το 10,1%!

Στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44, το Κάτω Παρτάλι σκαρφάλωσε στο 52%, ενώ κατάφερε να αγγίξει το 60,5% λίγο πριν το τέλος! Το «Wanted» καθηλώθηκε στο 10,6%.

Είναι οφθαλμοφανές ότι το κοινό “διψάει” για καλές ελληνικές παραγωγές και τις επιβραβεύει κάθε φορά. Αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώθηκε χθες και από δύο ακόμα προγράμματα της prime time ζώνης. Τα “Κλεμμένα Όνειρα” που προηγήθηκαν της νέας σειράς, συγκέντρωσαν το 38,7% των τηλεθεατών, ενώ υψηλή ήταν η τηλεθέαση και του “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” στον ALPHA που σημείωσε 31,9%.

Πρωταγωνιστές της σειράς Κάτω Παρτάλι είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης (Κωνσταντίνος), η Νάντια Κοντογεώργη (Βίβιαν), ο Μίνως Θεοχάρης (Μανόλης), ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης (Θανάσης), ο Σταύρος Σβήγκος (Βλάσης), η Βασιλική Τρουφάκου (Μυρτώ). Διαμαντής, ο Τάσος Χαλκιάς και η Βίκυ Σταυροπούλου στο ρόλο της Μοσχούλας.

Διαβάστε ποια ποσοστά-ρεκόρ για το Κάτω Παρτάλι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.