Λαγός-Πατέλης Χρυσή Αυγή: τα sms που τους “καίνε”

Τι προέκυψε από την άρση απορρήτου στο κινητό του Γιώργου Πατέλη; Ποιες οι συνομιλίες-φωτιά με τον Γιάννη Λαγό;

Νέα στοιχεία για τη δράση της Χρυσής Αυγής έφερε στο φως η άρση απορρήτου στο κινητό του Γιώργου Πατέλη, καθώς προέκυψαν νέα δεδομένα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τον Σεπτέμβριο του 2013.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που βρέθηκαν στο κινητό του Πυρηνάρχη της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός φάνηκε να δίνει εντολή λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, λέγοντας “Πολύ καλά έκανες! Παρεμπιπτόντως μάλλον θα φάνε γερό πέσιμο τα κομμούνια στο Πέραμα. Εχουν βγει και βάφουν. Μάζεψε καμία 30αριά και πάνε από εκεί”.

Το μήνυμα εστάλη στις 23.10 της 13ης Σεπτεμβρίου 2013 λίγη ώρα πριν από την επίθεση, που είχαν δεχθεί οι αφισοκολλητές του ΚΚΕ στη λεωφόρο Δημοκρατίας από μέλη της Χρυσής Αυγής. Επίθεση κατά την οποία τραυματίστηκαν εννέα άτομα.

Αναλυτικά τα μηνύματα μεταξύ των υπερμάχων της Χρυσής Αυγής Γιώργου Πατέλη και Γιάννη Λαγού είναι τα εξής:

Πρώτο SMS, 4/7/2012: «Απαντες από τις 15.00 το μεσημέρι έως τις 17.00 το απόγευμα στα γραφεία μας (απόρρητο μήνυμα)».

Δεύτερο SMS, στις 6/7/2012: «Αύριο Σάββατο 10.00′ π.μ. στα γραφεία της Νίκαιας. Μηχανοκίνητη πορεία. Παρακαλείσθε όσοι έχετε μηχανάκια να τα φέρετε» (αδιαβάθμητο μήνυμα).

Τρίτο SMS, στις 7/7/2012: «Δευτέρα 17.30′ άπαντες στα γραφεία της ΤΟ Νίκαιας θα μεταβούμε μαζικά στο σημείο – αναχώρηση 18.20′ (μήνυμα άκρως εμπιστευτικό)».

Τα νέα δεδομένα φαίνεται πως δίνουν άλλη διάσταση στο θέμα της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, καθώς σύμφωνα με τους αρμόδιους “Ίσως για πρώτη φορά φαίνεται με τέτοιο προφανή και εμφατικό τρόπο εντολή ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής προς τα μέλη της για αιματηρές επιθέσεις”.

Διαβάστε ποιο το πόρισμα που “δενει” την Χρυσή Αυγή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.