Λιάνα Κανέλλη: “Αυτή είναι η αλήθεια για τις ΜΚΟ”

Ποιες οι σφοδρές αποκαλύψεις της Λιάνας Κανέλλη για την υπόθεση των ΜΚΟ;

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου βρέθηκε η Λιάνα Κανέλλη, η οποία για ακόμη μια φορά ήταν “χείμαρρος”, κάνοντας λόγο, πως πίσω από τις ΜΚΟ κρύβονται “μυστικές υπηρεσίες”.

Η δημοσιογράφος και βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη θεωρεί ως σκοτεινό πρόσωπο της υπόθεσης των ΜΚΟ τον Άλεξ Ρόντο, εξαιτίας του οποίου, όπως τόνισε βρίσκεται σε δικαστικές διαμάχες.

Μέσα από τις αποκαλύψεις της Λιάνας Κανέλλη φάνηκε πως πολλοί πολιτικοί μάζευαν ψήφους αγοράζοντάς τες με “βρώμικο” χρήμα, ενώ όπως δήλωσε “Δαπανήθηκαν περί τα 38,5 εκατομμύρια σε 707 ΜΚΟ για να βρουν δουλειά σε 1.800 άτομα. Αυτό σημαίνει ότι κοστολόγησαν πως για να βρει δουλειά ένας άνθρωπος χρειάζονται περί τις 21.000 ευρώ. Από όλα αυτά τα χρήματα οι ΜΚΟ ενεργούσαν κυριολεκτικά ως ατζέντηδες λαμβάνοντας το 5%. Το φαινόμενο αυτό παρατηρούνταν κυρίως στους δήμους και αυτό δείχνει άλλον έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε κανείς να εξαγοράσει ψήφους”.

Η Λιάνα Κανέλλη ολοκλήρωσε τις αποστομωτικές αποκαλύψεις της λέγοντας πως μελέτες, ακόμα και του ΟΗΕ, αποδεικνύουν πως οι ΜΚΟ σε όλο τον κόσμο “τρώνε” το 80% των φιλανθρωπικών δράσεων, κάτι που σημαίνει για παράδειγμα πως εάν ενας άνθρωπος δίνει 100 ευρώ για τα παιδιά της Αφρικής, φτάνουν στα παιδιά αυτά μόνο τα 20 ευρώ και τα υπόλοιπα στις “αμαρτωλές” ΜΚΟ.

Διαβάστε το νέο σκάνδαλο με ΜΚΟ και τα 2,4 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.