Νεκρός από υπερβολική δόση ταλέντου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος | theblob.gr

Νεκρός από υπερβολική δόση ταλέντου βρέθηκε στο διαμέρισμά του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Διαβάστε τι έγραψε το theblob.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του theblob.gr, οι γείτονές του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ανησύχησαν όταν συνειδητοποίησαν πως έχουν ώρα να ακούσουν τη θεσπέσια φωνή του να ερμηνεύει τραγούδια, ενώ η έντονη μυρωδιά από γιασεμί που προερχόταν από τη σωρό του, τους έκανε να καλέσουν την αστυνομία. Συγκεκριμένα ένας γείτονας δήλωσε πως “στην αρχή νομίζαμε ότι έκλασε ο Κωνσταντίνος, αλλά η ευωδία κράτησε περισσότερο από το κανονικό και αυτό μας έβαλε σε σκέψεις”.

Οι αστυνομικές αρχές παραβιάζοντας την πόρτα του διαμερίσματός του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, βρήκαν σε στάση διαλογισμού το άψυχο κορμί, τυλιγμένο σε πορτοκαλί κελεμπία. Δίπλα του βρέθηκαν 60 σακουλάκια ταλέντου που μέσα περιείχαν βλαβερές χημικές ουσίες για τη δημοσιογραφία, την ποίηση και το τραγούδι. Ανάμεσα στα ευρήματα της αστυνομίας, ξεχώρισαν μια αφίσα της Κατερίνας Καινούριου κολλημένη στον τοίχο, ένα δεντράκι έτοιμο για δεντροφύτευση και ένα οριγκάμι ομοίωμα του κ. Αλαφούζου.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν από την ίδια κακή συνήθεια, αυτή του ταλέντου, είχε απειληθεί και η ζωή του Γιώργου Κιμούλη, όπως πρώτος ο Τζίμης Πανούσης είχε αποκαλύψει.

Συγκλονισμένος ο πνευματικός κόσμος κάθε χώρας, εξέφρασε τη λύπη του για αυτή την τεράστια απώλεια, ενώ με εντολή Αντώνη Σαμαρά, η χώρα μας θα βρίσκεται σε τριήμερο εθνικό πένθος. Εκτός από τη μικρή Ελλάδα όμως σε πένθος έχει βυθιστεί όλη η υφήλιος, καθώς στην ουσία η απώλεια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου είναι, μετά τον John Lennon, ο θάνατος καλλιτέχνη που αναστάτωσε κάθε γωνιά του στρογγυλού πλανήτη. Μηνύματα λατρείας και απόγνωσης έρχονται από παντού. Ο απόλυτος συνδυασμός Απολλώνιου και Διονυσιακού στοιχείου δεν είναι πια κοντά μας, ο σύγχρονος Δάντης, το ανθισμένο περιβόλι, το τρίτο μάτι του Βούδα, ο ομφαλός της γης, είναι λίγοι μόνο από τους χιλιάδες χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί απ τον παγκόσμιο Τύπο.

Ο “πιο πετυχημένος της γενιάς τους” όπως χαρακτήριζαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο οι περισσότεροι άνθρωποι κάθε ηλικίας, θα είναι πάντα μαζί μας μέσα από το έργο του. Δεν ήταν λίγοι εξάλλου αυτοί που στο άκουσμα της είδησης του χαμού του, πίστεψαν ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν “έφυγε” αλλά αυτοκαταψύχθηκε ώστε να διατηρηθεί το ταλέντο του φρέσκο μέχρι τότε που η ανθρωπότητα θα είναι έτοιμη. Πρόχειροι υπολογισμοί έκαναν λόγο για περίπου 233 χρόνια ακόμα.

Για να δείτε φωτογραφίες από το άψυχο κορμάκι του πατήστε εδώ.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το theblob.gr αυτοπαρουσιάζεται ως εξής: “Σοβαροφάνεια. Υποκειμενικότητα. Ανακρίβεια. Σφαιρική Παραπληροφόρηση Με Υπευθυνότητα Και Συνέπεια.”

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.