Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: απίστευτη μήνυση, τι συνέβη

Ποια είναι η απίστευτη μήνυση εναντίον του Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής; Διαβάστε τι συνέβη στην τηλεοπτική σειρά Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.

Το σήριαλ «Μεγαλοπρεπής Αιώνας» (το γνωστό στην Ελλάδα ως «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»), είναι η πλέον δημοφιλής τηλεοπτική σειρά στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια και βρέθηκε κατά καιρούς και για πολλούς λόγους στα φώτα της δημοσιότητας.

Το επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, 12 Φεβρουαρίου, αποτέλεσε μία κορύφωση του τηλεοπτικού δράματος, αφού είναι το επεισόδιο στο οποίο ο Σουλεϊμάν βάζει να σκοτώσουν τον γιο του και επίδοξο διάδοχο του θρόνου, μπροστά τα μάτια του, καθώς πείθεται από τις μηχανορραφίες του Μεγάλου Βεζύρη του, Ρουστέμ πασά, και της γυναίκας του, της Χουρρέμ, ότι ο Μουσταφά θέλει να τον ανατρέψει.

Η αναπαράσταση του γεγονότος έφερε και κάποιες απρόβλεπτες αντιδράσεις από το κοινό. Την Παρασκευή, ένας 47χρονος φανατικός θεατής της σειράς, ο Χασάν Κέζ, από την Προύσα, αφού πήγε και επισκέφτηκε τον τάφο του πρίγκιπα Μουσταφά που βρίσκεται εκεί, συνέχισε προς το δικαστικό μέγαρο της πόλης. Εκεί κατέθεσε στην εισαγγελία μία τελείως αναπάντεχη μήνυση εναντίον του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς για τη δολοφονία του γιού του.

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.