Σταύρος Θεοδωράκης: πήρε το “Ποτάμι” τα ονόματα των υποψηφίων

Ποια ονομάτα συμπεριλαμβάνονται στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη;

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιθυμία του Σταύρου Θεοδωράκη με Το Ποτάμι να αφήσει τη δημοσιογραφία και να ασχοληθεί με την πολιτική, ιδρύοντας το Ποτάμι, που σύμφωνα με δημοσκοπήσεις φαίνεται πως “κονταροχτυπιέται” με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, ο Σταύρος Θεοδωράκης συνεχίζει ακάθεκτος τον προεκλογικό του αγώνα, ενώ “ποντάρει” σε σημαντικά ονόματα υποψηφίων.

Παρά το γεγονός, ότι η στελέχωση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη το Ποτάμι γίνεται με σχετική μυστικότητα, διέρρευσε ήδη ένα από τα ονόματα των υποψηφίων.

Έτσι, φαίνεται πως ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε πρόταση στην πανέμορφη Ελληνίδα της NASA Eλένη Αντωνιάδου να συμμετάσχει στην ηγετική ομάδα του κόμματός του και να ταυτιστεί με το Ποτάμι.

Η 25χρονη Θεσσαλονικιά Ελένη Αντωνιάδη αποτελεί πρότυπο της ολιγομελούς girl power στο μικροσύμπαν της Silicon Valley και της NASA, με πρωτοποριακή έρευνα στη νανοτεχνολογία και στην αναγεννητική ιατρική, ενώ αναδείχθηκε «Γυναίκα της χρονιάς» για το 2013 από την κριτική επιτροπή της βρετανικής διοργάνωσης FDM Everywoman in Technology Awards.

Διαβάστε με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις ευρωεκλογές ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.