Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου.

Κριός
Νιώθετε έτοιμοι σχεδόν για τα πάντα, αλλά ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες αμφιβολίες σήμερα, ακόμα και αν πείτε το ναι σε μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Η αβεβαιότητα αυτή πηγάζει από το φόβο σας για τις συνέπειες. Ή ίσως θυμηθείτε μία παρελθοντική κατάσταση όπου η άμεση αντίδρασή σας δημιούργησε ΑΓΑΠΗ. Λίγος περιορισμός θα είναι αρκετός για να σας αποτρέψει να αναποδογυρίσετε τον κόσμο σας.

Ταύρος
Ίσως χρειαστεί να εστιάσετε τη προσοχή σας σε ένα εξελισσόμενο οικογενειακό δράμα, τώρα που η Σελήνη επισκέπτεται τον 4ο Οίκο σας. Ίσως είστε τόσο πολυάσχολοι με την εργασία σας τώρα τελευταία που δεν περνάτε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πείτε στους ανθρώπους πως σας ενδιαφέρουν πως αισθάνεστε, αλλιώς θα πιστέψουν πως δεν τους νοιάζεστε πια. Λίγη αυθεντική στοργή θα κάνει τους πάντες χαρούμενους.

Δίδυμοι
Οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες για το πρόγραμμα που έχετε μπροστά σας, θα σας ενθαρρύνουν να σκεφτείτε πως μπορείτε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας σήμερα. Όμως, υπάρχει πιθανότητα να απογοητευτείτε καθώς θα αντιμετωπίσετε κάποιες αντιστάσεις. Είναι καλύτερα να περιορίσετε από μόνοι σας τον εαυτό σας, αλλιώς θα βιώσετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις. Επιλέξτε μία υπεύθυνη προσέγγιση για να βελτιώσετε τις πιθανότητες επιτυχίας.

Καρκίνος
Συνήθως είναι πιο εύκολο να δείξετε την σας με στοργή παρά με μεγάλες χειρονομίες. Όμως ίσως επιλέξετε να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά σήμερα, αναγκάζοντας κάποιον να σας προσέξει. Αργότερα ίσως νιώσετε ντροπή, και ευχηθείτε να μην το είχατε τολμήσει. Αν και δεν υπάρχει ανάγκη να δηλώσετε με υπερβολές τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σας, δεν υπάρχει λόγος να απολογηθείτε για αυτό. Δεν είναι κακό να μοιράζεστε αυτά που κρύβετε στη καρδιά σας.

Λέων
Αποφύγετε τον πειρασμό να εκφράσετε μελοδραματικά τον εαυτό σας σήμερα, καθώς οι γύρω σας θα σοκαριστούν. Αν και θα νιώσετε την ανάγκη να το κάνετε, είναι καλύτερο να μειώσετε την ένταση. Ευτυχώς, το δράμα θα εξασθενήσει μετά την αυριανή Πανσέληνο στο ζωδιο σας, αλλά στο τέλος θα ευχηθείτε να είχατε κρατήσει κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Θυμηθείτε πως δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε όλες σας τις φαντασιώσεις. Κάποια πράγματα είναι καλύτερο να μένουν μόνο στη φαντασία.

Παρθένος
Ίσως βιώσετε μία συναρπαστική επιφοίτηση σήμερα που θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από μία παλιά συνήθεια στην εργασία. Δυστυχώς, η ατελείωτη λογική ανάλυση δεν αποτελεί υποκατάστατο της άμεσης δράσης. Ακόμα και αν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, είστε ακόμα περιορισμένοι από το πώς βλέπετε τον εαυτό σας μέσα στις ΜΑΓΕΙΑ. Πειραματιστείτε και φανταστείτε τις πιθανότητες που δεν έχουν περάσει ακόμα από το μυαλό σας. Αν πιστέψετε στη ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, απίστευτα πράγματα πρόκειται να συμβούν.

Ζυγός
Η απόλυτη εκμετάλλευση του χρόνου σας σήμερα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας και στους άλλους. Να είστε θαρραλέοι. Το να πάρετε τη κατάσταση στα χέρια σας και να δώσετε το καλό παράδειγμα είναι ο εξυπνότερος τρόπος να δείξετε στους συνεργάτες σας τι μπορούν να κάνουν. Αν συμβιβαστείτε με λιγότερα, τότε το ίδιο θα κάνουν και οι άλλοι. Αρπάξτε την ευκαιρία και οι σύμμαχοι θα σας ακολουθήσουν.

Σκορπιός
Η ανάγκη σας για ηρεμία και ησυχία θα πηγαινοέρχεται σήμερα, αλλά δεν θα μπορέσετε να δικαιολογήσετε μία απόδραση αν δεν τακτοποιήσετε πρώτα τις υποχρεώσεις σας. Φυσικά, πάντα τηρείτε τις υποσχέσεις σας, αντί να φροντίζετε τις δικές σας ανάγκες. Αν και θα φαίνεται αδύνατο στην αρχή, μπορείτε να κάνετε και τα δύο αν έχετε τη θέληση να πάρετε ένα ρίσκο. Μία ραγδαία προσέγγιση ίσως είναι το κλειδί για να τελειώσετε νωρίς τις δουλειές σας και να μείνει χρόνος για την ξεκούραση και τη χαλάρωση που σας αξίζει.

Τοξότης
Αν και τεχνικά συμφωνείτε πως οι κανόνες είναι απαραίτητοι για να διατηρείται η τάξη, είναι διασκεδαστικό να ονειρεύεστε πέρα από τα συνηθισμένα. Δυστυχώς δεν σας αρέσει να περιορίζεστε από τους ίδιους νόμους που κυβερνούν τους υπολοίπους. Είστε τόσο ενθουσιασμένοι με τις πιθανότητες της στιγμής που ίσως να μην σκεφτείτε τι είναι σωστό και τι λάθος. Ευτυχώς, οι πλανήτες είναι με το μέρος σας, για αυτό είναι καλή ιδέα να πάρετε ένα καλά υπολογισμένο ρίσκο. Μπορείτε πάντα να φιλοσοφήσετε για αυτό αργότερα.

Αιγόκερως
Θέλετε να επιδείξετε το πόσο ενστικτώδεις νιώθετε σήμερα και ίσως βγείτε από το δρόμο σας για να σας δουν οι άλλοι επί τω έργω. Είναι όμορφο να μοιράζεστε αυτή την εσωτερική διαδικασία με τα κοντινά σας πρόσωπα, αλλά οι διαπροσωπικές δυνάμεις μπορεί να μπερδευτούν αν έχετε ανασφάλειες για την προσέγγισή σας. Δεν είναι η στιγμή να ανησυχείτε για τις αντιδράσεις των άλλων. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και θα σας βγει σε καλό.

Υδροχόος
Δεν έχετε μεγάλη υπομονή τώρα, ειδικά με τους ανθρώπους που θα κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν τη προσοχή σας. Δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί κάποιοι μπορούν να φερθούν έτσι, καθώς είστε τόσο καλοί στο να αναγνωρίζετε τη συνεισφορά των άλλων. Αν και προτιμάτε να αγνοείτε τις εγωιστικές συμπεριφορές, σήμερα θα είναι καλύτερο να ασχοληθείτε για το καλό της ομάδας.

Ιχθύες
Έχετε πολλά να κάνετε σήμερα, αλλά οι συνεργάτες σας δεν μπορούν να ξέρουν πως έχετε δεσμευτεί να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Η σκληρή σας δουλειά ίσως να μην αναγνωριστεί στην αρχή, αλλά μην αφήσετε την ανάγκη σας για αναγνώριση να είναι το μοναδικό σας κίνητρο. Είναι ικανοποιητικό να βλέπουν οι άλλοι το έργο σας, αρκεί να μην τα παρατήσετε πριν το ολοκληρώσετε. Η ικανοποίηση που θα νιώσετε στο τέλος είναι πιο γλυκιά από οποιαδήποτε αναγνώριση.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!