Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Κριός
Έχετε μεγάλες ελπίδες και είστε έτοιμοι να πάρετε ένα ρίσκο για να κατακτήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας σήμερα. Ίσως να μην δεχτείτε με τίποτα το όχι για απάντηση, καθώς η Πανσέληνος στο ζωδιο του Λέοντα λαμβάνει χώρα στον 5ο Οίκο σας, με αποτέλεσμα να αναμένετε πολλά από τον έρωτα. Βάλτε λίγο ρεαλισμό στα ΕΡΩΤΙΚΑ σας για να αποφύγετε τις ψευδαισθήσεις στις ΕΡΩΤΙΚΑ σας. Η επιμονή θα λειτουργήσει υπέρ σας αρκεί να θυμάστε πως πρέπει να είστε ευαίσθητοι απέναντι στα ΑΓΑΠΗ των άλλων.

Ταύρος
Αν και δεν έχετε την ικανότητα να ανεβείτε αμέσως σε ένα αεροπλάνο, και πάλι θα μπείτε στον πειρασμό να αποδράσετε κάπου μακριά μέσα στο μυαλό σας. Όμως, τώρα πρέπει να είστε πρακτικοί και όχι ονειροπόλοι, όσον αφορά τα πράγματα που έχουν πραγματική σημασία. Η Πανσέληνος στο ζωδιο του Λέοντα και στον 4ο Οίκο σας, σηματοδοτεί ένα φως πάνω σε οικογενειακά θέματα. Οι φαντασιώσεις απλά σας αποσπούν τη προσοχή από την πραγματική που υπάρχει στο σπίτι σας. Η πραγματική συναισθηματική άνεση είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε.

Δίδυμοι
Έχετε μερικούς άσους στο μανίκι σας όσον αφορά την έκφραση των συναισθημάτων σας σε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Η Πανσέληνος στο ζωδιο του Λέοντα, λαμβάνει χώρα στον 3ο Οίκο σας, δίνοντάς σας την έμπνευση να πάρετε ένα ρίσκο στον έρωτα. Ωστόσο, ίσως το παρακάνετε και παρασυρθείτε από τα ίδια σας τα συναισθήματα. Είναι καλό να έχετε αυτοπεποίθηση, αλλά οι υπερβολές ίσως δώσουν τέλος πολύ νωρίς στη διασκέδασή σας. Θυμηθείτε πως μία υγιής αλληλεπίδραση πρέπει να τηρείται και από τους δύο, για αυτό μην ξεχάσετε να ανταποδώσετε αυτά που θα λάβετε.

Καρκίνος
Να περιμένετε κάποια αλλαγή στα οικονομικά σας ή σε κάποια επαγγελματική συνεργασία. Η Πανσέληνος στο ζωδιο του Λέοντα φωτίζει τον 2ο Οίκο σας, έτσι θα σας απασχολήσει περισσότερο η οικονομική σας κατάσταση και όχι ο έρωτας. Όπως και να έχει, ρίξτε μία ματιά στη γενική κατάσταση. Δείξτε συμπόνια σε ανθρώπους που βιώνουν αβέβαιες καταστάσεις. Μία δόση ρεαλισμού θα σας εφοδιάσει με μία ισορροπημένη προοπτική. Τα λεφτά έτσι και αλλιώς δεν αγοράζουν την ευτυχία.

Λέων
Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στον ρομαντικό τομέα σήμερα, ακόμα και αν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Η μελοδραματική Πανσέληνος στο ζωδιο σας, λαμβάνει χώρα στον 1ο Οίκο σας, πιθανότατα για να γεμίσει άγχος τις σχέσεις και για να αναποδογυρίσει προσωρινά τη ζωή σας. Ίσως γίνετε υπερβολικά αμυντικοί απέναντι σε οποιονδήποτε προσπαθήσει να σας εμποδίσει, για αυτό να θυμάστε πως δεν είναι απαραίτητο να εκφράσετε οτιδήποτε νιώθετε. Περιμένετε μέχρι την επόμενη μέρα για να πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας και τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά.

Παρθένος
Σήμερα ίσως νιώσετε αόρατοι, ειδικά αν πιστεύετε πως κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο δεν σας προσέχει. Μην αντισταθείτε στην φυσική ροή της ενέργειας, καθώς η Πανσέληνος στο ζωδιο του Λέων φωτίζει τον 12ο Οίκο σας, κρύβοντας τα συναισθήματα από την επιφάνεια. Όπως και να έχει, οι πράξεις θα έχουν τον αντίκτυπο που θέλετε. Αφήστε τις όμορφες κουβέντες και τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ γράμματα για κάποια άλλη στιγμή. Αφεθείτε στη ΕΡΩΤΙΚΑ της συμπεριφοράς. Ακόμα και οι πιο απλές χειρονομίες θα φέρουν θετικά ΟΝΕΙΡΑ αν η καρδιά σας είναι στο σωστό σημείο.

Ζυγός
Ίσως αποφασίσετε να υιοθετήσετε χαμηλών τόνων συμπεριφορά σήμερα και να κρατήσετε τα συναισθήματα για τον εαυτό σας. Ωστόσο, η Πανσέληνος στο ζωδιο του Λέοντα και στον 11ο Οίκο σας, θα σας δώσει το θάρρος να λάβετε μέρος σε μία ομαδική δραστηριότητα. Αν και θα αντισταθείτε στην αρχή, θα το απολαύσετε μόλις ξεπεράσετε το αρχικό άγχος. Αφήστε τις προσωπικές επιθυμίες στην άκρη και συγκεντρωθείτε στην ομαδική εμπειρία. Θα νιώσετε απίστευτη συναισθηματική ικανοποίηση.

Σκορπιός
Οι άνθρωποι θα σας προσέξουν σήμερα, αλλά η αναγνώριση που θα λάβετε μάλλον θα είναι επαγγελματική και όχι προσωπική. Ευτυχώς, η Πανσέληνος στο ζωδιο του Λέοντα και στον 10ο Οίκο σας, θα σας δώσει τη δύναμη να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας σε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Είστε στη κορυφή αυτή τη στιγμή και αν το θελήσετε μπορείτε να εστιάσετε στην ευχαρίστηση και όχι στην εργασία. Μην διστάσετε να κάνετε τη κίνησή σας, αρκεί να δώσετε προσοχή στις αντιδράσεις που θα λάβετε.

Τοξότης
Ίσως ονειρεύεστε ένα ταξίδι με το σύντροφό σας ή με κάποιο φίλο, αλλά τέτοιου είδους σχέδια θα χρειαστούν προσοχή σήμερα, καθώς οι καταστάσεις θα αλλάζουν συνεχώς. Ακόμα και το πιο απλό σχέδιο ίσως χρειαστεί τροποποίηση την τελευταία στιγμή. Η Πανσέληνος στο ζωδιο του Λέοντα και στον 9ο Οίκο σας, θα σας υπενθυμίσει να επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες και να κάνετε τα πάντα για να φτάσετε στον προορισμό σας. Οι λεπτομέρειες μπορεί να είναι ασταθείς, αλλά μην χάσετε τον στόχο από τα μάτια σας.

Αιγόκερως
Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε μία οικονομική απόφαση σήμερα, η οποία ίσως αλλάξει τα σχέδιά σας. Αντί να πάρετε κάποια απόφαση μόνοι σας, ρωτήστε πρώτα το φίλο ή το σύντροφό σας. Χρειάζεται θάρρος για να αποκαλύψετε τις ευαισθησίες σας, ειδικά με την Πανσέληνο στο ζωδιο του Λέοντα και στον 8ο Οίκο σας. Μην πέσετε στην παγίδα και υποκριθείτε πως όλα είναι μια χαρά. Πάρτε το ρίσκο και μοιραστείτε τις ανησυχίες σας για να αυξήσετε την οικειότητα στη σχέση σας.

Υδροχόος
Σήμερα θα είστε αρκετά ανήσυχοι πως κάποιος που σας αρέσει δεν αισθάνεται ακριβώς το ίδιο. Η Πανσέληνος στο ζωδιο του Λέοντα και στον 7ο Οίκο σας, έρχεται σε αντίθεση με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζωδιο σας, για να σας υπενθυμίσει τις διαφορές ανάμεσα στα υποκειμενικά σας συναισθήματα και στην αντικειμενική πραγματικότητα. Ίσως να μην φτάσετε τις προσδοκίες σας, αλλά εσείς είστε αυτοί που θα κρίνετε πιο σκληρά τον εαυτό σας. Το να βάζετε τα δυνατά σας είναι κάτι περισσότερο από αρκετό.

Ιχθύες
Σε περίπτωση που πληγωθείτε σήμερα από κάποιον που σας ενδιαφέρει, η θετική συμπεριφορά θα είναι αρκετή για να διώξετε μακριά τα άσχημα συναισθήματα. Ωστόσο, δεν θα βρείτε το δρόμο για να γυρίσετε πίσω αν δεν πάρετε το ρίσκο και απελευθερώσετε την φαντασία σας, ώστε να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια έκφρασης. Η Πανσέληνος στο ζωδιο του Λέοντα λαμβάνει χώρα στον 6ο Οίκο σας, για αυτό δώστε βάση στα μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!