Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Τρίτη 18 Φεβρουαρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου.

Κριός
Σήμερα θα νιώσετε πως ένας κύκλος κλείνει, αλλά πρέπει να τακτοποιήσετε οτιδήποτε εκκρεμεί έτσι ώστε να είστε έτοιμοι για την δράση που έρχεται προς το μέρος σας. Ευτυχώς, δεν έχετε τόσα πολλά να κάνετε. Ωστόσο, μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας αν πρέπει να ξοδέψετε χρόνο καθαρίζοντας τα ΟΝΕΙΡΑ της παρορμητικής σας συμπεριφοράς. Αν και θα προτιμάτε να αναπολήσετε στο παρελθόν σήμερα, είναι απαραίτητο να βάλετε τα δυνατά σας και να προετοιμαστείτε για αυτό που έρχεται. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία. Προοδεύστε τώρα που μπορείτε.

Ταύρος
Μία σημαντική αλλαγή συμβαίνει στη ζωή σας, αναγκάζοντάς σας να κοιτάξετε μακριά. Δυστυχώς, ίσως σπάσουν τα νεύρα σας, καθώς οι στόχοι σας δεν συγχρονίζουν με την τροχιά που βρίσκονται τα πράγματα. Ίσως πείσετε τον εαυτό σας να προβεί σε δραστικές πράξεις έτσι ώστε να επιστρέψετε στο σωστό μονοπάτι και να οδηγηθείτε στο επιθυμητό ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Σκεφτείτε στα σοβαρά τις επιλογές, αλλά μην πιέσετε υπερβολικά τις καταστάσεις. Κάντε τη κίνησή σας μόνο αν είστε έτοιμοι πραγματικά.

Δίδυμοι
Μία διεξοδική εκτίμηση των επαγγελματικών σας στόχων, επιβάλλεται τώρα που ο Ήλιος περνά στον 10ο Οίκο σας. Σκεφτείτε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να αποκτήσει η ζωή σας ταχύτητα και να φτάσει γρήγορα στην επιτυχία. Ίσως να μην καταλάβετε άμεσα την μεγάλη αλλαγή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η πρόοδος είναι λιγότερο σημαντική. Ίσως μετανιώσετε αν αφήσετε αυτή την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Ευτυχώς, μία δέσμευση σε συνδυασμό με ένα συγκεκριμένο μονοπάτι μπορούν να φέρουν τα ΓΕΝΕΘΛΙΑ σας στην πραγματικότητα πιο νωρίς από όσο περιμένετε.

Καρκίνος
Οι τωρινές συμπαντικές δυναμικές είναι χαμηλές σήμερα, έτσι ίσως να μην είστε και γεμάτοι ενέργεια. Ωστόσο, σίγουρα αξίζετε την συναισθηματική ώθηση που έρχεται προς το μέρος σας. Θα νιώσετε πιο άνετα με τον εαυτό σας και θα έχετε τη θέληση να κρατήσετε τη στάση σας για να διατηρήσετε την ακεραιότητά σας. Τα ιδανικά σας είναι υψηλά, και το όραμά σας μεγάλο. Κάντε εσείς αυτό που πρέπει και δείτε ποιοι θα σας ακολουθήσουν.

Λέων
Ίσως εκτιμήσετε τη θετική πλευρά των αλλαγών στο άμεσο σας, ακόμα και αν ένα κομμάτι σας θέλει να διατηρηθούν τα πράγματα όπως είναι. Ίσως επίσης προσπαθήσετε να αγνοήσετε οποιαδήποτε αρνητικά σχόλια λάβετε σήμερα. Δεν είναι στιγμή να ανταποκριθείτε με αυτό τον τρόπο, καθώς οι αντιδράσεις σας τώρα είναι πιο σημαντικές από όσο νομίζετε. Ακούστε αυτά που σας λένε οι άνθρωποι. Μην κρυφτείτε από την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Αποδεχτείτε την εποικοδομητική κριτική, σαν οδηγό που μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε τους στόχους σας νωρίτερα.

Παρθένος
Θα ωφεληθείτε σήμερα αν σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη και υπενθυμίσετε στον εαυτό σας αυτά που έχετε καταφέρει από τα προηγούμενά σας ΑΛΗΘΕΙΑ. Θέστε προτεραιότητες και δημιουργήστε στόχους για την ισορροπία της περιόδου που ξεκινά, καθώς ο Ήλιος περνά στον 7ο Οίκο σας. Μόλις σιγουρευτείτε πως δεν σας κοιτά κανείς, πείτε οτιδήποτε μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας. Πείτε την αλήθεια δυνατά. Ύστερα, βγείτε έξω και αφήστε το σημάδι σας. Μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα αν το βάλετε στόχο.

Ζυγός
Είστε αρκετά ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας καθώς είστε γεμάτοι θετική ενέργεια τώρα. Όμως, ακόμα και αν έχετε ωφεληθεί από μία πρόσφατη δημιουργική έμπνευση, οι κοσμικές δονήσεις είναι έτοιμες να αλλάξουν. Τώρα θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους να κρατήσετε αυτό που έχετε ήδη ξεκινήσει. Έχει να κάνει με την υιοθέτηση νέων συνηθειών στη ζωή σας, αλλά τίποτα το βαρετό που θα αφαιρέσει τη χαρά από τη ζωή σας.

Σκορπιός
Σήμερα θα νιώσετε συναισθηματικά ανανεωμένοι, καθώς ο Ήλιος περνά στο υδάτινο ζωδιο των Ιχθύων, αν και η βελτίωση της συμπεριφοράς σας δεν θα είναι εμφανής στους άλλους ακόμα. Η αλλαγή αυτή έχει να κάνει περισσότερο με την εσωτερική σας ψυχολογία παρά με την εξωτερική σας απουσία. Η ζωτικότητα επιστρέφει στη φαντασία σας, ξαναγεμίζοντας τη ψυχή σας και ηρεμώντας τα ΓΕΝΕΘΛΙΑ σας. Ακόμα και αν έχετε πολλές υποχρεώσεις στους ώμους σας, ελαφρύνετε το φορτίο βρίσκοντας χρόνο για δημιουργικό παιχνίδι. Ελάτε σε επαφή με το παιδί που κρύβετε μέσα σας και θα κάνετε απίστευτο καλό στον εαυτό σας.

Τοξότης
Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε πνευματική υπερδιέγερση και το απολαμβάνετε. Αν και οι καλές στιγμές δεν έχουν τελειώσει, θα χρειαστεί να σκεφτείτε αρκετά σήμερα, και μάλλον θα ευχηθείτε να μπορούσατε να το αποφύγετε εντελώς. Προτού μπείτε σε ένα αεροπλάνο με κατεύθυνση κάποιο τροπικό νησί, αντιμετωπίστε οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Δεν θα θέλετε να φύγετε μόλις ανακαλύψετε την πηγή των ανησυχιών σας. Θα είναι πιο ευχάριστο να μείνετε κοντά στο σπίτι σας αν ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα και βρείτε την ηρεμία.

Αιγόκερως
Αν και τείνετε να είστε φιλόδοξοι και υπολογιστικοί στους στόχους σας, ίσως υπάρξει κάποιου είδους σύγχυση σήμερα. Ακόμα και αν έχετε ήδη κάνει την προετοιμασία που πρέπει, ίσως σας περιμένουν κάποιες εκπλήξεις αργότερα. Μερικές από αυτές τις αναπάντεχες ανατροπές θα βγουν στην επιφάνεια τώρα –καθώς η πραγματικότητα θα θέλει να δοκιμάσει την αντίδρασή σας. Δεν χρειάζεται να έχετε την τέλεια ανταπόκριση. Πολύ απλά να το αντιμετωπίσετε.

Υδροχόος
Τις τελευταίες εβδομάδες νιώθετε πιεσμένοι να προβείτε σε αλλαγές, αλλά πλέον θα ανακουφιστείτε λίγο, καθώς ο Ήλιος αφήνει το ζωδιο σας και κατευθύνεται στο ζωδιο των Ιχθύων. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να δείτε που σας οδηγούν οι καταστάσεις. Μην χαραμίσετε ενέργεια ανησυχώντας για τον προορισμό. Μόλις λάβετε τα πρώτα στοιχεία, θα μπορέσετε να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας όσο χρειάζεται. Εντωμεταξύ, καθίστε και απολαύστε το ταξίδι.

Ιχθύες
Το φως της συνείδησης λάμπει στο σκοτάδι του μυαλού σας τώρα. Η φαντασία και τα όνειρα εντείνονται. Όμως, δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε τα απίστευτα οράματα με κάποιον άλλον, αν τα συναισθήματα μπλοκάρουν την έκφρασή σας. Μην παλέψετε ενάντια σε αυτή την αντίσταση σήμερα. Απλά θα σπαταλήσετε χρόνο προσπαθώντας να ανεβείτε ένα τοίχο που σύντομα θα καταρρεύσει. Αντί για αυτό, βυθιστείτε στις υπέροχες ιδέες σας χωρίς να τις αναφέρετε. Περιμένετε μερικές μέρες πριν τις παρουσιάσετε γεμάτοι περηφάνια.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!