Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.

Κριός
Είστε αρκετά δυνατοί σήμερα, αλλά ίσως χωρίς να το καταλάβετε προσπαθήσετε να επιβληθείτε πάνω σε κάποιον άλλον. Θυμηθείτε πως η Σελήνη θα συναντήσει τον κυβερνήτη σας, τον Άρη, σήμερα, στέλνοντας τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σας σε τροχιά. Είστε γεμάτοι ενέργεια, αλλά ίσως οι γύρω σας να μην είναι το ίδιο έτοιμοι για δράση όπως εσείς. Αποφύγετε τους περιττούς τσακωμούς λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των άλλων προτού επιτεθείτε. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μία θετική κατεύθυνση.

Ταύρος
Κάποιος άθελά του σήμερα θα φέρει στην επιφάνεια άβολα συναισθήματα σήμερα, ίσως ακόμα και την αναβίωση συναισθημάτων θυμού. Γενικά είστε προσγειωμένα άτομα με κοινή λογική. Όμως ίσως μπερδέψετε αναμνήσεις της παιδικής σας ηλικίας με τις τωρινές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να δυσκολευτείτε να διορθώσετε το πρόβλημα. Εξετάστε το παρελθόν σας και ύστερα χρησιμοποιήστε αυτά που θα μάθετε για να επηρεάσετε θετικά το ΜΑΓΕΙΑ σας.

Δίδυμοι
Οι άλλοι ζηλεύουν την ευκολία με την οποία οι έξυπνες ιδέες σας βγαίνουν από το στόμα σας. Πολλές φορές λέτε αυτό που θέλετε και δεν το σκέφτεστε δύο φορές. Ωστόσο, ίσως είναι πιο περίπλοκο σήμερα να ξεχωρίσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας από την ταυτότητά σας. Το πρόβλημα είναι πως αν έχετε επενδύσει πολλά στην προοπτική σας, τότε η άμυνά σας θα πρέπει να είναι περισσότερο επιθετική. Απλά να θυμάστε πως όλοι έχουν το δικαίωμα της γνώμης. Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό και μην σας ενδιαφέρει αν θα πείτε την τελευταία λέξη.

Καρκίνος
Ίσως μπείτε στον πειρασμό να κρύψετε την ενόχλησή σας μένοντας σιωπηλοί σήμερα. Δυστυχώς, αν επιλέξετε αυτή την παθητική τακτική, θα υποχωρήσετε τόσο πολύ μέσα στο καβούκι σας που κανείς δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας. Παλέψτε ενάντια στην τάση σας να αποσυρθείτε αν νιώθετε στεναχωρημένοι. Αντί για αυτό, φροντίστε τις πληγές σας με το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς να δημιουργήσετε δράματα. Οι άλλοι δεν μπορούν να διορθώσουν τα πράγματα αν δεν ξέρουν ποιο είναι το λάθος.

Λέων
Ένα νέο κύμα ανησυχίας θα διασχίσει τη ζωή σας σήμερα, αλλά ίσως να μην ξέρετε πώς να εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα χωρίς να αναστατώσετε τα πράγματα. Αν και σέβεστε τις απόψεις των άλλων, ίσως μέσα σας πιστεύετε πως η δική σας είναι πιο σημαντική. Αντί να παλέψετε για αυτά που πιστεύετε, είναι καλύτερο να βρείτε παραγωγικούς τρόπους για να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια.

Παρθένος
Υπάρχουν σοβαρά ζητήματα στο άμεσο σας τώρα και θα ωφεληθείτε αν ελαχιστοποιήσετε την αρνητική ενέργεια. Ίσως εκνευριστείτε με έναν φίλο ή ένα οικογενειακό μέλος –και η σκληρή σας κριτική κάνει τα πράγματα χειρότερα. Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό και όλοι θα αισθανθούν καλύτερα. Διαλέξτε σοφά τις μάχες σας.

Ζυγός
Τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά έντονα στη ζωή σας, αλλά το χάος θα αρχίσει να μειώνεται αργότερα μέσα στη μέρα. Όπως και να έχει, θα έχετε αρκετή αδρεναλίνη μέσα σας, για αυτό φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε. Είναι απαραίτητο να βάλετε σε κίνηση τις ιδέες σας. Αντλείτε δύναμη από τα κεκτημένα, αλλά θα πρέπει να έχετε τη θέληση να κάνετε τη δουλειά για να απολαύσετε την ανταμοιβή.

Σκορπιός
Τα προσωπικά σας κίνητρα θα είναι αρκετά δυνατά σήμερα, έτσι θα μπορέσετε να καταφέρετε περισσότερα από όσα περιμένετε. Δυστυχώς, η ανάγκη σας να πετύχετε μπορεί να σας βάλει σε κίνδυνο, καθώς χωρίς να το θέλετε θα δημιουργήσετε ΑΓΑΠΗ και τσακωμούς. Να θυμάστε πως η επιτυχία δεν χρειάζεται να έρθει με κόστος τους γύρω σας. Ακόμα και αν ο εγωισμός σας λέει τα αντίθετα, υπάρχει πάντα χώρος για πολλούς νικητές.

Τοξότης
Έχετε απίστευτη ενέργεια μέσα σας σήμερα, ακόμα και αν το σύμπαν θα σας δυσκολέψει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ίσως πιστέψετε πως μπορείτε να καταφέρετε οτιδήποτε χρειάζεται. Η αισιοδοξία σας θα είναι στα ύψη. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να σταματήσετε σκέφτεστε πως κάτι έχετε ξεχάσει. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να γυρίσει στα πρόσφατα γεγονότα για μία φορά, μέχρι να βρείτε αυτό που σας λείπει.

Αιγόκερως
Μία από τις ανησυχίες σας αυτές τις μέρες είναι πώς να πλησιάσετε τους στόχους σας χωρίς να πιέσετε τους άλλους υπερβολικά. Δυστυχώς, αν είστε υπερβολικά αυταρχικοί, ακόμα και οι σύμμαχοι θα απομακρυνθούν από δίπλα σας. Είστε γεμάτοι αδρεναλίνη τώρα, αλλά μην προσπαθήσετε να σβήσετε αυτή την εσωτερική φλόγα. Χρησιμοποιήστε την ηθική σας πυξίδα για να μείνετε στο σωστό δρόμο όσο ψάχνετε τρόπους να διοχετεύσετε αυτή την άφθονη ενέργεια.

Υδροχόος
Σήμερα θα ασχοληθείτε περισσότερο με την πρακτικότητα των μακροχρόνιων στόχων σας καθώς και με το επαγγελματικό σας μονοπάτι. Οι ΜΕΛΛΟΝ στην εργασία θα εμβαθύνουν και θα σας προσφέρουν την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πάρετε μία σημαντική απόφαση. Ωστόσο θα υπάρξουν εντάσεις αν παραμονεύει μια διαμάχη κάτω από την επιφάνειας μίας σχέσης. Όπως και να έχει, τα πράγματα θα καλυτερέψουν αν εξωτερικεύσουν όλοι τα συναισθήματά τους. Ο συμβιβασμός δεν είναι το πιο απλό μονοπάτι, αλλά σίγουρα είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για την ειρήνη και την αρμονία τώρα.

Ιχθύες
Ίσως να μην είναι τόσο εύκολο να ξεπεράσετε ένα άσχημο συναίσθημα, με τα συναισθήματά σας να έχουν φτάσει στα ύψη. Μην ψάξετε για τη γρήγορη λύση. Μερικές φορές η πραγματική ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σε μία σχέση πηγάζει από τις διαφορές που κάνουν το κάθε άνθρωπο μοναδικό. Σεβαστείτε τα πιστεύω των άλλων για να χτίσετε κοινό έδαφος, αντί να παλεύετε για πράγματα που δεν μπορούν να επιλυθούν. Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν αφήστε την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ να κάνει τη δουλειά της.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!