Δημοσκόπηση Περιφέρεια Αττικής: ποιοι υποψήφιοι δίνουν μάχη για την πρωτιά

Ποια τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης για την Περιφέρεια Αττικής; Ποιος υποψήφιος προηγείται στην πρόθεση ψήφου για τις εκλογές;

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis για την Περιφέρεια Αττικής σε “ρινγκ” εξελίσσεται ο προεκλογικός αγώνας ανάμεσα στον νυν περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και τη Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι συγκεντρώνουν 20,4% και 19% αντίστοιχα.

Στην τρίτη θέση για τη μάχη των εκλογών, η δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής δίνει τον υποψήφιο των ΑΝ.ΕΛ. Παύλο Χαϊκάλη με 12,9%, ενώ στην τέταρτη θέση πέφτει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, με 11,4%.

Όπως παρουσιάζει η δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής, ακολουθούν οι Θανάσης Παφίλης (ΚΚΕ) με 8,3%, Ηλίας Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή) με 5,8%, ενώ κάτω του 2% παίρνουν ο Αντώνης Γάκης των Οικολόγων Πράσινων και η Μαρία Γιαννακάκη της ΔΗΜΑΡ, με ποσοστά 1,2% και 0,7% αντιστοίχως.

Ωστόσο, το 10,4% δηλώνει αναποφάσιστο, το 5,5% δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές, το 3,4% σκέφτεται να ψηφίσει λευκό/άκυρο, ενώ άλλο συνδυασμό επιλέγει το 0,9%.

Διαβάστε ποια τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης για τις Ευρωεκλογές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.