Eurovision 2014 Ελλάδα: Μαρτάκης-Κρυσταλλία, ποια τα τραγούδια και το φαβορί

Ποια τα τραγούδια της Ελλάδας στη Eurovision 2014 και ποιο το μεγάλο φαβορί να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό;

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα τέσσερα τραγούδια της Ελλάδας στη Eurovision 2014, με το μεγάλο φαβορί να έχει ήδη ξεχωρίσει.

Τα τέσσερα τραγούδια της Ελλάδας για τη Eurovision 2014 ειναι τα εξής:

– Freaky Fortune ft. RiskyKidd: ο Νικόλας Ραπτάκης και ο Θεόφιλος Πουζμπούρης έχουν επιλέξει ένα κομμάτι με αγγλικό στίχο, γραμμένο από τους ίδιους, που θα κινείται με dance – hip hop ρυθμούς.

– Mark Angelo ft. Josephine: ένα δυναμικό pop κομμάτι θα μας προτείνει το ντουέτο, που έχει ενώσει τις δυνάμεις του και στο παρελθόν. Μεταξύ των συντελεστών του τραγουδιού φέρεται να είναι η Μελίνα από τους Vegas και ο Σουηδός Thomas Karlsson.

Κρυσταλλία: μπορεί να μας συστήθηκε ως pop τραγουδίστρια των Otherview, όμως, έχει αλλάξει πλέον μουσικό ύφος και θα την δούμε να ερμηνεύει μπαλάντα.

– Κώστας Μαρτάκης: με την υπογραφή του Ηλία Κοζά, ο τραγουδιστής «κατεβαίνει» στον ελληνικό τελικό με ένα τραγούδι βαλκανικού ύφους, που δεν αποκλείεται να έχει ελληνικό στίχο. Το τραγούδι είναι ξεσηκωτικό και όσοι το έχουν ακούσει, το έχουν ήδη χρίσει φαβορί για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2014.

Με δελτίο Τύπου, η Δημόσια Τηλεόραση και το Mad TV, τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια της Ελλάδας στη Eurovision 2014, αλλά και με ποια σειρά θα τα δούμε.

FREAKY FORTUNE FEAT. RISKYKIDD
TITΛOΣ: RISE UP
MOYΣIKH: FREAKY FORTUNE
ΣTΙXOI: FREAKY FORTUNE – RISKYKIDD
PANIK RECORDS

MARK ANGELO FEAT. JOSEPHINE
ΤΙΤΛΟΣ : DANCING NIGHT
ΜΟΥΣΙΚΗ / ΣΤΙΧΟΙ : MARK F. ANGELO, THOMAS KARLSSON, FAST
LANE, JOSEPHINE WENDEL, MELINA MAKRIS
PANIK RECORDS

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΤΙΤΛΟΣ: ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΣΤΙΧΟΙ:ΑΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ
PLATINUM RECORDS

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
ΤΙΤΛΟΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ/ΣΤΙΧΟΙ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΖΑΣ (ΚOZA MOSTRA)
PLATINUM RECORDS

Η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση για τα υποψήφια τραγουδιών της Ελλάδας στη Eurovision 2014 είναι την Τετάρτη 5 Μαρτίου στο πλαίσιο της εκπομπής της Δημόσιας Τηλεόρασης «Επικαιρότητα» (10.00-12.00).

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, τα Video Clips των υποψήφιων τραγουδιών είναι διαθέσιμα στο επίσημο κανάλι του MAD στο YouΤube.

Ο Τελικός της Ελλάδας για τη Eurovision 2014, όπου θα γίνει η ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 59ο Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς την Τρίτη 11 Μαρτίου στο Acro Music Hall, και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Ακούστε όλα τα τραγούδια της Ελλάδας στη Eurovision 2014 και το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2014.

Κώστας Μαρτάκης – Κανένας δεν με σταματά
Kρυσταλλία – Πεταλούδα στην Αθήνα
Mark Angelo feat. Josephine – Dancing Night
Freaky Fortune feat. Riskykidd – Rise up

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.