Mark Angelo feat. Josephine – Dancing Night: Eurovision 2014 Ελλάδα [video, κριτική]

Δείτε το βίντεο και την κριτική για το τραγούδι του Marc Angelo feat JosephineDancing Night που θα διαγωνιστεί για τη συμμετοχή στη Eurovision 2014.

Και φέτος η PANIK RECORDS & PLATINUM RECORDS αναλαμβάνουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2014, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο Mark Angelo και η Josephine λαμβάνουν μέρος στον μεγάλο Ελληνικό Τελικό για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Ελλάδας στον 59ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision στην Κοπεγχάγη, με το τραγούδι Dancing Night (Music & Lyrics: Mark F. Angelo, thomas Karlsson, Fast Lane, Josephine Wendel, Melina Makris)

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι του Mark Angelo feat Josephine με τίτλο Dancing Night:

Το τραγούδι Dancing Night από τον Mark Angelo feat Josephine ομολογουμένως είναι ένα δυνατό μπιτάκι, που όμως δεν περίεχει τίποτα πρωτότυπο. Σε μια πρώτη ανάγνωση, είναι καλό για τα καλοκαιρινά clubs, αλλά δεν έχει και πολλά καινούργια πράγματα να δώσει στη σκηνή της Eurovision 2014 σε σχέση με δεκάδες άλλα παρόμοια τραγούδια που έχουμε ακούσει κατά καιρούς. Μένει να δούμε πώς θα πλασαριστεί στον ελληνικό τελικό.

Διαβάστε σχόλια για όλα τα υποψήφια τραγούδια της Ελλάδας στη Eurovision 2014:

1. Κώστας Μαρτάκης – Κανένας δεν με σταματά
2. Kρυσταλλία – Πεταλούδα στην Αθήνα
3. Mark Angelo feat. Josephine – Dancing Night
4. Freaky Fortune feat. Riskykidd – Rise up

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.