Just the 2 of us: ποια είναι τα ζευγάρια [video]

Ποια θα είναι τα ζευγάρια στο Just the 2 of us; Δείτε το βίντεο με τα τελικά ζευγάρια στο μεγάλο show του Mega.

Όλα είναι έτοιμα για την τελική ευθεία του Just the two of us 2 που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μελέτησε το» τα ζευγάρια έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρόβες τους και τη σκληρή δουλειά.

Τα ζευγάρια στο Just the two of us 2 έχουν ως εξής: Η Ράνια Θρασκιά θα έχει στο πλευρό της το Νικόλα Καραγκιαούρη, η Στέλλα Καλλή θα αναλάβει το Μάρκο Σεφερλή, η Ελισάβετ Σπανού με τον Γιάννη Αποστολάκη, η Θεοφανία Παπαθωμά με το Γιώργο Παπαδόπουλο και η Τέτα Καμπουρέλη με το Στέλιο Διονυσίου.

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στο show του Mega Just the two of us 2 θα είναι η Αντιγόνη Ψυχράμη με το Δημήτρη Μακαλιά που θα αναλάβει να τον προπονήσει για να είναι έτοιμος για τις εμφανίσεις του. Η Χριστίνα Πολίτη θα έχει μαζί της τον Χάρη Βαρθακούρη ενώ η Ράνια Κωστάκη τον καλό της παλιό φίλο Γιώργο Γιαννιά. Ο Μίνως Θεοχάρης από το “Κάτω Παρτάλι” θα έχει ενδιαφέρον καθώς το ταίρι του θα είναι η Κατερίνα Στανίση, μια καθαρά λαϊκή φωνή.

Η πανέμορφη Μυριέλλα Κουρεντή από τα “Κλεμμένα Όνειρα” θα έχει στο πλευρό της τον Γιώργο Παπαδημητράκη, τον τραγουδιστή από τα Κόκκινα Χαλιά. Ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Παράσχος θα δεχθεί τις οδηγίες του νέου μέλους των Otherview, Έλενας Τσαγκρινού. Ένα από τα πιο σέξι ζευγάρια του show αναμένεται να είναι η Courtney Parker με τον Ιβάν Σβιτάιλο, το χορευτή της παράστασης “Tρωικός Πόλεμος”.

Δείτε το βίντεο με τα ζευγάρια στο Just the 2 of us:

Διαβάστε γατί αρνήθηκε αρχικά να παρουσιάσει το Just the 2 of us στο Mega η Ζέτα Μακρυπούλια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.