Κάτω Παρτάλι: ο σεναριογράφος ξεσπά για τις κριτικές. Οι μπηχτές και οι σπόντες

Ποιο το ξέσπασμα του σεναριογράφου της σειράς Κάτω Παρτάλι για τις κριτικές στο σήριαλ;

Ο σεναριογράφος της σειράς Κάτω Παρτάλι, Λευτέρης Παπαπέτρου, μοιάζει χαλαρός σε σχέση με όλα αυτά τα «πυρά» και δηλώνει για όσους έσπευσαν να «χτυπήσουν» τη νέα του δουλειά από την πρεμιέρα ακόμα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο σεναριογράφος του Κάτω Παρτάλι στο περιοδικό Hello: «Διασκεδάζω που τους τσίτωσα τόσο από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Με αφορά η γνώμη κάποιων ανθρώπων που εκτιμώ ιδιαίτερα αλλά σίγουρα όχι αυτή, κάποιων πολύ πικραμένων, κυρίως σεναριογράφων αλλά και ηθοποιών που είναι χωρίς δουλειά και που τους φταίνε όλα! Βιάστηκαν πολύ να κρίνουν -προφανώς ενοχλήθηκαν από τα τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης που αυξήθηκαν ακόμα περισσότερο στο δεύτερο και συνέχισαν να μεγαλώνουν και δεν περίμεναν λίγο για τις ανατροπές που έρχονται».

Ο κ. Παπαπέτρου του Κάτω Παρτάλι κατέληξε: «Έχω πάρα πολλή δουλειά για να ασχοληθώ με πυρά τέτοιου τύπου. Όλα έχουν το λόγο τους ακόμα και το κλουβί με το πουλί στο κεφάλι της Βίκυς Σταυροπούλου και θα εξηγηθούν όταν πρέπει. Με αφορά ότι κέρδισε και νούμερα και εντυπώσεις, ότι μου τηλεφώνησαν από τον Ant1 για συγχαρητήρια, ότι πηγαίνουμε όλοι στα γυρίσματα με μεγάλο κέφι, ότι συνεργάζομαι με μια ισχυρή ομάδα ικανότατων ηθοποιών και ότι φτιάξαμε μια ευπρόσωπη ελληνική σειρά σε μια εποχή που τα εγχώρια σίριαλ είναι πια ελάχιστα».

Διαβάστε τι είναι το κλουβί της Μοσχούλας στο Κάτω Παρτάλι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.