Kωνσταντίνος Μπογδάνος: η μάχη με το αλκοόλ και οι γυναίκες

Ποιες οι άγνωστες πτυχές που αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τον εαυτό του;

Ο Κωνστανίνος Μπογδάνος μίλησε στην εκπομπή “JOY” και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη ζωή του, τη σχέση του με τις γυναίκες και τη μάχη του με το αλκοόλ.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει γνωστός μέσα από τις δηλώσεις του αποκάλυψε για τον εαυτό του: “Είμαι φλώρος από το Μωραΐτη και δε με ενοχλεί. Πρώτον γιατί όλα τα σχολεία έχουν φλώρους και μάγκες. Δεύτερον αν το φλώρος σημαίνει ένα αστικό στυλ, μια εμμονή στην ευγένεια και το να είναι κύριος σε μία εποχή που τα ισοπεδώνει, γουστάρω κιόλας. Τρίτον, γιατί έχω κάνει πολλές αλητείες στη ζωή μου. Έχω πιει πάρα πολύ. Αν έχω δώσει μία προσωπική μάχη με κάποια ουσία κάποια στιγμή, αυτή είναι το αλκοόλ”. Στη συνέχεια μιλώντας για τις γυναίκες και το φλέρτ αποκάλυψε: “Είμαι λίγο πέφτουλας. Είμαι διακριτικός πέφτουλας. Είμαι ή πολύ διακριτικός ή πολύ στην ευθεία. Ανάλογα” είπε.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε και για την περίοδο που έφτασε σε απόγνωση. Ο δημοσιογράφος είπε στο “Joy” : “Όταν ήμουν 20κάτι και άρχιζα να χάνω τα μαλλιά μου βρισκόμουν σε απόγνωση. Αισθανόμουν τόσο άσχημα που δεν μπορώ να το περιγράψω. Κάποια στιγμή αποφάσισα και τα ξύρισα όλα και νομίζω είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου”.

Τέλος μιλώντας για την κονκάρδα που φοράει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκάλυψε την ιδιαίτερη σχέση του με τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο: “Η κονκάρδα αυτή είναι ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος, με τον οποίο συνομιλούμε. Όλοι νομίζω έχουμε κάτι με το οποίο συνομιλούμε και δεν είναι μέσα στα στενά πλαίσια της ύλης”.

Δείτε τι απάντησε ο Μπογδάνος στον Κοντοπίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.